Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két eset lehetséges miért vagy elégedetlen az új akkuval
vagy már az új akku se valami jó, mert évekig állt egy raktárban, és most kell neki jópár töltés mire összeszedi magát (erre utal a túl gyors feltöltődés is)
Másik esetleges ok, hogy elhitetted magaddal, hogy a régi már szar, és csodát vártál. Én 4 évig használtam a telefont, a 3. és 4. évben nagyon ráfüggtem a telefonozásra (napi 5 óra sot minimum), tehát abban a két évben naponta töltöttem. Új korában tudott 7,5 óra sot-ot. Most 4 évesen 7 óra sot-ot tud. Ha nálam ennyit gyengült az akku, akkor másnál se lehetett sokkal rosszabb ennyi idő alatt. Egyébként kb másfél óra alatt töltődik fel az akku gyári töltővel. -
Az a kábel amit linkeltél tuti, hogy jó, mert az 5 amperes. Ha belenagyítasz a képbe, a jobb oldali csatlakozó tövénél ott van az 5A jelzés
Amúgy ha ez a linkelt kábel tényleg 5 amperes (és nem csak véletlenül egy ilyen képet bökött oda a webáruházas) akkor ennyi pénzért ajándék. Én anno azért nem vettem 5A kábelt, mert valami 5-6 ezerért vesztegették.
A Huawei szuper töltése 9 volton történik. 5 Amperrel ez éppen kiadja a P30 pro 45 wattos gyorstöltését. Gondolom a sima P30 szoftverében nem vették figyelembe, hogy a P30 csak 22,5 wattal tölt, ezért oda bőven elég a 3 amperes kábel (9V x 3A=27 watt). Szóval a töltésellenörző szoftver "látja", hogy az én kábelem nem 5 amperes, ezért szól, hogy azt használjak. De a szuper töltés mégis elindul, mert a 3 amper elég a 22,5 watthoz. -
-
RoSSo3
senior tag
Azt hiszem megoldódott, most tisztán hallani. Talán kiszáradt.
Ti mivel szoktátok eme vírusos időszakban tisztítani a telefont? Fertőtlenítő kend{vel nem mertem próbálkozni (oedig van képernyővédő fóliám is). A tokokat szappanos vízben mosom, a telót szintén, de csak nagyon finoman, nem vízbe mártva.
-
-
RoSSo3
senior tag
Nagyon jó lenne, ha ezt mihamarabb megoldanák!
Még egy kérdés: hogyan tudom elővarázsolni az éppen futó alkalmazásokat? Ha a főképernyőn felfelé gesztust használom, akkor az alkalmazások jönnek elő (ezt jobban kedvelem, mintha minden app a főoldalon lenne). Nagynéha sikerül, de nem tudok rájönni, pontosan melyik gesztusra.
Köszi!
-
dave0825
őstag
Heló! Az Emui 10.1-es frissítéssel szépen elrontották a gördülőképet, eddig szakaszosan is mutatta, ahogy csinálja, és tökéletes volt az összeillesztés is. Most viszont folyamatosan mutatja, ahogy csinálja, és nem mindenhol jó az illesztés, a legvégén pedig benne van az a körív is, hogy elérte az alját, régen az sem volt benne. Remélem, javítják majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest