- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
#40047616 #7029 üzenetére
Nem kell vígasztalni, mert ahogy írtam is nem renget meg a dolog.
@Lami, azért ez nem így működik, illetve nem így kellene működnie. De mind1 is, mert ez van.
Ha nem változik akkor a P20-P30 után másik gyártó után fogok majd egyszer nézni (és vélhetőleg nem a Samsung lesz az), de amúgy szeretném még sokáig használni a P30-at. Úgyhogy azért jó lenne ha frissítenék néha.Amúgy már kibeszéltük nemrég, hogy az EMUI11 nem egyenlő a Harmonyval. Tehát, hogy a P30-as EMUI11-en dolgoznak az oké, de azért egy security pach betolása férjen már bele 2 havonta.
-
N_A_S
veterán
válasz
#40047616 #6516 üzenetére
Köszi a tippeket, arra gondoltam hogy megosztjuk egymással ki milyen kinézetet használ.
Én még nem sokat foglalkoztam vele, de jelenlegi felállás az ez:
[Android 10 / 11 stock round icon pack for EMUI 10] - kerek ikonok
[OxygenOS 11's OnePlus Sans font for ALL Huawei devices] - OP betűtípus
Abstruct - innen vannak a OnePlusos háttérképek
Transparent clock & weather - ez pedig a felső widget -
trebrona
nagyúr
-
ult1mate
tag
válasz
#40047616 #5672 üzenetére
Azt biztosan javítani fogják, de szerintem panel probléma amiről én beszéltem úgy általánosságban.Ismerősömnek a mate 10-en hasonló a jelenség és azt mondja droid 9-en nem volt ennyire rossz a dolog mint 10-en.
Itt csak arról szeretnék megbizonyosodni hogy másnak is ilyen mint nálam?
És itt most nem brutál szaggatásra gondolok, hanem mikro szintű, pont számomra zavaró sebességgel. -
polk
csendes tag
válasz
#40047616 #5443 üzenetére
Feltettem én is a kérdést pár nappal ezelőtt, hogy miért emelkedik a csengőhangom frissítés után. Azt hittem én vagyok láma és nem találom a beállításokban, de ezek szerint nem így van. Személy szerint én kimondottan utálom ezt az emelkedő csengőhangot, igazán lehetne opció a kikapcsolására
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5334 üzenetére
Semmi gond
Az csak akkor jön, ha telekomos kártyát teszel bele. Hálózati beállítások és pár alkalmazás van benne. Nekem nem volt, mert először vodás kártya volt csak benne, így ha projekt menüben is megnéztem akkor ott is c431 volt, aztán lett közbe telekom kártyám is, az hozta nekem is a DT.HUN egyéni verziót, ami már átírta a cust verziómat c150-re, de azt csak akkor látod, ha kóddal belépsz a projekt menübe.
-
szemesi69
addikt
válasz
#40047616 #5328 üzenetére
Nem igazán, a szoftver független verzió 10.1.0.123(C431E22R2P5), ha egyedi lenne akkor c150 lenne c431 helyett
A DT.HUN10.0.0.5(CT) a hálózati beállításokat tartalmazza és pár alkalmazást ami a telekomhoz köthető. Az én esetemben csak vodás kártya volt benne sokáig, ami még projektmenüben ellenőrizve sem írta át c150-re a cust verziót. Így nem mondhatjuk, hogy egyedi szoftver verzió van rajta. A beletett sim kártyától változik, amit átlag user csak a DT.HUN verzióbol fog látni, ha telekom kártyával használja, ha másikkal használja voda, telenor , digi, akkor nem fog változni, vodával biztos, hogy nem. Így elmondható, hogy nem egyedi szoftver van rajta, hanem ugyanaz a független verzió, mintha Euronicsba veszi például
-
Alister71
nagyúr
válasz
#40047616 #5243 üzenetére
Én konkrétan nem is vártam, véletlen szerűen néztem be ma délelőtt a Támogatás app-ba, piros ponttal jelezte a rendszer frissítést. Voda mobilnettel szettem le melóba, elég hamar lejött, települt kb 5 perc alatt. Jó az új AOD, a kamerát is variálták, az újlenyomatolvasó az viszont brutál jó lett.
-
korpicschess
veterán
válasz
#40047616 #4472 üzenetére
Köszi, nem is rugóznék amúgy ezen, Nova helyett a Lawnchair is tök érdekesnek tűnik, meg sem kell vegyem, mert ingyenes. Az egyedüli "gondom", hogy a Huawei animáció (nagyon iOS-es) nagyon smooth és nagyon tetszik, viszont amint átállítom más launcherre, ez elveszik.
Nem sikerült még megoldást találnom, de ha sikerül, megosztom.
Holnap sajnos vissza kell vigyem a szervizbe, mert nem tökéletesen rakták össze és kicsit eláll a hátlap. -
laaceee98
tag
válasz
#40047616 #4332 üzenetére
Szerintem ne használd fólia nélkül. Nem azért, mert annyira karcolódik ( nem tudom mennyire egyébként ).
Hanem mert 3-4000 ft-ért veszel egy normál minőségű üvegfóliát, és akkor biztosan nem fog karcolódni a képernyő.
(Nem az én dolgom, de szerintem, aki ~150 ezer ft-os mobilt használ, az szánja rá azt a +10.000 ft-ot üvegfóliára meg tokra.) De ezt véletlenül se vedd rossz néven, csak én el sem tudnám képzelni, hogy tok meg fólia nélkül használjak egy mobilt. -
CzGöbe
tag
válasz
#40047616 #4173 üzenetére
Igen, természetesen. A használat is károsítja, sőt a napsütés is. Az élet is halálos, mert még senki sem élte túl! Nem kell foglalkozni ezzel, a garis 2 évet ki fogja bírni.
[Huawei P30 Pro Durability Test - JerryRigEverything] -
laaceee98
tag
válasz
#40047616 #3927 üzenetére
A szélei jól tapadnak, mert azoknak sima matt gumi érzésű felülete van, a hátlapja viszont valamelyest csúszós. A mintázása miatt egyébként nagyon egyedi és kimondottan kellemes tapintású a hátlap része.
Elég jó minőségű anyagból van, tapintásra olyan mintha a szilikon és a műanyag között lenne félúton, meg anyagra, merevségre is olyasmi. Nagyon patentül illeszkedik és érezhetően normális anyagból van (mivel, hogy gyári Huwaie). Nem tapad úgy, mint pl. a Nillkin átlátszó gumi tokjai, de nem csúszik annyira, mint a sima merev műanyag tokok.Ha olyat keresel ami tapad a kezedbe és nem zsebben hordanád, tehát nem gond a tapadás akkor nem ez lesz a nyerő, egyébként minden más szempontból fa$za.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#40047616 #2511 üzenetére
A kettő ugyanaz, csak előbbi kiléptet FRP nélkül a fiókokból, utóbbi meg használja, ha másik fiókkal akarsz bejelentkezni.
boken: a hívásrögzités addig műxik amig nem csinálsz 10-en FR-t. Utána már nem tudod telepiteni újra.
Iller: tudom hogy műxik, csak a zeneletöltés leszabályoz 32kb/s-ra, vagyis felejtős lett..
-
Black_Raven
veterán
válasz
#40047616 #2363 üzenetére
Azt mondják Imei szám alapján megy, de sztem az is marhaság, volt akivel egy helyen vettük, az utolsó 2 számban volt eltérés, és 2 héttel később kapta a frissitést a másik. Szóval tiszta vakrepülés, valójában mi alapján jön az update.
Arról nem is szólva, hogy az én Imei számom megtáltosodott, mert a 240 nem akart jönni, 5 nap várakozás után HiSuittal raktam fel, aztán a 10nél felrepült az elsők közé, na hogyan?
-
Black_Raven
veterán
válasz
#40047616 #2357 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a C431-kezdetű rom verziót kapták a Szolgáltatók ami ugyanúgy független, csak a frissitéseket a Szolgáltatónak kell jóváhagyni. Máshol meg az volt, hogy a C431 ún. EEA rom, ami igaz is, mert pl. nekem az Aida64 írja is, mivel az enyém is C431 és a Telenornál vettem. Mindezek ellenére az elsők között kaptam Emui10-et.Viszont semmiféle szolgáltatói rom adalék nem jött nekem, mint nektek a dt.hun pl. Ettől okosabb nem leszel, de ne keseredj el, mert sztem napokon belűl megkapod.
ja igen, a globál verzió C432 elvileg.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#40047616 #2357 üzenetére
Nálunk a családban van 2 db szolgáltatós, és már mindkettőre megjött. Naponta többször leírtuk már imei alapján jönnek a frissítések 2-3 hét alatt szokott végig menni mindenkin. A szolgáltatói cuccok már nincsenek integrálva a droidba, az külön jön, így mindenkinek megy az emui10 es frissítés.
-
Peathee
senior tag
válasz
#40047616 #2296 üzenetére
Sajnos igen, nálunk semmi opció sincs sajnos az új AOD közül. Elsőként néztem meg azt a frissítés után.
Más: én találtam hibát is. az "Érintésre rezeg" funkció nálam nem működik!! ha újraindítom a telefont akkor az első két három app-ban még rezeg visszalépéskor, utána már nem. K*rva idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged