- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
dave0825 #8884 üzenetére
Szia!
Gyári alkalmazásnál felül középen tudod állítani a mozgásészlelés ki és bekapcsolását 32x lassításnál.
8x lassításnál pedig a teljes felvétel alatt oda teszed a lassítást ahová szeretnéd.Vagy, én úgy szoktam, hogy ha szeretnék egy felvételbe lassítást szerkeszteni, akkor eleve 60 fps beállítással készítem normál videót.
Majd a saját szerkesztőjében vagy Capcut segítségével 0,4-0,5 x lassítás is szerkeszthető, ami nem látszik laggolósnak.Külső alkalmazást nem használok.
-
laaceee98
tag
válasz
dave0825 #8321 üzenetére
A legkisebb szélesség pontosabban mit is állít? Nekem az alapon van, 360dp, nem piszkáltam, mert nem néztem még utána mire való. Egyébként most én is lenyomtam 0,5-re mindent. Ha kikapcsolom teljesen akkor kicsit olyan gagyi, döccenős érzés animáció nélkül. 0,5x-n fluidnak tűnik, de nincs fölösleges időhúzás az animációval.
-
válasz
dave0825 #7648 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, hogy a billentyűzetet csukom le. Már ráállt a kezem a képernyő kapcsolgatásra.... hogy rohagggyon meg a gugli a krómijumjával együtt. Nem elég, hogy a saját krómjuk szar tőle, de még tönkreteszik a többi, addig egészen jól használható böngészőt is, mert belekényszerítik a krómijumjukat
-
-
0519
senior tag
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825 #7309 üzenetére
Bocs, most csináltam csak videót. Erről lenne szó, remélem, látszik, hogy mi a gond.
-
kp78
addikt
válasz
dave0825 #6912 üzenetére
A Ugreen csatlakozója, ami a telefonba megy (usb-c) mekkora méretű a gyári kábel végéhez képest?
A Baseus a képek alapján biztos, hogy nagyobb, így nem lenne jó.
Amiatt fontos, mivel a gyári flip tok kivágása elég szűkös, nem lehet akármilyen kábellel tölteni ha az a tok van a telefonon.
Előre is -
laaceee98
tag
válasz
dave0825 #6904 üzenetére
Örülük a szerencsédnek, meg a jó értékelésüknek is. Akik az elmúlt hetekben százezreket költöttek karácsonyi ajándékra meg miegymásra, aztán időközben a cég eltűnt a föld színéről, a pénz meg elfelejtett visszautalódni, azok valószínűleg nem örülnek ennyire. Meg gondolom a hatóságok sem azért nyomoznak utánuk mert találtak két karton zárjegy nélküli cigit ...
-
RoSSo3
senior tag
válasz
dave0825 #6563 üzenetére
Igen, rémlik is, szerintem is átugorhattam
Kérdeznék még: viszonylag gyorsnak vélem az akkumulátor merülését. Ma reggel tettem töltőre, kb 10h-ra 99%-on volt. Csak a wifi van állandóan bekapcsolva, se NFC, se Bluetooth, se GPS, semmi ilyesmi. Messenger és emailek, amit ez idő alatt használtam, meg pici böngészés. Mostanra 77%-ra csökkent.
Kb 83%-nál kikapcsoltam az Always On kijelzőt, hátha az eszi, de nem. A P10 hasonló felhasználás mellett szerintem jobban teljesített. (Fényerő majdhogynem a minimumon van).
Az akkumulátorhazsnálatnál 36% hardver, a többi szoftver: Messenger, FB első helyen 14 és 10 százalékkal.Rendben van ez, erre számíthatok nagyjából? Vagy valami esetleg eszi az akksit. A P10-et 2 naponta töltöttem kb, szerintem itt a nap végén rá kell tegyem, mert estére már csak 30 körül lehet.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #6458 üzenetére
Nálam be van kapcsolva az ujjperces koppintásos képernyőfelvétel, bár a részleges vagy gördülő (kör vagy S) rajzolást sosem használtam és eddig nem is találkoztam a videódban látható vonalrajzolással. Természetesen, ha ujjperccel rajzolok a képernyőre, akkor megjelenik nálam is és emiatt talán a telódon lévő képernyővédő okozhatja nálad az ujjbeggyel való érintéskori megjelenését.
Kikapcsoltam a képernyőfelvételt és képernyőkép készítését, de a rajzolás ujjperccel megmaradt csak a megfelelő funkció nem indul el hozzá
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #3171 üzenetére
Valamit félre értettél, pedig írtam: "egyénileg kiválasztott APP-ok értesítései"
Egy menüben felkínálja kiválasztásra az összes telepített és az egyébként nem is látható rendszer APP-ot (pl. Android Auto), melyek közül egyesével egyszerű checkbox-al lehet kijelölni melyek esetén "csipogjon", tehát amit nem jelölsz ki azoknál ez a progi nem fog jelezni.
Viszont, ha érkezett egy értesítés beállított APP-tól - esetedben legyen ez email amire nem akarsz válaszolni - akkor a zárképernyőn az értesítések között ott lesz az email értesítése és megjelenik egy másik értesítés is mellé a Missed Notifications Reminder-től. Ha a Reminder értesítését "eldobod" oldalra, akkor onnantól kezdve nem fog csipogni, de az email értesítője ottmarad, így ha legközelebb ránézel a telóra fogod látni az értesítést a levélről.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dave0825 #3169 üzenetére
Esetleg AoD helyett/mellé csak hangjelzést produkáló Missed Notifications Reminder (nincs reklám benne, nem is látni, hogy fut...csak hallani, ha van "mondanivalója")
Nálam AoD mellett fut, beállított 5 perces periódussal, testre szabott hanggal jelez az egyénileg kiválasztott APP-ok értesítései megjelenésekorHa nincs az ember szeme előtt a telefon (pl. zsebben van) és nem sikerült meghallani egy sms-t, naptár figyelmeztetést, stb.., akkor ez jelzi, nálam pl. 5 percenként, hogy volt valami értesítés (face, messenger nálam ehhez nincs beállítva, így azokra pl. nem jelez, AoD-on viszont ott vannak ezek is)
-
törölt tag
válasz
dave0825 #2663 üzenetére
Pont az ilyen esetek miatt adom le online a rendelést, hogy vissza tudjak lépni a vásárlástól. Eddig talán 1-2-szer kellett élnem ezzel a jogommal.
Az a vásárló meg simán megtéveszthető, aki annyira se ért a telefonokhoz, hogy ellenőrizze a garanciaidőt az alkalmazásban vagy a Huawei oldalán. -
Black_Raven
veterán
válasz
dave0825 #2643 üzenetére
De ezen, nem akarok hülyeséget mondani, úgy emlékszem zafír üveg van.Most néztem nagyitóval, még hajszálkarc sincs rajta. Ráadásul vagy háromszor oda ütöttem a szekrényhez, ami mondjuk puha fa. Utálom a tokot és minden telómat csupaszon használom. Csak a gyári fólia védi elől.
-
válasz
dave0825 #2374 üzenetére
Ilyet csinál a 9-en is, ha "le van lakatolva" az alkalmazás, nálam pl böngésző és Spotify ilyen. Ha rányomok az alkalmazástörlő kukára, látszólag mindent bezár, de Spotify zenél tovább rendületlenül. Aztán a főképernyőről ismét belépve az alkalmazásváltóba már mutatja a lelakatolt appokat.
-
Black_Raven
veterán
válasz
dave0825 #2283 üzenetére
Nálam nem indul el, sem BT Huawei Freebuds-al, sem BT JBL fejhallgatóval, a hangerő szabályzó műxik, de más nem. Elinditani csak a Zene appból tudom és megállitani is csak az állapotsorról. Volt FR, azóta Recoveryből is wipe Cache, de nem műxik. Viszont FR előtt, de már v10-en még jó volt, kb 1 óra múlva nyomtam az FR-t.
-
Black_Raven
veterán
válasz
dave0825 #2281 üzenetére
Van single, az L09. Angliában divat főleg. Én csináltam FR-t, de a BT fülesek halottak, el sem lehet inditani a zenét rajtuk+ a Dolby Atmos sem megy. Eddig kifogástalan volt. Amit ők irtak hiba lehetőséget, azok működnek..Tök jó a v10, de inkább rendesen decemberben kellett volna kiadni, nem félig készen most.
Érdekes hogy a béta tesztelők nem vették észre hogy nem jó a Bluetooth..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged