- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
válasz
Maffia91 #8551 üzenetére
Csak Aliexpress. Ezerpárszáz forint környékén van 3dbos csomag kiszállítással. Sosem volt vele gond, adnak hozzá száraz és nedves törlőt, meg ilyen levegőmentesítő szirupot az oldalára, de egyébként illeszkedik. Szerintem bírja annyira, mint a 3-4-5 ezer Ft-os fóliák. Arra kell csak figyelni, hogy olyat rendelj, ahol van Aliexpress shipping verzió, mert a Cainao shippinget itthon a Posta kezeli és macerás, mert nyilatkozni kell a kezelési költségről, stb. Az Alis shippinget meg talán az Expressone hozza ki díjmentesen. Ha gondolod nézek neked linket, az enyémen és a párom P30-án is ilyenek vannak már legalább egy éve és tökéletesen ellátja a funkcióját.
-
killertibi
tag
válasz
Maffia91 #8551 üzenetére
Szia.
Én ebay-ről szoktam hidrogél fóliát (hydrogel screen protector), 5 eur körül szokott lenni 2db. Mindig EU országból rendelem, 1 héten belül meg szokott jönni. Jobban szeretem a sima fóliánál, sokkal tartósabb, könnyebb felrakni és az érintésérzete is jobban tetszik. -
laaceee98
tag
válasz
Maffia91 #7722 üzenetére
Meg kéne próbálkoznod egy fél napra más wifi hálózaton ugyanezzel a készülékkel. Szülői ház, szomszéd, barátnő, akárkinél, ahol tudsz. Ha ott is csinálja akkor készülék, ha nem akkor szolgáltatói/modem/router hiba. Én utóbbira tippelnék. 10 éven belül voltam Telekomos, Digis, most UPC (Voda), ilyen átmeneti "Wifi csatlakozva, nincs internet" hibák laptopon és mobilon egyaránt előfordultak kb. mindegyiknél.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Maffia91 #3180 üzenetére
Nemrég kipróbáltam amit írtál (bár sosem szoktam így választ írni).
A válasz írása közben - elég sokat gépeltem, de így indítva a választ nem tördelte be több sorba a gépelt szöveget, ami emiatt kifutott oldalra a képből, tehát nem is tudtam a helyesírási hibákat ránézést követően javítani, szóval ezt követően sem fogok így válaszolni senkinek, ez max akkor jó, ha igen, nem, ok tömör választ akarunk küldeni - érkezett egy másik üzenet - teljesen más embertől, de azt hiszem ez mindegy - ekkor annyi történt, hogy az aktuálisan látható képernyőt a messenger lebegője szépen eltakarította. Nem történt szoftveres restart vagy mit is írtál korábban, egyszerűen a képernyőn lévő tartalmat "eldobta" a messenger lebegő mellett megjelenő üzenetszöveg. Ami inkább bosszantott, hogy a begépelt szöveg ment a levesbe, mivel nem tartotta meg
lebegőt megérintve üres volt a szövegmező
Én először azt hittem írásod alapján, hogy zárképernyőről lehet írni a szöveget, de ennél is fel kell oldani a telót, szóval még csak érintést sem spórol vele az ember, viszont kényelmi funkciót veszítünk ezzel a módszerrel
-
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Maffia91 #3160 üzenetére
Sziasztok!
Első sorban a Nova használoktól szeretnék kérni segítséget.
Fentebb leírtam a hiba jelenséget. Megfejtettem, hogy a Nova dupla kopp-os képernyő zárása okozza a hibát.
Megtenné nekem egy Nova használó, hogy beállítja a dupla koppot. Majd utána valaki küld neki egy üzenetet, amire az előző képen az értesítésekből elkezd választ írni, de közben a másik fél küld még egy üzenetet. (A két üzenet között legalább 2 mp teljen el)
Tudom bonyi, de megköszönném, ha más is tesztelné :) -
szemesi69
addikt
-
dave0825
őstag
válasz
Maffia91 #2802 üzenetére
Csak 2 próbavideót csináltam, hogy mások is lássák, mire gondolok. Érdemes pl. a Nivea flakonját figyelni
Videó 0-s szépítési szinttel,
Videó 1-es szépítési szinttel. -
Pompi
nagyúr
válasz
Maffia91 #2334 üzenetére
Nekem fent a HiCare által feldobott hívjuk tesztrendszernek. Én használom az Unicredit és az Erste appját gond nélkül, valamint Revolut, Transferwise, Simple is mennek. Mindegyikben megy az ujjlenyomatos autentikáció.
Egyébként sem tapasztaltam semmi hibát. Fürge, pörgős lett.
-
-
mugencivic
tag
válasz
Maffia91 #862 üzenetére
Arról van szó, hogy eddig gyakorlatilag az összes OLED-es telefon PWM-es fényerőszabályzást használt. Ami - pongyola megfogalmazásban - nagyjából azt jelenti, hogy a kijelző fényerejének csökkentését a LED-ek gyors ki-be kapcsolgatásával érték el (jellemzően kb. 240Hz-es frekvenciával). Minél tovább van kikapcsolt állapotban a kijelző, annál sötétebbnek látja az ember. Ez szépen működik, csak épp olyan, mint amikor egy nagyon gyors stroboszkópba bámul az ember. Nem mindenkinek egyformán fárasztja a szemét, de az biztos, hogy hosszú távon senkinek sem tesz jót.
No és akkor itt jön képbe a DC dimming, ami ténylegesen a kijelző fényerejét csökkenti és nem villogtatással éri el azt.
Amúgy ez a PWM-es fényerőszabályzás szabad szemmel nemigen vehető észre de az nem azt jelenti, hogy nem létezik és hogy nem káros. Egy másik mobil kameráján keresztül pl. tökéletesen látható. Pro módban érdemes nézni, 1/1000s -os záridővel, fekete csíkokat lát az ember, minél sötétebbre veszi a fényerőt, annál nagyobb fekete csíkokat.
Monitorokból egyébként már egy ideje szinte csak PWM mentes ("flicker free") kijelzőket árulnak (nem véletlen...), de azok LCD-k, ahol kicsit más helyzet, ott "csak" a háttérvilágítást kellett megoldani, de az OLED-nél a színek torzulása miatt nem nagyon volt rá mód. Most is járhat némi képminőség csökkenéssel, a DC dimming - mindenki eldönti megéri -e. Én Mi9-en próbáltam eddig, én nem vettem észre hátrányát.. Szóval ennyi, hálistennek terjednek a DC dimminges telefonok - OnePlus, Xiaomi, Huawei már lépett - kíváncsian várom mikor követi őket az Apple és a Samsung. -
h3lios
addikt
válasz
Maffia91 #602 üzenetére
Sokan vannak, akik azért vesznek telefont, hogy használják 1 kicsit, kipróbálják, majd fél év - év után továbbadják minimális veszteséggel.
Nekik most muszáj eladni, mert így jelentős veszteséggel tudnak csak megválni tőle.
Egyébként nem kell aggódni, az emberek bizalma nem a Huawei-ben, hanem a Google-ben rendült meg.Szolgáltatónál melózom és az elmúlt héten majdnem csak huaweit adtam el vegyesen. Volt P Smart-tól P30 Pro-ig minden.
Mindenki tudja, hogy mi a helyzet és azt mondják, hogy amennyiben működik ahogy eddig és jönnek a biztonsági frissítések, akkor még mindig a Huawei a legjobb alternatíva.Rohadtul nem érdekel senki, hogy 9-10 vagy 11.0 van a telóján. Mondjatok az elmúlt 5 évből olyan Android feature-t ami életbevágó és nem lehet nélküle meglenni... Nehéz lesz, mert nincs.
Amúgy nagyon remélem, hogy nem lesz semmi a 90 nap végére és hagyják az egész tiltósdit a francba. Nem lenne jó, ha eltűnne az utóbbi évek legjobb és leginnovatívabb gyártója.
A jelenlegi Samsungos kínálat számomra bazári és giccses a P széria mellett.
Egyedül a Note tetszik, de az meg kamerában gyenge, illetve nekem méretben nagy.Innentől kezdve, ha nem Apple-t vesz az ember nem tudhatja, hogy mikor ránthatják ki a gyártója alól a talajt. A Huawei-el még szerencsénk van, mert ott van mögötte a világ legerősebb gazdaságú országa + maga a cég is hatalmas tőkével rendelkezik. Egyedül a Samsung lenne képes egy ilyen súlyos csapást túlélni, de őkis megérznék a mobil részleg elvesztését.
A többieknek kb. annyi lenne, ha 1 ilyet meglépnének ellenük.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Maffia91 #567 üzenetére
Még ne köszönj el semmitől. Ha azt veszed a mai napig nincsen hivatalosan bejelentve, hogy elveszik. Pont a feletted linkelt cikk miatt. Már megy a visszatánc. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy ha nem szifont veszel, akkor ez bármelyik készülékkel megtörténhet, és nem csak kínaival. A legnagyobb bizalomvesztést a google könyvelheti el, mert egy magán cég azonnal ugrott egy állami bojkottra. Néztem a google twitterét és mindenki azt kérdezte mikor lett állami cég a google?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Maffia91 #558 üzenetére
Srácok térjetek már észhez!
1.eddig a google nem tiltott le semmit, és nem is fog
2.1 napos hír, aztén 1 hét múlva csak egy rossz emléklesz(elég sanszos)
3.nem esett az ára, nézd meg az árukeresőt
4.nem lett több eladó készülék a hw aprón sem, és senki sem bagóért akarja eladni(pont most néztem meg, ugyan annyi samsung van eladó)
Annyi eszetek lehetne, hogy ez amerika. Amit nem lehet polcon eladni, azt eladják a hátsó ajtón......meg fog kapni mindent a huawei így vagy úgy(és dellázni is fog érte). Amúgy meg 2 szereplős az os piac mobil terén, jó lenne ezen változtatni.Jeni
Azt is hozzátenném ,hogy voltak a samsungnál is botrányok, meg letartóztatások. A samu tv meg lehallgatott mit beszélsz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Maffia91 #331 üzenetére
Ahogy evo87 írja, a vaki ledjét villogtatja. Van sok ilyen app fent a playben...
Nekem még nem jött meg a frissítés.más
Nálatok a galériában az emlékek fül alatt van vmi? Mert nekem csak az alap duma jelenik meg és amit ott ír nem történik meg(töltőre rakáskor)...bár lehet ez megint téma függő lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged