- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black_Raven #8558 üzenetére
A tökéletes az lenne, ha a Honorban a szoftveres Huawei érzés a P30 mérettel társulna. Mert a Honor 50 még a P30 pronál is nagyobb hosszában is, szélességben is. Nem is kevéssel. Nekem már a pro is nagy volt.
Én viszont azon is elmélkedtem, hogy ha már 200 ezer körül van egy átlagos középkategóriás telefon, akkor azon az áron inkább alig használt P50-et veszek. Tudom se 5G se gugli. Mondjuk 5G most sincs a P30-ban, és nem érzem, hogy ez akkora probléma lenne, mert a 4G semmiben sem korlátoz. Sőt, az 5G telefonok terjedésével a 4G hálózatok terhelése egyre jobban csökken.
Nincsgugli. Én azt kérdezem, mit veszítek vele? (guglirámókolás nélkül) Navigációt nem bukom, @gmail.com levelezést nem bukom, felhő tárhelyet nem bukom, viber üzeneteket nem bukom, youtube-ot nem bukom, mert engem nem frusztrál, hogy böngészőben nyitom meg.
A bankolásos dolgok macerásabbak. Eddig több hátrányát nem igazán találtam a guglinélküliségnek. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #6734 üzenetére
Lehet az van amit írsz, szerencsére a néha nincs net csak tavasszal egy alkalommal meg épp a napokban jött elő eddig nálam és 1-2 óra alatt el is múlt a tünet.
Ha nem írja be más, hogy milyen gondja volt, akkor fel sem tűnik, hogy nem én járkáltam éppen szar helyen. Bár mondjuk a full 4G térerő még amúgy sem jelent semmit, főleg, hogy mikor - 1-2 óra múlva - ránéztem wifi-re, az is felkiáltójeles volt (bár wifi ki-be után egyből helyrejött)A kombinálást meg rábízom arra aki jobban vágja a témát vagy szeret összeesküvés elméleteket gyártani
-
Ponty2
csendes tag
válasz
Black_Raven #6503 üzenetére
Kiprobálom az abszolút hangerő bekapcsolását. Köszi a választ.
-
robertr
csendes tag
válasz
Black_Raven #6503 üzenetére
Helló!
Pedig írtam, hogy minden beállítást kipróbáltam.
De biztos ami biztos kipróbáltam mégegyszer. Sajnos így sem jó.
Talán félreértetted a problémát. Nem én nem hallom a hívott felett, hanem Ő nem hall engem. Mintha a mikrofonja lenne rossz, de mint írtam egy másik telefonnal tökéletes. Ennek okán elkezdtem keresni másik headsetet és valamelyik típusra írta az eladó, hogy nem mindegyik Huawei telefonnal kompatibilis. Közben sikerült kipróbálni egy Meizu EP51 -el és azzal tökéletes.Sdi-nek köszi a tippet, de egy kicsit sokallom az árát. Ha valakinek van jól működő, légyszi írja meg a típusát.
-
buherka
addikt
válasz
Black_Raven #6303 üzenetére
Csak új telefon játszik nálam, kártya független. Ha úgy alakul természetesen kipróbálom. Nekem a kék fog fontos, mert Hiv. sofőr vagyok és csak fülest használok.
(#6305)szemesi69...
Anno én is szerettem a Huawei-t. Sokkal jobb volt az üzem ideje, mint a Samu-nak. Főleg emiatt is nézegetem a P30-at, mert az is jól elkeni a száját a Samu-nak ilyen téren. Térerő az meg fene tudja...azt nem nagyon figyelgettem. -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #6301 üzenetére
Mivel ugyanaz a frekvencia, nagyon sok telefonnál jelent ez gondot. Igen, Huawei-nél is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #6299 üzenetére
Te "A" szériás Samut használsz, nem? 5GHz wifit tudja?
-
buherka
addikt
válasz
Black_Raven #6296 üzenetére
Minden a két esetben azt írták hogy náluk nem produkálta a hibát a készülék. Először szétszedték mert láttam hogy megbontották a telefont. Másodjára csak szoftveres frissítést csináltak. De tudjuk hogy ki a Huawei hivatalos szerviz...A hírhedten fosh Telemax (TMX) kft. A többit mindenki tudja. Nem is tudom hogy egy ilyen híres világ cég pont ezzel a buzi bandával paktált le.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6094 üzenetére
Használd egészséggel!
-
válasz
Black_Raven #6088 üzenetére
Majd egy összehasonlító tapasztalati szösszenetre visszajöhetnél A71 vs P30. És nem haragszunk meg ha valamire azt mondod, hogy a Samsung jobb valamiben.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6088 üzenetére
Sok sikert hozzá
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Vissza jössz még
Merre mész tovább?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Na merrefele tovább?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #5856 üzenetére
Rosszul írtad, helyesen: a zusa...
-
válasz
Black_Raven #5669 üzenetére
Az összefoglalóban találtam a linket
-
Essien
aktív tag
válasz
Black_Raven #5556 üzenetére
Nekem független euronics vásárlás és még semmi
-
válasz
Black_Raven #5469 üzenetére
Kedves tőled, hogy felismerél.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Black_Raven #5471 üzenetére
Nem erre. Lehet hogy akkor valamit nem jól csináltam. A Google fotókon akartam megosztani egy videót, egy képernyő felvételt. Gesztusokkal navigálok a rendszerben. És ha oldalról elhuzom a képernyőt, az lenne a vissza, akkor megjelenik egy kis négyzet szerű valami. Egy menü. Az emui 10.1 óta van ez. Nem tudom hol lehet kikapcsolni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #5466 üzenetére
-
válasz
Black_Raven #5464 üzenetére
Szerintem 2-3 telefon után az emberek nagy rèsze otthagyja.
Én is így tettem és még sok ismerős.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #5464 üzenetére
Már mikor? Előtte másfél évig S8-at használtam.
Cégesem meg apple, úgyhogy valószínűleg igen, végleg. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #5126 üzenetére
Köszi, megvan!
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #5076 üzenetére
Ez még nem jelent semmit, ezt te tudod jól szerintem
Az alza nem hivatalos viszont eladó, így gyártói gari sincs. Ezzel a buildal lehet bármelyik európai országból származó, csak azt nálunk nem fogadják el. Nem néztem utána az alza, honnan szerzi be, így csak találgatok. Imei alapján már meglehetne határozni
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #5069 üzenetére
Szia! Láttam, de az alzás vásárlás, tehát magyar gari nincs rá, tehát szürke import
Gondolom azért kapta már meg
-
diane
tag
válasz
Én gombokat használok, de igen. Nálam is ki van kapcsolva, mégis ha rányomok a kör alakú gombra hosszan, akkor eddig a sima kereső jelent meg, most meg szines pontok, utána meg minden marhaság. Mondjam angolul ezt meg azt, stb.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Az enyém ELE-L29, a build pedig C431E22R2P5, kézi kereséssel nem talált frissítést.
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4958 üzenetére
Eddig akárhányszor témát cseréltem szívás volt az utóbbi időben, találtam frankó ingyenest, jött egy telefon csere, mondom jöhet arra is a kiválasztott ingyenes témám, hát az új telefonra már csak fizetősbe van ugyan az
Na itt meguntam, gyári téma, esetleg saját kép, aztán ennyi
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4955 üzenetére
Hivatalos Huawei alkalmazáson belüli vásárlásnak számít.
Magyarán nekem pl. ilyenkor a Huawei fiókomhoz párosított kártyámról vonja le a pénzt.Neked/nektek akkor a Huawei fiókban nincs is fizetési mód megadva? Vagy nem értem..
Ez ekkora veszélyt hordozhat, ha hivatalos gyári appban vásárolok a kártyámmal?
Most az mindegy, hogy 100 vagy 100ezer ft-ért.Őszintén kérdezem, mert ha ez tényleg ekkora kockázat, akkor kitörlöm a fiókomból a fizetési módot.
(Nekem egyébként a Huawei Cloud + tárhely díját is innen vonogatja havonta, elsősorban azért van megadva a Huawei accomban...)
-
kp78
addikt
válasz
Erre (is) jó a (virtuális) webkártya, csak sajnos nem minden banknál van ilyen.
Ezt bátran megadom, mert csak annyi pénz van rajta, amennyit az ember elkölt a kínai kacatokra, esetleg app-okra, témákra stb. -
szemesi69
addikt
válasz
+1 Ingyé is meg lehet szerezni mindent az internet világában
Sőt ha valaki belemélyed lehet saját témát készíteni, a hozzá való programok hozzá férhetőek bárki számára szintén ingyen
-
castiels
addikt
válasz
+1
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4952 üzenetére
30-40-50-130 forintokért van millió féle, nem hiszem, hogy akinek 150 ezer ft-os készüléke van, ne fizetne 100 forintot egy témáért vagy ikon csomagért, nem?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #4782 üzenetére
Nekem is most jön le. Én is néztem a mérete miatt.....
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #4766 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, csak a direkt linket kellene használni: https://kepkuldes.com/images/bdbcf955da4e2d856eaabda3c702a856.jpg
Segítek, lent a beillesztő kódok között.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Black_Raven #4766 üzenetére
Nem szándékos. Korábban nem volt gond, de az utóbbi időben nem tudok feltölteni. Megpróbálom legközelebb az általad leírt módon
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4737 üzenetére
köszönöm a kimeritő választ ismét, akkor egyelőre ezt kihagyom.
xiaomi - ból néztem meg ilyet, az is ilyen 20 körül van. -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4734 üzenetére
köszönöm a kimerito választ.
Nekem most egy ilyen is van még
Nem panaszkodom, bár a basszus nem az erőssége, szoftver frissítés meg nincs, vagy csak én nem találok.
viszont ebből a lightból nem lesz újabb? -
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4728 üzenetére
köszi. én szeretem a gumiharangos fülest, most van több is, de pl a Huawei AM61, annál azért akkor gondolom jobb némileg.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4719 üzenetére
a nem lite és a lite között árban nagy a különbség, van értelme annyival többet kiadni érte?
-
Slapy
aktív tag
válasz
Black_Raven #4719 üzenetére
Mi változott? Feleségem azt használ
Mondjuk megnéztem play-en és 1.9.0.135 van és április közepén frissült...
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4454 üzenetére
Így állitottam be, létezik, hogy esetleg ez miatt nem megy?
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4698 üzenetére
Semmi..
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4696 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4694 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4692 üzenetére
Köszi, de be van állítva mégsem jelzi..
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4642 üzenetére
ez annyira nem jó, bringa esetében kivalo, engem futásnál zavart, hogy a nyakam hoz tapadt, és fej forgatás esetén kényelmetlenül megfeszült.
én most egy ilyet használok :
Nekem ez bevált... egyelőre csak rövidebb távon teszteltem többször is, de nem mozdult
bringa esetében a Huawei magas üzem ideje kiváló -
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4556 üzenetére
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Helyes, mert nekem egyértelmű volt mindig, hamar kiderült, de az nem, hogy neked is, mert amit írtál, az nettó hülyeség, főleg a kontextusban, amire reagáltál. De nem baj, ha hibátlannak képzeled magad, csak nincs így.
-
castiels
addikt
válasz
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Black_Raven #4547 üzenetére
Olvasd el még egyszer, mit írtál. Teljesen értelmetlen.
Lehet, nem arra gondoltál, hanem amire én, de nem azt jelentette. Legalábbis a matematika és a logika szabályai szerint.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Black_Raven #4543 üzenetére
Bocs, de semmi értelme, amit most írtál. Nem az akku %-ából zabált ennyi, hanem az elfogyasztott mennyiség %-át. 1 mp alatt is lehet 40 %. Sőt, akkor akkor a legnagyobb esélye, amíg szinte más nem fut.
Ha ez az éjszakai merülés, akkor egyértelműen ez a bibi. Ha a töltőről most vette el ,akkor semmit nem ér. -
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4539 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4539 üzenetére
Volt olyan, hogy bekaocsoltam estére az ultra energia takarékos módot és akkor is ugyanez volt.
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4537 üzenetére
Nem fut semmi... Akkor hard reset? Frissítés után nem csináltam. Miután Android 10 re frissített.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4529 üzenetére
rohadt sok zenét hallgatok, de sosem állítom a dolby atmost, ma is gyári beállításon van
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4529 üzenetére
Nekem eszembe sem jutott, hogy van ilyen, csak matattam a beállításokban. Most megnéztem, valóban a gyári lejátszóban ott virít a logó, csak azt nem néztem, mert Tidalt és Spotify-t használok.
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4527 üzenetére
Oké, te így gondolod. Mindenki ki tudja próbálni, és úgy használja, ahogy neki tetszik. Csak nem árt, ha egyáltalán eszedbe jut, hogy van ilyen.
Vicces egyébként, mert miután próbálgattam, rákerestem a dologra, és redditen lehet olvasgatni véleményeket, különböző telefonok esetében.
Alapvetően nem használok EQ-t semmilyen eszközön, az már elég drasztikus beavatkozás. -
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4506 üzenetére
Miért akku zabálo a Nova launcher ? Nagyon jol birja a telefon vele ( minden telefonon azt használom ) , sőt még a Ram-ot sem eszi , teszteltem ,ugyanannyi a Ram használat mind a két esetben ..
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4506 üzenetére
Ad1, nem tudni, hogy eszi-e az akkut.
Ad2, ez tobbet tud, nem kell ikon a home screenre es a lock screenen is mukodik. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4496 üzenetére
+1 Azt hittem nincs újabb, tévedtem
Dupla fólia
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4492 üzenetére
Decemberben vettem, nekem az első pillanat óta látszik, mondjuk nekem minden zavaró, de ez az én mániám. Addig amíg le lehet törölni, nekem a gyári fólia a tökéletes
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4419 üzenetére
Kicsit érdekesnek találtam a kép minőségét, milyenségét. Felül fehér sáv, a fekete rész "foltos"... Sosem csináltam még koppintással képernyőképet, lehet mindenkinél ilyen... Csak ezért kérdeztem..
-
vrgn
csendes tag
válasz
Black_Raven #4460 üzenetére
Nekem sajnos nem úgy tűnik. A frissítések megvannak, de már a Chrome telepítés sem megy.
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4454 üzenetére
Hogy is lehet előhozni a fejlesztői beállításokat?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Black_Raven #4439 üzenetére
Vicces, mert most adtam túl rajta!
Inkább csak csendes olvasó maradok, ahogy eddig is voltam. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Black_Raven #4437 üzenetére
Érdekes, hogy soha nem telepítettem még .apk-t és évek óta vezeték nèlküli fülhallgatóm van. Megváltás volt elhagyni a kábelt, egyik legidegesítôbb dolog volt a mindennapokban.
Jobb kézzel ha marokra fogod a telefont a mutató ujjaddal lehet a bal oldali hangerô gombot szépen nyomkodni, bal kézzel ott a hüvelykujjad.Tudom a P30-on jobb oldalt van.
Appváltásban pedig az iOS lenti jobbra-balra seprése kényelmes. -
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4435 üzenetére
Mert jött szembe egy nagyon jó vétel, és belevágtam, nem bántam meg, félre ne érts.
Csak kérdezem, hogy van-e megoldás a nyűgjeimre. Gondoltam kipróbálok mást is, mert a V30-al kb. egyező ez a méret, és az oly ritka jack csati is volt rajta. Egyébiránt maradt volna az LG, de már a V50 nagyobb méret. Meg nem feltétlenül jutott eszembe telefonvásárlás előtt, hogy vajon el fogom-e érni balkezesként a hangerőgombokat.
Szóval nehéz olyan telefont találni, ami mindenben jó (funkció, méret, ár, akku, teljesítmény, zene). Ennyiért azért a P30 elég verhetetlennek tűnik. Kompromisszum mindig lesz. -
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4430 üzenetére
3 mozdulatba (fel, balra, kiválasztás) kerül 1 mozdulat helyett. Nem tudom, a nagy gyártók fogadhatnának fel valami értelmes embert, aki a nagy rendszerek fórumairól összegyűjti a nyűgöket, és csinálhatnának valami jót.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy van alternatív megoldás, mert már rágugliztam, de kicsit kételkedem benne, hogy mennyire működhet jól.Sajnálatosak néha az apró hülyeségek, pl. a Huawei Watch GT-n és alapvetően szoktam always on displayt használni, de ahhoz nem lehet custom watchface-t használni, csak 2 default közül választani, wtf.
-
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4428 üzenetére
Annak jó az értesitése , AOE esetén ?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #4428 üzenetére
Frssült a támogatás.[kép]
korpicschess: ha bárhol vagy, 5 centit meddig tart alulról felhúzni az ujjad az appváltáshoz?akkor nem egyet tudsz visszalépni, hanem amennyit akarsz. Nem értem a problémádat..
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4425 üzenetére
Pedig a direkt app váltás nagyon fontos lenne, az előző alkalmazásra legalább. Nem véletlenül találták ezt ki.
Amúgy már ezt ezer éve kitalálta a Blackberry, imádtam a Z10-en anno, azóta nem jött androidra ez az implementáció, csak végre a 10-el. Szóval az Apple másolta a Blackberryt inkább, a saját okosságaival, amit lemásolt a Google.
iPaden is nagyon hasznos tud lenni, hogy lehet közvetlenül appok között váltani, aztán ott ez semmi helyet nem foglal.Egy kérdés, hogy nano memóriakártyát vett már valaki külföldről? Esetleg van valakinek fölösleges? Bár azért eddig is elvoltam a 128 gigán.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4400 üzenetére
Ezeket a screenshotokat mivel csinálod?
-
Felhasználom
tag
válasz
Black_Raven #4400 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, ezek nagy része az előzőekben is benne volt. Ezekkel a kényelmi funkciókkal még lenne hova fejlődni a cégnek. Vszínű marad ígyis a Huawei, mert reményeim szerint ez lesz az egyetlen a szoftverben, ami miatt hiányérzetem lenne majd -
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4395 üzenetére
De gondolom ez a telefon hibája ,mert a Samu a51 az tudta...
-
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4392 üzenetére
Nálam kék volt , de mindegy ,ronda és felesleges, Samu A51-en tökéletes volt a facebook lite..
-
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4389 üzenetére
Az a messengeren müködött nem ?!! Én is Lite-t használnám ha alul nem lenne az az 1 Cm-es kék csik
-
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4387 üzenetére
A sima facebook az nem dark , a Facebook lite a dark , vagy az asztali normál face-re gondolsz mert ott átlehet állitani , de szörnyü ahogy müködik..
-
fecaga21
senior tag
válasz
Black_Raven #4342 üzenetére
SoT?Az mi is?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Black_Raven #4333 üzenetére
Írsz nekik egy e-mailt vagy felhívod őket, ha valami baja van a telefonnak, ők pedig megírják / elmondják neked, hova küldd vissza.
Aztán talán kókányolnak vele valamit, te pedig remélhetőleg működőképes állapotban kapod vissza.
-
laaceee98
tag
válasz
Black_Raven #4311 üzenetére
Mindent lehet használni, csak tudni kell hogy hogyan. És Win alapú oprendszer mellett (mondom mégegyszer: amit szerintem a magyar PC/laptop/notebook userek 80-90%-a használ), nos nekem 5 év alatt nem sikerült fényt derítenem az alap műveletek mikéntjére.
Miután kb. 20-30 perc alatt frissítettem az iTunes-t a lehető legújabb verzióra, az iOS-t a mobilon úgyszint, 65-ször újraindult közben a gép, legalább ennyiszer az iPhone, utána a zenéket mire a megfelelő könyvtárba helyeztem.. fhuu(a könyvtár helyét természetesen nem lehetett egyszerűen változtatni kedvemre, mert ha ő úgy találta, hogy a "C" lemezen a zenék között lesz, akkor ott volt, és ki sem lehetett robbantani).
Ez után már csak az volt hátra, hogy az iTunes könyvtárát szinkronizáljam a csatlakoztatott iPhone könyvtárral. Ebből sok minden kijött... volt hogy a felmásolásra váró 70 zeneszám átment a telefonra, de az addig rajtalevő 700 eltűnt. Volt, hogy semmi nem történt. Volt olyan, hogy a 40-ből 22 átment, 18 pedig nem, de hogy miért nem, és miért pont az a 18 nem, azt azóta sem tudom.Biztos hogy én voltam suta, ugyanakkor a HiSuite használata az első telepítés után kb. 10 perccel már gördülékenyen ment. További 10 perc alatt importáltam több száz névjegyemet .CSV-ben, felmásoltam az évek óta gyűjtött ~800 zeneszámomat és a kiválogatott ~1000db képemet, illetve további kb. 100 videómat.
(ezzel megint nem az Apple-t szidnám, csak azt mondom, hogy nekem sosem sikerült ráéreznem Windowson az Apple alapú szoftverek használatára, míg az Android alapúakra kb. 10 perc alatt...)
iPhone SE 2020 pedig pontosan 50 ezer forinttal drágább, és még így is 64 GB tárhellyel tud kevesebbet, mint a P30, illetve 140000-szer több idegsejtemet és fél nappal több időmet öli meg 20 db. zeneszám USB-n való átmásolása. Szóval gáláns ajánlat, köszönöm! Inkább meghagyom azoknak, akiknek az otthonában megfelelő Apple-re alapozott ökoszisztéma üzemel, és a WC ülőkét is le tudják hajtani 200 km-ről a mobiljukról, mert én egyszerű magyar paraszt gyerek vagyok, és nekem még 10 db. zene átmásolása sem ment
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4295 üzenetére
Az "azt" más írta, sorry, de igazság szerint ezt is megcsináltam.
Keveset teszteltem, de mintha ez is működne.
A másik észrevételem, hogy egy picivel erősebben kell megnyomni a telefont, az is sokat segít az érzékenységen.)
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4293 üzenetére
de igen, és az működik (eddig működött _). alapból se túl higiénikus megnyalni az ujjam, főleg koronavírus idején nem az.
Most testápolóval próbálkozom, de az sem tart ki pár óránál tovább. -
n42
tag
válasz
Black_Raven #4291 üzenetére
Nálam biztosan nem az idő a baj, egyszerűen nem veszi be és amikor elkezdi, utána folyamatosan nem veszi be. Amikor jó, akkor meg jó...
-
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #4263 üzenetére
Pontosan így csináltam. Mind a kettőt felvettem. De egyébként most hogy írod a bank belépésnél még sose volt gond.
-
n42
tag
válasz
Black_Raven #4263 üzenetére
Belépésnél még nem is zavaró, mert az arcfelismerés viszont ezerszer jobb, mint a P20-ban volt, de a banki alkalmazás kikészít...
Alapból egy picit lenetbb és jobbra érzékel jobban, nem ott, ahol a nyom van, de lehet, h tényleg az ujjammal van gond. -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #4260 üzenetére
Akkor te valamit nagyon jól csinálsz. Lehet hogy a bevitelel van gond? Pedig többször is próbáltam a bevitelt.
-
Oktaan
csendes tag
válasz
Black_Raven #4232 üzenetére
Az alapértelmezett hangerőszabályzó a média, amin nem is akarok változtatni. A csengőhangot viszont úgy tudom állítani, ha megnyonom a fosagkereket, ami a hangok és rezgéshez vezet. Ha itt állítok a csengőhangon, akkor rögtön játsza is a dallamot, ami elég zavaró tud sok esetben lenni.
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4228 üzenetére
Az átlag valószínű, hogy nem tudja megcsinálni, de az átlag felhasználó egyébként kevés dolgot használ. Facebook, messenger, gmail (van rá alternatíva, levelező kliens), viber, kamera, valami böngésző. Kb. ennyi. Lehet nem is kell nekik a google.
-
kuk@c
tag
válasz
Black_Raven #4200 üzenetére
Pontosan... Sajnos a P40 és utána lévő szériáknak ha nem kapnak GMS-t, nagyon olcsónak kellene lenniük... Ezekkel az árakkal nem versenyképes így, pedig iszonyat jó telók...
Ezért maradtam Én is a P30-nál... (nem bántam meg
)
Mondjuk kicsit félelmetes ez a Google függőség... (magamat is beleértve)
Elképzeltem pl. miyen lenne az IOS, Apple támogatás nélkül...@
-
Pompi
nagyúr
válasz
Igen, nagyon jó csomag lett most a P30-as páros, illetve a Honor 20 Pro is ár/teljesítmény arányban.
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4202 üzenetére
Hát igen, ez volt a p10 hajdanán [kép]
-
alberttt
tag
válasz
Teljesen logikus, amit írsz. Igazából a p10 még mindig megállja a helyét, így 3 évesen is elég gyors, akku igaz már gyengébb, mint volt, de a kb. 4 óra kijelzőidőt még tudja. Mégis talán eljött az idő váltani. Gondolkodtam még a honor 20 pro-n is, de hiányzik a jack bemenet (szeretem a huawei vezetékes fülest), nem lehet bővíteni a memóriát, nagyobb a telefon mérete, ami nálam nem előny. Kamerája is gyengébb. Akkuja viszont jobb. Az ár kb. ugyanaz lenne.
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4198 üzenetére
Black_Raven, Most elgondolkodtattál... Lehet nem várok akkor.
-
alberttt
tag
válasz
Black_Raven #4196 üzenetére
Köszi! Telekomtól veszem, mert magentásként elfogadható áron megkapom. Várok még egy kicsit, abban reménykedem, hogy ha hozzájuk is megérkezik a p40, talán kicsit csökken a p30 ára.
-
killertibi
tag
válasz
Black_Raven #4153 üzenetére
Az előző telefonon szinte ugyanezek az appok voltak. Nyilván a huawei specifikus dolgok nem, de helyette voltak sony alkalmazások. Viszont ott a kijelző 4K felbontású, snapi 845-ös procival, és kisebb, 3300mAh-s akkuval. Szóval ezeket nézve jól optimalizált teló, mert átlag 4,5 óra kijött belőle.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #4163 üzenetére
Ami fura volt, az a kametasziget. Bazinagy és sztem jobban kiemelkedik a hátlap síkjából...
-
droti25
őstag
válasz
Black_Raven #4159 üzenetére
Akkor így érthető a kevesebb SOT az én esetemben.
A felbontást hogy használod? Intelligens vagy FHD+? -
droti25
őstag
válasz
Black_Raven #4129 üzenetére
Szia
Telefonáltál is ennél az akku használatnál?
A telefon beszélgetés az egyik legnagyobb akku zabaló.
Nekem napi 1.5-2 óra telefon van átlagban és kB így van egy 5.5 órás SOT reggeltől estére.. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #4155 üzenetére
Teljesítmény módban gyorsabban merül, nem? Ez a mód nem játékokhoz való? Fogalmam sincs, sose jártam utána.
Elnézve a listáját, lehetne rajta szépíteni, pl. a sok különálló irodai alkalmazás helyett egy komplett office csomagot feltenni, de még említhetnék 1-2-t.. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #4153 üzenetére
Az alapértelmezetten fent lévő appok közül 23-at tiltottál le?
Egyébként nem kötekedni szeretnék, csak killertibit megnyugtatni, hogy az ő statisztikája teljesen normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged