Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Remelem a tiéd még életképes lesz egy darabig."
Meglátjuk, most érdekeseket produkál, de legalább produkál valamit, mert hónapokig tényleg teljesen halott volt, bármit és bárhogy próbáltam
Most azóta is megy, töltőről, viszont érdekes, mert most rádugtam a gyári töltőjét, azzal kiírta, hogy "Szuper töltés" és felugrott rögtön 100%-ra, 0%-ról 
De nem jelzi továbbra sem a töltést, csak 100% és kész. De rajtahagyom reggelig, aztán meglátjuk.
Mindenesetre szerintem vagy az akku kuka, vagy a telefon töltésvezérlése. Végülis valószínűleg azzal volt eddig is a gond, csak mot valamiért a PC-re való rádugás felélesztette, vagy fogalmam sincs.
Talán majd még egy olyat megpróbálok, hogy rendelek máshonnan egy nem gyári akkut, hanem utángyártottat, abból nagyobb eséllyel lesz még olyan, ami valóban új gyártás.
Mert ahogy írtam, néhány hónapja rendeltem egy gyári "új" akkut, de 2019-es gyártmány. A boltnak jeleztem is, hogy ez nem annyira okés, hát ők elhajtottak, azt mondták, hogy az nem gond. Szerintük nincs semmi baja, hiába állt ~6 évet töltés nélkül az akku. Szerintem ez baromság, én úgy gondolom, hogy egy li-ion akku sem szereti nagyon, ha évekig 0%-on áll. Vagy tévedek?
Na mindegy, szóval keresek valami helyet, ahol kapni utángyártott akkut, azzal még teszek egy próbát, de előtte lebeszélem velük, hogy milyen évjárat, amit árulnak.
-
Exian
addikt
"Csókolomaszádat" ezért a hozzászólásért!

A hónapok óta halottnak itélt (szerviz által is!) P30-am a tipped alapján ÉLETRE KELT!!!
Már mindent próbáltam: járt tehát szervizben, rendeltem hozzá új akkut, semmivel sem sikerült bekapcsolni, semmi életjelet nem utatott. Próbáltam sokféle töltővel, kábellel.
Ám egyet nem, mégpedig PC-re dugva Hisuite-val.
Így most rögtön bekapcsolt, elindult a telefon.
Legalább egy mentést tudok talán csinálni, mert amúgy biztos, hogy van baja, nem tölti, meg nem működnek a gombok (hangerő fel-le és a power gombra sem reagál).
De elindult, ami már nagy szó!
Szerintem amúgy egész egyszerűen ez az akku, amit rendeltem, bár elvileg gyári új, de a címke szerint 2019-ben gyártották, szerintem kuka... 0%-ot mutat, nem tölti.
De legalább elindult, ami most nagyon meglepett!
Illetve, mivel ezer éves akku, lehet, hogy kell neki sok idő, mire életre kel és elkezdi talán majd tölteni. Most azt csinálja, hogy ha lehúzom a kábelt, akkor jelzi, hogy az akku nullán van, 30 másodperc és kikapcsol a telefon. Ha visszadugom, akkor egy pillanatra megjelenik a töltésjelző villámocska az akku ikonban, majd 1-2 másodperc és eltűnik és pirosan mutatja a 0%-ot. Viszont nem áll le a telefon, tehát valamiféle töltést csak felvesz. Lehet, hogy tényleg idő kell neki.
Csak azt nem tudom, hogy ha fel is sikerül töltenem, akkor hogyan fogom tudni kezelni (bekapcsolni), ha leáll és ha nem működik a power gomb. Most is arra kapcsolt be, hog rádugtam PC-re. Mondom, ez meglepett, mert simán töltőre dugva sosem csinált azóta ilyet.
Kösz a tippet!

-
kiro.O
csendes tag
Négy évig volt p30-am, de anyukámnak nagyon kellett már új telefon, nálam meg már lassulgatott, szóval nagy nehezen lecseréltem egy Xiaomi14-re. Most már 2-3 hónapja megvan és azon kívül, hogy le kellett mondanom a 3rd party launcherről amit használtam, mert azokkal nagyon nem kompatibilis, kifejezetten szeretem. Méretben is tökéletes, a súlyát szokni kellett, de már nem érzem nehéznek, és szerintem nagyon jó a kamerája is (már nincs probléma a párásodással amiről olvashatsz a telefon tesztjében). Szóval én boldog vagyok a választással, a p30-cal meg anyukám nagyon boldog
-
Jimmy8
senior tag
Biztos hogy nem. Régóta keresem én is az utódot, de a jelenlegi telefonok nagy része elvérzik vagy a makró, vagy az esti fotóknál... (A p30-hoz képest)
Ha Pixel vonalon keresed az utódot, akkor szerintem Pixel 8 pro vagy Pixel 9 pro az, melyeknél a P30 után talán nem lenne hiányérzeted(legalább is fotó terén)
Másrészről szerintem a Honor Magic6Pro lenne az igazi (most azt nézegetem én is, de az ára annak is....
) -
Exian
addikt
-
laaceee98
tag
Hármas csomag 1230, ha darabra lebontod 410ft/db. Szerintem ugyanennek veszed meg itthon darabját négyezerért, más csomagolásban. Legalábbis én semmiféle minőségbeli különbséget nem fedeztem fel, pedig évekig használtam mindenféle szipiszupi fóliát, meg mostmár majd 2 éve ezt.
Hibátlan. Az enyémen még csak cserélni sem kellett azóta. Talán a páromén egyszer, mert lezúzta, viszont a kijelző ép maradt alatta. Szóval ennyi.
Aliexpress Saver Shippinget választva ingyenes a szállítás, kb. egy hónap alatt nálad van.
-
Exian
addikt
Jah tényleg, ilyen is volt, hogy Chrome-ban a Nincs internekapcsolat felirat, de közbem meg betöltött oldalakat. Szóval azért mondom, ez valami nagyon furcsa hálózati probléma volt és nem kimondottan a Face-hoz volt köze, ezt továbbra is tartom, sokkal inkább arról van szó, hogy valószínűleg már globálisan, alaprendszer szinten valamiféle kapcsolatok lehetnek a Face szervereivel és/vagy DNS szerververeivel és ha azokkal gáz van, akkor az kihat(hat) teljesen más szolgáltatók és szolgáltatások működésére. Tehát továbbra is tartom, hogy nem a Face hibája miatt volt ez, hanem a Face-t kiszolgáló szerverek hibája miatt, ami viszont nem csak a Face-t és kapcsolódó szolgáltatásait, hanem akár teljesen más dolgokat is értinthettek.
-
Kipróbáltam a hangutasítást. Érdekes módon ha a csíz verziót állítottam be, alig akart működni, bármilyen hangosan mondtam, hogy csíz. Viszont ha a hangos beszédre állítottam, ötből ötször működött a hangosan kimondott csíz-re...és működött tüsszentésre is, bár az nem volt szándékos 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Most azóta is megy, töltőről, viszont érdekes, mert most rádugtam a gyári töltőjét, azzal kiírta, hogy "Szuper töltés" és felugrott rögtön 100%-ra, 0%-ról 

)