- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trouble #6727 üzenetére
Az a fura, hogy kreáltak egy "lehalt Huawei szerver" magyarázatot, olyan hibáért ami csak néhány usernél jelentkezett. A Huawei mobilokkal netezők döntő többsége nem tapasztalt ilyen netkimaradásokat, pl. én sem. Különben az összes fórum ezzel lenne tele...miután megjavult a hálózat.
Ha leáll az egészség app vagy az appgallery, annak lehet Huawei szerver az oka. De teljes internet elérhetetlenséghez mi köze van a Huaweinek?
Lehet, hogy hálózat karbantartás volt a környéken, amit a szolgáltatók a honlapjukon előre jeleznek. De akadnak nem tervezett akadozások is, [link] ez csak egy kiragadott pékda, de minden szolgáltatónál akadnak hasonló problémák. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble #6655 üzenetére
Hát ugye odáig eljutottál, h felismerte a telefont, (először is kell ugye a fejlesztői menü (rom build számra 7x tapi), ott engedélyezd az USB hibakeresést (adb) ). Utána ott van az appban, hogy deleting system apps without rooting ->show, kikeresed amit fentebb írtam (com.huawei.search), és rányomsz, majd jobbra uninstall.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
trouble #6650 üzenetére
Csak adb parancssorral tudod kiiktatni, nálam is az volt az első, mert a felső gyorsmenüt akartam lehúzni és mindig az a szar jött be és kurva idegesítő. Szóval adb parancs:
pm uninstall -k --user 0 com.huawei.search
Ha nem tudod hogyan működik ez az adb dolog, akkor töltsd le a Multi tool 8-at, amivel ezt könnyebben meg tudod csinálni a képen látható opciójával. Bármelyik rendszerappot le tudod törölni (ilyen gyári videó, audió lejátszók, meg pl youtube is repült, vanced van helyette) csak nagyon kell figyelni, hogy olyat ne szedj le, amitől meghülyül a teló, mondjuk mindent vissza is lehet vele állítani ha úgy van...Itt van egy lista a biztonságosan törölhető appokról. (angol tudás szükséges)
Nekem amúgy nova 5T van, ami koppra Honor 20 csak más a neve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged