- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peathee
senior tag
válasz
Alister71 #1684 üzenetére
Nálam is 3 napja volt még csak a telefon már szedtem is le a fóliát. Aztán kb 1,5 hét után ment rá az ebayes üveg.
Nálam sajnos kell a faceID mert nem ismeri fel valami jól az ujjlenyomatomat. Gyakran van, hogy csak 2. 3. alkalom sikerül... bár mentségére legyen mondva, a mutató és hüvelyk ujjaimon alig van már mit leolvasni -
Black_Raven
veterán
válasz
Alister71 #1684 üzenetére
Kolléga, ezen nincs GG üveg.
amúgy nekem fóliával is nyit olyan gyorsan mint egy hátlapi olvasó, és ezen meg is rökönyödtem elsőre, aztán csak megszoktam, 2 hete van meg és azóta minden helyzetben ilyen gyors volt. Fólia nélkül akkor milyen?rágondolok hogy odarakom az ujjam, és már addigra nyitva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest