Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trouble
üzenetére
Az a fura, hogy kreáltak egy "lehalt Huawei szerver" magyarázatot, olyan hibáért ami csak néhány usernél jelentkezett. A Huawei mobilokkal netezők döntő többsége nem tapasztalt ilyen netkimaradásokat, pl. én sem. Különben az összes fórum ezzel lenne tele...miután megjavult a hálózat.
Ha leáll az egészség app vagy az appgallery, annak lehet Huawei szerver az oka. De teljes internet elérhetetlenséghez mi köze van a Huaweinek?
Lehet, hogy hálózat karbantartás volt a környéken, amit a szolgáltatók a honlapjukon előre jeleznek. De akadnak nem tervezett akadozások is, [link] ez csak egy kiragadott pékda, de minden szolgáltatónál akadnak hasonló problémák. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble
üzenetére
Hát ugye odáig eljutottál, h felismerte a telefont, (először is kell ugye a fejlesztői menü (rom build számra 7x tapi), ott engedélyezd az USB hibakeresést (adb) ). Utána ott van az appban, hogy deleting system apps without rooting ->show, kikeresed amit fentebb írtam (com.huawei.search), és rányomsz, majd jobbra uninstall.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble
üzenetére
Csak adb parancssorral tudod kiiktatni, nálam is az volt az első, mert a felső gyorsmenüt akartam lehúzni és mindig az a szar jött be és kurva idegesítő. Szóval adb parancs:
pm uninstall -k --user 0 com.huawei.searchHa nem tudod hogyan működik ez az adb dolog, akkor töltsd le a Multi tool 8-at, amivel ezt könnyebben meg tudod csinálni a képen látható opciójával. Bármelyik rendszerappot le tudod törölni (ilyen gyári videó, audió lejátszók, meg pl youtube is repült, vanced van helyette) csak nagyon kell figyelni, hogy olyat ne szedj le, amitől meghülyül a teló, mondjuk mindent vissza is lehet vele állítani ha úgy van...Itt van egy lista a biztonságosan törölhető appokról. (angol tudás szükséges)
Nekem amúgy nova 5T van, ami koppra Honor 20 csak más a neve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő