- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz
sfdrakex #3359 üzenetére
Mindenkinek: Megnézem majd még egyszer, de úgy rémlik, hogy erre az appon belüli downloads mappára én is rátaláltam, de nem volt benne semmi, de rá fogok nézni újra.
Másik megoldás amit írt a kolléga is, hogy letöltök egy office programot és akkor már csak csak lehet fájlt olvasni vele...Csak az az érdekes, hogy kicsit átvariálták ezt a 9-es szoftver óta, ott alapértelmezettként működött rendesen.
-
szemesi69
addikt
válasz
sfdrakex #3207 üzenetére
Oké, hogy megy 10 alatt, ha már volt fr.? Mivel eddig csak a linkelt oldal üzemeltetője véleményét ismerem és ő ért hozzá kicsit, ugyanis a huawei készülékek tesztelője. Nekem nincs rá szükségem, viszont oszd meg a tapasztalatod, hogy megy 10 alatt fr. után, gondolom másnak érdekes lehet.
A semmilyen formában nem működik, arra értettem, hogy fr. után 10-re telepítve még nem hallottam róla, hogy működne. -
Slapy
aktív tag
válasz
sfdrakex #3150 üzenetére
Én úgy szoktam hogy nem csinálok rögtön fr-t,csak ha előjönnek anomáliák,hibák...Most nem jött elő semmi,minden app működik, kijelző időm is emelkedett! Mondjuk lehet annak köszönhetem hogy nem frissítettem első körben ,csak nemrég mikor 2.szorra megjött a frissítés lehetősége és addigra rendbe rakták az app-okat
-
nordo
tag
válasz
sfdrakex #3091 üzenetére
A horizon go által megjelenített kép milliméterre azonos a p10-én és a p30-on (mivel a 16:9-es képarány ami megjelenik a tv adás alatt pont a p10 kijelző méretének felel meg).
Arra jutottam hiába nagyobb a kép felbontása a p30-on a megjelenített képpontok mérete is nagyobb az adott területen, és valószínűleg ezért látom rosszabbnak a mínöséget.
De köszi a választ.
-
workin
senior tag
válasz
sfdrakex #3023 üzenetére
Az, hogy amerikai cég van mögötte, nem jelenti azt, hogy a szoftver is amerikai
Amúgy ez nem tart sokáig, a Google már tudja, gondolom ezért is lobbiznak folyamatosan enyhitesert, de ha be jön a Huawei számítása, akkor a teljes kínai telefonpiac átállhat az új rendszere...az pedig a Google - nek nagyon fájna. Szerintem max fel év, és minden vissza áll a régi kerékvágásba -
szabonagyur
félisten
-
-
AsakuraDave
őstag
válasz
sfdrakex #2882 üzenetére
[link] Oké,hogy ez a PRO de tudtommal a selfie kamera ugyanaz. Én ha csak egy kicsit rázoomolnék a képre a szakállam egy összemosott fos. De még nem rázoomolva is elvan mosva az egész.
Ignisz képe is full elvan mosódva egy képpont se éles rajta.
De mindegy úgy is elugrok a hétvége felé egy huawei szervíz pontba és ott kipróbálom a kiállított P30-asokat.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
sfdrakex #2871 üzenetére
Nem tudom,csak szenvedek jelenleg a telóval
használtan vettem,telekomos kártyafüggetlen lassan 3hónapja használom. Átvételkor persze minden resetelve lett vissza adva és működött csak most a reset után nem akarja a frissitést tovább vinni..
(#2872) Jubka
Igen,köszi ezután hogy "hard" factory reseteltem tovább ment végreÉn meg itt ülök lassan 1órája felette...
-
Batistuta7
tag
válasz
sfdrakex #2770 üzenetére
és hogy megy végbe a folyamat? kért elsőre valamilyen párosítást vagy ilyesmi?
rákattintasz a tv-dre és már tölt is?
meg tudnád nézni hogy a vezeték nélküli kivetítés appnak milyen engedélyek vannak megadva. mert az én telómban semmilyen engedély nincs neki és nem is tudok neki adni. -
törölt tag
válasz
sfdrakex #2657 üzenetére
Teljesen áron vettem, direkt hivatalos partnertől. Az oldalon nem volt feltüntetve, hogy refurbished vagy újracsomagolt. Utána fogok járni. A 3 hónap kiterjesztett garancia nem igazán vigasztal, de köszi.
Korábbi Huawei készülékemnél minden rendben volt ilyen téren, mondjuk azt máshol vásároltam. -
Chereiose
addikt
válasz
sfdrakex #2590 üzenetére
Szerintem én is hagyom rajta, jó ez.
Másik topikba írtam, de hát ha valakinek volt vagy van ezzel kapcsolatban tapasztalata/ötlete:
Barátnőmnek van egy Hipernet Home S csomagja (havi 30 gb), és ezt eddig ilyen hozzá kapott wifi modemmel használta. Tegnap vettünk egy Huawei P30-at, direkt ezért, hogy az 2 SIM-es és akkor tudja közvetlenül használni. Na most hiába tettem be a SIM-et, felismerte ugyan, hogy telenor (SMS-t is tudtam küldeni a számra, de elvileg ugye hívni és hívást fogadni nem lehet ezzel), a 4G hiába van bekapcsolva, nem működik, nincs net, a telefon nem is írja felül a 4G jelet, az ilyen sms-ben küldött alap pin számot beírva sem történik semmi (4db egyes), pedig az APN és minden jól be van állítva. Valakinek van ötlete erre?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sfdrakex #2574 üzenetére
Na meglett a hiba: összefosta magát a sim kártya. Ugye van a hívás átirányítás funkció 4 opcióval. Na nekem a Hívásátirányítás ha foglalt-nál bedobja a hangposta számát. Mikor le akarom tiltani kiírja, hogy: Hiba,szolgáltató nem engedi hívás közben......
párom telóján/előfizetésében ugyan úgy van minden, mégis le van tiltva. Beraktam egy másik telóba a sim kártyát, ugyan ez a hiba. Holnap vodánál kérek új kártyát.....
sms-eket a nem fogadott hívásokról meg dobálja folyamatosan.
Persze meg mikor ideges az ember a sim tálca nyitót hát nem a mikibe dugjaszerencsére nem bsztam szét
-
artid
aktív tag
válasz
sfdrakex #2373 üzenetére
Nekem a HiCare app alapból le van tiltva, mivel nem kell. Ha abból keresem, ugyanazt a "Szoftverfrissítés" "alkalmazást" nyitja meg, mint ami az appok között elérhető (Nova launcher-rel, gyárival nem). Amúgy nem gondolom, hogy hülyeség, szolgáltatói fórumban olvastam. A1 ausztriai a telefon, nem láttam, hogy valaki jelezte volna, hogy megkapta a frissítést, bár lehet, hogy csak benéztem.
Így a "Minden szolgáltató" nekem kicsit erős... -
törölt tag
válasz
sfdrakex #2270 üzenetére
Akkor lehet csak egy későbbi gyártású telót fogtam ki, hiába relatíve hamar vettem, onnan ez a csúszás. Az imei viszont elég fura ezen a telefonon, lekérdeztem a *#06#-vel és két olyan imei-t dobott be aminek köze nincs egymáshoz. Az első nyolc karakter ugyanaz, de utána totál más. Eddig akárhány duál simes telóm volt ott az imei ugyanaz volt csak az utolsó számokban különböztek. Mondjuk az egyik 230-ra végződött a másik meg 232-re.
@Quqesz:
-
hali_tomi
tag
válasz
sfdrakex #2118 üzenetére
Full új telefon, egyetlen alkalmazást raktam fel, az Android Auto-t. (Sejtettem hogy ezzel gond lehet) De megnézem a beállításokat, de nem állítottam el semmit.
Hivatalos app: Hát oké, de most ezért utazzak külföldre, hogy letöltsem hivatalosan?
Vagy nem értem.
Ez most eléggé elszomorított, úgy alapvetően androiddal kapcsolatban, mert iOS-ről váltanék (vissza), és ott az Apple Car Play az olyan szinten plug-and-play, hogy csak na.
De most nem értem, azt írod, hogy nem a telefon hibája. Szóval szerinted rossz az AA? Vagy az apk-mirror-os app? Vagy a Peugeot nem szereti? Sajnos akármelyik, ez így deal-breaker.
Direkt ki sem vettem amúgy a gyári fóliából... szóval remélem visszaveszik.
-
doctorur
tag
válasz
sfdrakex #2047 üzenetére
Megoldottam a problémát, de elég furcsán.
Mivel a normál helyeken semmilyen beállítás változtatás sem sikerült, benéztem a fejlesztői beállításokba, ahol van egy "Két kártyás 4g" opció. Azt kikapcsoltam és elkezdett helyesen működni a 2. sim.
Ezután újra visszakapcsoltam "Két kártyás 4g-t" és azóta is rendben működik.
Mondjuk elég vicces megoldás, de ha ez kell a boldogsághoz........ -
törölt tag
válasz
sfdrakex #1741 üzenetére
Neztem a neten a pro-kra elvileg nem raknak sehol alapbol kijelzovedot a kijelzo lekerekitese miatt. Hat mindegy, irtam az eladonak, ez egy ceg, de jott ar valasz, hogy hetfoig out of office van. Tobb mint 60ezer eladas utan 100%-os a feedback-juk, szoval ha tudnak ertelmes magyarazattal szolgalni akkor azt el fogok fogadni. De ez UK version raadasul. Azt hol lehet vajon megtudni, hogy melyik piacokra jar-e hozza vedo vagy sem?
Black_Raven nem, ELE-L09. Es UK version-kent is van hirdetve. A 29 az a dual sim-es, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tőzsde és gazdaság
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest