- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trouble #6727 üzenetére
Az a fura, hogy kreáltak egy "lehalt Huawei szerver" magyarázatot, olyan hibáért ami csak néhány usernél jelentkezett. A Huawei mobilokkal netezők döntő többsége nem tapasztalt ilyen netkimaradásokat, pl. én sem. Különben az összes fórum ezzel lenne tele...miután megjavult a hálózat.
Ha leáll az egészség app vagy az appgallery, annak lehet Huawei szerver az oka. De teljes internet elérhetetlenséghez mi köze van a Huaweinek?
Lehet, hogy hálózat karbantartás volt a környéken, amit a szolgáltatók a honlapjukon előre jeleznek. De akadnak nem tervezett akadozások is, [link] ez csak egy kiragadott pékda, de minden szolgáltatónál akadnak hasonló problémák. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble #6655 üzenetére
Hát ugye odáig eljutottál, h felismerte a telefont, (először is kell ugye a fejlesztői menü (rom build számra 7x tapi), ott engedélyezd az USB hibakeresést (adb) ). Utána ott van az appban, hogy deleting system apps without rooting ->show, kikeresed amit fentebb írtam (com.huawei.search), és rányomsz, majd jobbra uninstall.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble #6650 üzenetére
Csak adb parancssorral tudod kiiktatni, nálam is az volt az első, mert a felső gyorsmenüt akartam lehúzni és mindig az a szar jött be és kurva idegesítő. Szóval adb parancs:
pm uninstall -k --user 0 com.huawei.search
Ha nem tudod hogyan működik ez az adb dolog, akkor töltsd le a Multi tool 8-at, amivel ezt könnyebben meg tudod csinálni a képen látható opciójával. Bármelyik rendszerappot le tudod törölni (ilyen gyári videó, audió lejátszók, meg pl youtube is repült, vanced van helyette) csak nagyon kell figyelni, hogy olyat ne szedj le, amitől meghülyül a teló, mondjuk mindent vissza is lehet vele állítani ha úgy van...Itt van egy lista a biztonságosan törölhető appokról. (angol tudás szükséges)
Nekem amúgy nova 5T van, ami koppra Honor 20 csak más a neve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest