Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

válasz Quqesz #1907 üzenetére

Gyárilag 2 fólia is van. :D Én levágtam a sarkán azt a lelogó piros fület, gondoltam, amíg nem jön meg az üvegfólia Kínából, addig valami legyen rajt.
    Megjött, lehúztam, lepucoltam szépen, gyanús volt kicsit, hogy miért pöttyös középtájon, de gondoltam, valamivel megüthettem kicsit a fóliát, és meglátszik az előlapon is már, de hát ez van sajnos... Rátettem az üveget, még aznap mutatom barátnőmnek, hogy megjöttek az üvegfóliák (neki is P30 van), rátesszük az övére is, erre kérdi, hogy alatta hagytam a fóliát?! Mondom dehogyis, hát leszedtem... Ő szerinte nem... Fönt, a kamera kivágásánál közelről látszott, hogy alatta van egy kis perem, hát leszedtem az üveget, és tényleg volt rajt még egy fólia, ami alig akart lejönni, pár percig kínlódtam, mire meg tudtam kezdeni, de végül lejött. :DD Azért folt pöttyös középen, mert megnyomódott kicsit az alsó fólia, de az előlapi üvegnek nincs baja mégsem. :DDD

MÁS (nem akarok még egy hsz-t nyitni):

Nektek elég hangos az értesítési hangerő? Ha följebb rakom a csengőhangerőt, azzal állítja egyben ugye az értesítést is, viszont akkor már a csengetés iszonyú hangos. Azt vettem még észre, hogy nem is egyformán hangos az értesítés, néha halkabb, néha hangosabb. Nézheti, hogy zsebben van-e, vagy csak letéve valahova? Most nem találtam azt a beállítást, hogy zsebben hangosabb legyen, de úgy emlékszem, hogy azt kikapcsoltam.
    Honor 8-on a maxtól 2-vel visszább használtam, ezen az értesítéshez képest maxon kéne lennie, a csengetéshez viszont kb. középen, a csengőhangom ugyanaz.

Új hozzászólás Aktív témák