- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro.O
csendes tag
Négy évig volt p30-am, de anyukámnak nagyon kellett már új telefon, nálam meg már lassulgatott, szóval nagy nehezen lecseréltem egy Xiaomi14-re. Most már 2-3 hónapja megvan és azon kívül, hogy le kellett mondanom a 3rd party launcherről amit használtam, mert azokkal nagyon nem kompatibilis, kifejezetten szeretem. Méretben is tökéletes, a súlyát szokni kellett, de már nem érzem nehéznek, és szerintem nagyon jó a kamerája is (már nincs probléma a párásodással amiről olvashatsz a telefon tesztjében). Szóval én boldog vagyok a választással, a p30-cal meg anyukám nagyon boldog
-
Jimmy8
senior tag
Biztos hogy nem. Régóta keresem én is az utódot, de a jelenlegi telefonok nagy része elvérzik vagy a makró, vagy az esti fotóknál... (A p30-hoz képest)
Ha Pixel vonalon keresed az utódot, akkor szerintem Pixel 8 pro vagy Pixel 9 pro az, melyeknél a P30 után talán nem lenne hiányérzeted(legalább is fotó terén)
Másrészről szerintem a Honor Magic6Pro lenne az igazi (most azt nézegetem én is, de az ára annak is....)
-
Exian
addikt
-
laaceee98
tag
Hármas csomag 1230, ha darabra lebontod 410ft/db. Szerintem ugyanennek veszed meg itthon darabját négyezerért, más csomagolásban. Legalábbis én semmiféle minőségbeli különbséget nem fedeztem fel, pedig évekig használtam mindenféle szipiszupi fóliát, meg mostmár majd 2 éve ezt.
Hibátlan. Az enyémen még csak cserélni sem kellett azóta. Talán a páromén egyszer, mert lezúzta, viszont a kijelző ép maradt alatta. Szóval ennyi.
Aliexpress Saver Shippinget választva ingyenes a szállítás, kb. egy hónap alatt nálad van. -
Exian
addikt
Jah tényleg, ilyen is volt, hogy Chrome-ban a Nincs internekapcsolat felirat, de közbem meg betöltött oldalakat. Szóval azért mondom, ez valami nagyon furcsa hálózati probléma volt és nem kimondottan a Face-hoz volt köze, ezt továbbra is tartom, sokkal inkább arról van szó, hogy valószínűleg már globálisan, alaprendszer szinten valamiféle kapcsolatok lehetnek a Face szervereivel és/vagy DNS szerververeivel és ha azokkal gáz van, akkor az kihat(hat) teljesen más szolgáltatók és szolgáltatások működésére. Tehát továbbra is tartom, hogy nem a Face hibája miatt volt ez, hanem a Face-t kiszolgáló szerverek hibája miatt, ami viszont nem csak a Face-t és kapcsolódó szolgáltatásait, hanem akár teljesen más dolgokat is értinthettek.
-
Kipróbáltam a hangutasítást. Érdekes módon ha a csíz verziót állítottam be, alig akart működni, bármilyen hangosan mondtam, hogy csíz. Viszont ha a hangos beszédre állítottam, ötből ötször működött a hangosan kimondott csíz-re...és működött tüsszentésre is, bár az nem volt szándékos 😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest