Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87
üzenetére
Szia!
Sajnos tanácsot nem tudok adni,mivel minden telefonomon SmartKeyboard Prot használok és ki is szoktam kapcsolna a funkciót,amit kérdezel.Engem kifejezetten idegesít.
Igen,már szépen átszivároktak a tagok más topikokba(telefon váltás miatt).Én is Csütörtökön letettem pihenni a V10-et.Így már három LG van tartalékos állományban.

-
Shinjike87
aktív tag
Ez a fórum halott.
-
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok!
Imént vásároltam egy V10--et, de az a gondom vele, mint a G3 esetében: a szójavaslatok frissítésére bökve csak gondolkodik, gondolkodik. Semmi nem történik. G4-en simán frissít. Mi lehet ennek az oka?
-
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Flac tömörítésű zenét hallgatok Koss Porta Pro fülessel 63 éves füllel. Mivel a V10 már nem él, így nem tudom összevetni, de nincs a DAC - ok között egetverő eltérés számomra. Nyilván ki lehetne mutatni az eltérést, de ahhoz drágább füles, zajmentes környezet kell. Én az utcán hallgatom, oda ez jó.
Ami inkább negatívum, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
futo001
senior tag
Hát ezt én sem, egyszerűen nevetségesek ezek az akkukapacitások. Bár hozzátenném a V40 sokkal jobban bírja mint a V20, de mégjobban bírná rendes akksival. Egy csomó gyártó kisebb házba bele tud tenni 15-20%-kal nagyobb akksit.
hcs57
A hangzásbeni különbség érzékeléséhez azért elég jó füles kell. Meg persze hallás és megfelelő zenei forrás (nem Spotify meg Youtube). Ég és föld egy hétköznapi telefonhoz képest. Már annak aki fogékony rá.
Az egyik különbség az lesz, hogy gyakrabban kapsz majd frissítéseket, Xiaomi nem olyan lusta mint az LG. Amúgy amikor elkezdtem használni a Xiaomit, ugyanazt mondtam amit te: soha többet drága telefon. Aztán az apróságokból azért rá kellett jönnöm miért drágább egy LG például, de ez megint egy szubjektív dolog. Ami engem zavart lehet téged nem fog. Nemrég én is nézegettem a Xiaomi és Huawei kínálatát, de az a fránya DAC!
Pedig még jobban is néznek ki és egy csomó mindenben előrébb járnak. -
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 8 -t, a hangja számomra nem tűnik hallhatóan rosszabbnak a V10-nél, a Miui 11 van rajta android 9 alapon, gyors, jól kezelhető, néhány dolgot még keresek... többet drága telefont nem veszek. Nem bántam meg a márka váltást Xiaomira. 3 napig bírja az akksi.
-
futo001
senior tag
Szerintem jó választás. Nekem Xiaomi Mi Max volt pár éve és alapvetően nagyon jól üzemelt. Igaz az is megjárta a szervizt gariban, egyszercsak nem érzékelt a kijelző teljes felületén. Meg voltak szoftveres gondok, de aránylag gyorsan kapott frissítéseket és ha jól emlékszek hamar orvosolták őket.
Nekem V10 után V20 jött a DAC és a másodlagos kijelző miatt. Sokat használtam mindkettőt. Pár hete váltottam V40-re, de elég nehezen vettem rá magam, pont a másodlagos kijelző hiánya miatt.Sok szerencsét az új vashoz, biztos szeretni fogod.
-
hcs57
addikt
Ma vettem egy Xianomi Redmi Note 8 -t, itt hagyom az LG-t.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001
üzenetére
Már V30 sincs új eladó... Debrecenben nincs hozzáértő szaki, aki BGA forrasztással szervizszerűen foglalkozna.
V40 van még eladó, az sem legálisan, csak ilyen - olyan "Tubardo" és hasonló boltokból.
Most keresem az utódot, mivel a hajszítós melegítést nem fogom csinálni. Talán Xianomi lesz, talán nem is androidos. -
futo001
senior tag
AZ LG V10 és G4 esetén volt ilyen szériahiba, egy BGA forrasztása elengedett, már nem emlékszem melyiké. Hozzáértő szakival orvosolható a gond.
Ne felejtsük el, hogy ez a telefon már több mint 4 éves. Az, hogy többet nem veszel LG-t nem garantálja hogy a hibával nem találkozol többet mivel a technológiát minden gyártó használja és nehéz a hibát kiszűrni. Ezt az érzékeny és nehezen kontrollálható technológiát pedig a fogyasztói elvárások hívták életre.
V20 mentes a hibától. -
hcs57
addikt
A telefonom lefagyott... nem reagált semmire sem. Az akku kivétel után a logónál nem jut tovább. Agyhalott lett? Nem veszek többet LG-t.
-
válasz
vincze02
üzenetére
Nem az a kérdés hamis vagy sem, hanem a származási helye.
LG az a hivatalos gyártótól kapja, de egy bolt bárhonnan beszerezheti.
(szerintem)
Nekem is volt V10 és V20 telefonhoz is + batterym és amit LG-től kaptam az jó is volt, amit nem ott vettem az kb. semmire való volt.
-
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
vincze02
újonc
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az benne az érdekes hogy eredeti LG az akku, amire cseréltem a gyárit. Most levettem a telefontartó mágneskorongját a szilikontokról, hátha az bolondítja meg. 2017. 10. havi gyártású az akku.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ebben teljesen igazad van,Nálam az volt,hogy a tartalékos G3-hoz kellett szintén az eredeti helyett és ha már rendeltem,hozzácsaptam ehez is.......
Egyébként az aláírásodban ott a megfelelő válasz. Én csak "szép" vagyok.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
vincze02
üzenetére
Elképzelhető,hogy az "új"akku is kuka.....
Én hasonló cipőben vagyok,csak még nem szembesültem vele.Enyém is 3 éves és az eredeti akku van benne,de szintén nyár elején rendeltem egyet,ami a fiókban pihen,mert még húzom a gyárit.
Hosszabb beszélgetés után Nálam is zuhanás szerűen megy le a töltés.Ha totál elfárad,akkor derül ki,hogy az "új"akku mit tud.
-
vincze02
újonc
Sziasztok!
3 éve használok egy V10-et, eddig nem is volt semmi gondja, de mostanában előfordul, hogy 60% körüli akkunál, ha bekapcsolom a videófelvételt, kikapcsol. Bekapcsoláskor pedig 2-7% csak az akku töltöttsége. Az akkut kb fél éve cseréltem, gyárit kapott, előtte kb fél évet állt itthon a fiókban. Valaki találkozott már ezzel a hibával ? -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
V10-m is elvitték így marad a V30+ DS még egy jó darabig
Akiknek még van V10, azoknak további jó használatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- Synology NAS
- Horgász topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(szerintem)