-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
A fapados Drioddal én is így vagyok, de mivel Pixelt kérdezett, azért javasoltam ezeket
Egyébként szerintem többen is azért vettünk 4-5 éve ilyen telefont (P30), mert akkor ennek tudása (kamerás is) igencsak felső kategóriás volt. Szerintem ha nem is P30-nak, hanem a P30 pronak a Honor Magic 6pro lenne a mai megfelelője.
Köszi a tippet, korábban gyorsan átsiklottam a 200pro felett, mert valahol azt olvastam, hogy az esti fotói nem igazán a legjobbak, de most megnézek pár tesztet arról is.
-
Exian
addikt
Ja ja, nekem is ezért szúrt szemet. Helyben volt, az én városomban, személyes átvétellel és futár opcióval. Írtam neki, hogy meg van e még, azonnal visszaírt, hogy igen. Utána írtam, hogy személyesen nézném meg / venném át, mert itt lakok én is. Utána nem jött már válasz, pedig másnap is írtam neki, hogy aktuális e még a hirdetés és azóta is látom, hogy folyamatosan aktív a hirdető (Jófogásról van szó, az ugye írja, hogy mikor volt bent utoljára), de semmi válasz nem jön. A telefon meg még mindig hirdetve van azóta is, szállításos megrendelés opcióval. Szerintem kamu. Neki is jobb lenne, ha személyesen valaki elvinné gyorsan.
-
Ez igaz, de már az is nagy segítség, ha pld bill-vel fel tudja oldani a kijelzőt, mert hogy sok rendszer nem indul el teljesen addig, ameddig a kijelző újraindítás után nem lett feloldva. Pld, sem az automatizálók, sem FTP kliensek, szerverek, amik segítségével elérhetővé válik a belső tárhely.
-
Jótanács: előtte egy másik bármilyen telefonon csináld végig ugyanezt a pin kód bepötyögéséig, hogy lásd mi történik, hogy tutira működjön a dolog amikor már vakon kell csinálni.Mert ha a pin kódot nem jól ütöd be, akkor nem old fel a kijelző. Nálam pl az volt a probléma, hogy a pinkódban van egy nulla, amit a bluetoothos magyar kiosztású billentyűzeten hiába nyomkodtam, mert alapból standard angol billentyűzetet vár el a teló. Tehát nálam ha ezt vakon csinálom a nulla miatt elakad az egész. Ezért próbáld ki egy másik (androidos) telefonnal, hogy rádugod ezt a dokkolós eszközt, billentyűzettel, egérrel és bekapcsolás után amikor kéri a telefon a pin kódot látod, hogy mi történik. Ha minden jó, akkor lehet ugyanezt csinálni a P30-al is. Nem baj ha a másik telefon nem tud képernyő kivetítést, nem is kell tévére dugni, csak a pin kód bepötyögés ellenőrzése a lényeg.
-
sebestyen93
tag
Hali!
Látom nem mai válasz, de egy próbát megér. Nekem is van egy régi P30-am, LCD halott, ripityára törve, van pár kép amit lementenék róla. Simán veszek egy ilyen átalakítót és működne az általad leírt módszer?
Nem kell a telefonban engedélyezni semmit, hogy ezt a kijelző megosztás funkciót használni lehessen?
[Egy ilyen cucc jó lenne?] -
Gstyler
senior tag
Én egy Pixel 8 Prora váltottam, de megerősíteni tudom csak a Kolléga hozzászólását, miszerint nem érdemes nagy összeget áldozni a cserére. Hiába telt el 4év, nem érezni nagy ugrást...
Ha lenne gms, akkor egyébként biztos, hogy most egy P60 pro lenne a kezemben.
(A P30 pedig üzemel tovább családon belül, amíg csak bírja.) -
RoSSo3
senior tag
A régi akkumulátorban volt még szufla.
Az újról sajnos nem tudok nyilatkozni, dobozból vette elő a szerviz, úgy került beszerelésre. Nem hivatalos szerviz (Győrben történt a csere), de szakértők, régi működéssel.
Annyit tudok, hogy én Factory reset-et csináltam, hogy tiszta lappal kezdhesse meg "új életét" a telefon. -
RoSSo3
senior tag
Köszönöm!
Az akku gyártási idejét figyeltük a szervizben, a lehető legfrissebb volt (22 vége).
Az akkut nem cseréltem volna, ha nem muszáj - de már a telefon maga küldött hibaüzenetet, hogy forduljak szervizhez, mert gyengült a teljesítmény. Nem bírt ki fél napot sem már úgy, hogy a képernyő ki volt kapcsolva szinte végig. 4. évében van a telefon, megérett a cserére!
Most 1 napot bír ki, kb fél-1 éve kibírt 1,5-et, néha 2-t is. Wifi és Bluetooth (óra miatt) van folyamatosan bekapcsolva, GPS vagy NFC vagy mobiladat nem.
A használatnál azt látom, hogy:
Hardver 52%.Úgy számoltam, hogy 1,5 napig megleszek az új akksival, de inkább 1 lett az a 1,5 :/
-
RoSSo3
senior tag
Köszönöm szépen a gyors, segítőkész választ!
Szuper - megrendeltem én is. Bízom benne, hogy jó lesz, mert tényleg nagyon kiszámíthatatlan a mostani. Ha olyan kedve van, szupertölt, ha nem, akkor meg igen lassan.
Beszámolok majd mindneképp!
Exian - szívesen, örülök, ha tudtam én is segíteni! -
RoSSo3
senior tag
Szia! Éppen ebben a témában jöttem én is most a forumra, segítségért Hozzátok.
Eredeti töltő + eredeti kábel kombó kezd "töredezni", legalábbis erre tippelek. Újabban lutri, hogy mikor írja ki, hogy "Györstöltés". A kábelt lecseréltem egy ismerősöm noname 2A-s kábelére: jött az üzenet, hogy csak eredetivel fog menni a gyorstöltés.
Honnan és milyet érdemes beszerezni? Olvastam, hogy a 3A jó lehet, még az üzenet ellenére is?
Köszönöm!ui: esetleg ez? [link]
-
laaceee98
tag
Én is így voltam és sokáig szemezgettem a Nothing 1-al, de annyi összeszerelési, pixel vagy greentint hibát írnak róla, illetve a szervizháttér is erősen kérdőjeles, hogy elengedtem. Redmi Note 10 Pro volt még kinézve a költséghatékonyság, ár-érték arány jelszóval, de ezt a szoftverbe ültetett reklámos dolgot meg a frissítésekkel kapcsolatos problémákat nem nyelte be a gyomrom. Végül inkább vettem egy mély levegőt és kihoztam ezt. A listaára 300 körül elég hajmeresztő, de így bő 200 körül hűségre már szódával elmegy az ár. Cserébe a frissítések, a szervizháttér meg a minőségellenőrzés milyensége miatt nem kell izgulnom jópár évig. Meg hát a 6 inch alatti méretben nem túl nagy a merítés. Zenfone 9 ugyanez az árfekvés, de a kamerája max átlagos, vezetékmentes töltés sincs, ezeket meg már nehezen veszi az ember egy kisebb havi fizetésnyi összegért. Ez van.
-
laaceee98
tag
Ennyire nem vált be?
.
.Nekem iPhone 13 Mini lett a következő. Első Huaweiem volt a P30, és a Google embargó miatt egy darabig sajnos az utolsó is, pedig anélkül gondolkodás nélkül HW-t vettem volna újra.
Az iPhone meg csak iPhone. Van aki szereti, vagy aki ki nem állhatja. Számomra szenzációs, hogy mennyi mindent tud egy ilyen, mai mércével mérve apró telefon. Persze nincs 3 napos üzemidő, 120hz vagy AoD, de én tudok ezek nélkül élni. Amit meg tud, azt baromi megbízhatóan tudja évekig. És kompakt, újra tudom egy kézzel kényelmesen használni a mobilomat… -
laaceee98
tag
Színvilágban, szaturációban nekem a P30-é messze jobban tetszik. Egyébként ezt az élénk színvilágot nagyon szerettem a P30 fotókon, nem kizárólag a makrókra értve. Főleg, hogy ezt nem erőltette rád a szoftver, hanem a "szűrők" között tudtál élénkre váltani, aztán ha nem tetszett bármikor vissza tudtad tenni az alapra. Szerintem tájképeknél, zöldes alapszínű témáknál nagyon fasza képeket csinált. Biztos nem ez volt akkor sem a legélesebb leg-leg csúcs kamera képminőségben, élességben, anyámtyúkjában, de baromi látványos képeket lehetett vele lőni.
-
szabolcs5757
csendes tag
Nekem még nem volt gondom a OneUI rendszerrel. Amit kerestem eddig mindent megtaláltam. Számomra annyira nem tűnik bonyolultnak a rendszer, viszont abban igazat adok, hogy az EMUI könnyebben használható volt. Pár hete vett édesapám Xiaomit, amit én állítottam be, na az már kicsit több kellemetlenséget okozott egyes dolgok megtalálása kapcsán, de azért az sem ördögtől való
Egyébként nekem is a Moto Edge 40 (Pro) volt az egyik kiszemelt, de végülis a Samsung nyert.
-
Mai Motorola Edge 40 promóció következik.
Persze! Tudom! Rakjak már fel képeket, mert igazából mindenkit az érdekel.
Kezdjük a makró képességgel.
Íme egy kép makró nélkül (Motoval készült), csak hogy lehessen látni mekkorka a fotózott téma: kisebb mit a hüvelykujjam körme (manikűrös szakértők türtőztessék magukat)ugyanez Moto makróval: alatta a P30 makrója
-
Exian
addikt
Köszi a tippet, eszembe nem jutott volna Motorola, de megnézem én is. Mondjuk nekem még "csak" most lesz 3 éves a P30, még bőőőőven nem érzek késztetést a cserére, teljesen jó még most is MINDENRE, amire nekem kell, de lehet bármi baja már, akkor legalább van egy tipp, hogy mit nézzek helyette.
-
laaceee98
tag
Ha lenne hasonló képességű alternatíva frissebb hardverrel, 200 ezret sem sajnálnék rá, mert tudom, hogy 3 évig játszva kiszolgál. Csak sajnos megnéztem a MA vlog vonatkozó részét a GSpace szolgáltatások használhatóságáról és elengedtem. Akármennyire is versenyképesek azóta is hardveresen a HW készülékek.
Van most is pár opcióm, ha cserélek, ahogy már beszéltük is fentebb, de egyelőre lehet, hogy veszek 3990-ért egy autós töltőfejet aztán várok. Hátha idén valami csoda folytán bemegy 250 környékére a Zenfone 9... -
Exian
addikt
Aha, akkor ezek szerint létezik hivatalosan is refurbished belőle. Akkor előfordulhat akár itt-ott "új"-ként. Mondjuk az enyém akár simán mehetne újként, 3 évesen is olyan az állapota, mintha most szedném ki a dobozból. Igaz, 0km kora óta az okostokban van (abból viszont a másodikat nyúzom, az első már szétesett).
-
Exian
addikt
"Vagy csak látszólag van készleten."
Én is erre szavazok. Esetleg gyári refurbished, ha egyáltalán foglalkozik ilyesmivel a Huawei vagy hogy egyáltalán telefonoknál ez létezik e. Mindenesetre pl. HDD-ben nekem már sikerült vennem (nem tervezetten) olyan új Samsung HDD-t, amin a gyári matricán szerepelt, hogy "Refurbished".
Most jut eszembe, na ná, hogy van refurbished, konkrétan már van erre szakosodott cég.
-
laaceee98
tag
Úgy látszik ebben az árfekvésben meg az lesz a szűk keresztmetszet, hogy melyik tud hasonló minőségű makrókat produkálni, mert még az A52s topikban is azt írják, hogy max a főkamera, de azzal meg nem tudsz olyan közel menni a témához. Pedig ez fontos szempont lenne. Bár most hirtelen azt sem tudom, hogy a P30-ban melyik kamera felel a szoftverben Szupermakró módnak nevezett valamiért, amivel ilyeneket tudok lőni: [kép] [kép] [kép] .
-
laaceee98
tag
Olvasgatva a teszteket, egyre kevésbé fűlik a fogam 2-3x ennyit költeni, miközben ugyanúgy maradnak kompromisszumok minden esetben. Az A52s-t és a Realme GT Master Edition-t sajnálom, hogy nincsenek a szolgáltató kínálatában, mert azok még szóbajöhettek volna, vagy még maximum a 12X. De azért ezek is másfélszer/kétszer ennyibe kerülnek, és nem vagyok biztos benne, hogy átlag userként bármiben érzékelném a különbséget a mindennapi használat során.
Mindenesetre meglátjuk milyen kedvezményt kínál majd a Telekom tavasszal, mert akkor lesz időm-energiám ezzel foglalkozni. De ha már kompromisszumot kell kötni, inkább megteszem ennyiért. Ha meg tényleg nem szeretnél leadni semmiből, akkor arra manapság (újonnan vásárolva) már nem elég 200 ezer forintot elkölteni, de ahogy látom 300-at sem.Köszi a meglátást, neked pedig hajrá! Este elmormolok érted egy árcsökkentő imát.
-
laaceee98
tag
Lehet hogy a végén elhozom szolgáltatói kedvezménnyel 100 ezer alatt a Redmi Note 10 Pro-t: lemondok a kezes méretről meg az IP68-ról (eddig is elég volt az 53...), cserébe kapok gyönyörű csúcspanelt, korrekt makró képességeket és főkamerát, remek üzemidőt, gyorstöltéssel, jó sebességgel, FM rádióval, jackkel, infrával, tárhely bővíthetőséggel, sztereó hangszóróval, töltővel, tokkal a dobozban. Az ultraszélest meg az 5G-t eddig is lesz@rtam. És nem utolsósorban 2-3-400 ezer ft helyett (12X, Zenfone9, Apple) megúszom annak a töredékéért.
-
laaceee98
tag
ad1: optimista vagy, de mindannyiunk érdekében kívánom: legyen igazad! Majd visszatérünk rá, ha megnéztük mi a helyzet fél év múlva
ad2: köszönöm a tippet, a 2048 nevezetű számkirakós játékkal szoktam "megterhelni" maximum, szóval ez nálam nem probléma és nem szempont. A GMaps navigációval párhuzamosan futtatott BT kihangosítás talán a leginkább teljesítmény és akkuigényes dolog, amit rendszeresen csinálok a mobilomon. -
laaceee98
tag
A jelenlegi helyzetből kiindulva azon sem lepődnék meg, ha őszre 450 ezer lenne a most 410 ezren nyitó S23... mindenesetre azt kétlem, hogy 350-400 ezer forint alatt hozzá lehet jutni az elkövetkezendő 1 évben újonnan.
Egyébként persze remek telók biztosan. Volt nekem S5230-am, Galaxy Minim, Két S3-am, aztán egy S4 Mini, imádtam mindet. Más kérdés, hogy az akkor csúcsnak számító S3-at anno mai szemmel nézve nevetséges pénzért vettem meg, most meg a "sima" S széria aktualitásai egy nemszar nettó havi fizuba fájnak. Ultráról, pluszról nem beszélve. Ha valamivel emberibb lenne az árazásuk elgondolkodnék rajta, ahogy elgondolkodtam a P30 vásárlása előtt az akkor nagyon szimpatikus S10e-n is. Aztán az IP védelem helyett a jobb üzemidőt választottam. -
Exian
addikt
Ez szerintem sem a telefon hibája. Nálunk pl melóhelyen a Vodafone vezetékes nettel is használhatatlan a Facebook meg a Messenger. A szolgáltató nem tudja megoldani, hogy jól menjen. Minden más tökéletes, megy a maximális 500 Mbit sávszélesség, de FB/Messenger katasztrófa. Telefonon is, asztali számítógépeken is. Csakhogy nekünk munkaeszköz a Facebook és a Messenger, mivel művelődési házként ezek a fő kapcsolattartási és hirdetési felületeink.
Emiatt én úgy oldottam meg magamnak, hogy jó legyen melóhelyen, hogy az otthoni netemre kapcsolódok VPN-nel és az otthoni netemet használva jó. A többiek meg mobilon, mobilnettel tudják csak megfelelően használni...
-
D4v3
őstag
Nekem azonnal bejönnek az oldalak, ha nyitva van a háttérben még más is, az sem zavar be különösebben. Ez is már több éves teló, annyi hogy, nincs teleszemetelve appokkal, nem fut folyamat bluetooth meg ilyenek, ilyen-olyan háttérben futó alkmazásból sincs semmi használatban, max 1-2 app tud értesítést küldeni.
-
Balzsika47
csendes tag
Én ilyen jellegű problémát nem vettem még észre a P30-omon, viszont amit én tapasztaltam már, hogy például amikor meg van nyitva 2 lap a Chromeon, mondjuk az egyik egy film pl. Videa, a másik a Mobilarena, amint a filmről visszalépek a Mobilarena oldalára nagyon laggol az oldal, pontosabban a görgetési sebesség darabos, akadozik. Ha bezárom a filmet, csak a Mobilarena marad, bezárom a böngészőt is és újranyitom akkor lesz újra jó. De engem ez egyáltalán nem zavar, egyébként pedig ritkán használok egyszerre 2 lapot.
Mióta van meg egyébként neked a telefon?
-
Cranium
tag
-
-
laaceee98
tag
+1
Irreálisnak tartom a 300 ezres mobilt és az 50-60 ezres cipőt, vagy éppenséggel a 30 ezer forintos videójátékot. Hálistennek megvehetném mindet egyben, nem is kéne utána kenyérre kuporgatnom, de nem érnek meg annyit.
Kifigyelem az utolsó darabot a méretemben cipőből, aztán megveszem 20 ezer forintért, vagy megvárom a karácsonyi "sale"-t és megveszem a nekem tetsző játékot negyedáron, ugyanígy válogatok a mobilok között is. Akkor is, ha ehhez éveket kell várni a váltással.
Valahol muszáj tudni megállt parancsolni ennek az elvetemült tempónak, mert átmegy totál őrültségbe, mikor csak azért veszek évente 4 kilóért új mobilt, mert megtehetem, és közben nem is biztos, hogy akkora minőségi váltást teszek vele, felhasználói szempontból vett értelme meg aztán pláne zéró... -
DJGABI
addikt
Ott a pont. Hát nem is az hogy olcsójánoskodok, de anno a Nova 90k volt, az úgy akkor a lélektani határ volt. Asszonynak az A52 épp el lett csípve ennyiért, magamnak se vennék csúcskategóriásat. Mennyinél is kezdődik az manapság, 250k - fél misi? Persze megvan az előnye a felsőpolcos cuccoknak is, mert az átcímkézett Honor 20 is már 2 éve kiszolgál.... De azért ésszerűség is van a világon.
-
Wuk07
tag
- Nincs zoom kamera, elég sűrűn használom P30-l is. (a "veszteségmentes" zoom-t hagyjuk )
- ha valamiért úgy alakulna, az alap Xiaomi képalkotás jobban bejön.
- ez feltételezés csak, de a Xiaomiból többet adnak majd el ezért várhatóan több alkatrész is lesz a piacon hozzá.
Proci nem számít, a P30- se használom kiMiui-t majd megnyomogatom, de attól se tartok.
-
-
Wuk07
tag
Jogos, nem valószínű ha valaki használtan keres telefont az újra költene majd ennyit.
Semmi nem örök életű, főleg ha technikai eszköz. Előző 340e Ft-n nyitott, de hamar "bezuhant". Jelenleg 100e Ft a különbség a 12 és Mi 11 között. 1 évet várok, addig "kinövi" a kezdetleges problémákat és beesik az ára. 200 környékén tuti vétel (nem látva a teszteket) lesz, addigra a 200e Ft lesz az új 130e FT..
Váltás okai: (telefon mérete picivel nagyobb csak - ez a kiindulási alap nálam )
- gcam support
- IP68 (nekem ez most eléggé hiányzik)
- OIS a főkamerán, éjszaka jól jöhet.
- jobb fehéregyensúly (főleg éjszaka néha citromsárga lesz az egész)
- 4K 60 fps.A jack az viszont hiányozni fog. Nem sok, viszont nem is sietek, P30 még bőven jó lesz még de ha eljön az idő úgy néz ki végre van valami fény az alagút végén ami reális opció tud lenni egy teló váltásra.
-
pityaa23
senior tag
Ami a Huawei oldaláról rendelhető háztól-házig garancia, az a Mostmobil-hoz viszi, ami elég rossz véleményeket kapott. Szeged lenne nekem még közel ahova be tudom vinni, de ők meg épp költöznek. Egyébként meg írják, hogy adattörléssel jár. Nekem pont az adatok kellenek! Szedtem már szét, meg raktam össze pár telefont ezért, gondoltam, hogy nekiugrok én.
-
laaceee98
tag
Az almás részt annyival egészíteném ki, hogy nekem mindig macerás volt a PC-Mobil fájlátvitel. Tudom, én vagyok a hülye, mert nem tanultam meg az iTunes-t használni. Érdekes, a HiSuite-t egyből megtanultam, pedig előtte sosem volt Huawei-em. Apple volt 5S, SE, 6S, és mindig szenvedtem a zenék átpakolásával, mentésekkel stb. Egyszerűen nem tudott hézagmentesen működni WIN rendszerű PC-vel. Márpedig MO-n szerintem manapság az átlag user azt használja, nem Mac-et vagy Macbookot. Pedig nincs bajom a márkával, de vagy kezelhető méret, vagy megfelelő üzemidő, vagy PRO csilliárdokért, vagy elengedhetem a minőségi makrót, a fájlátvitel lassú és körülményes modelltől függetlenül, és még a legolcsóbb is kétszer annyiba kerül, mint anno a P30. Nem azt mondom, hogy nem kötnék kompromisszumot egy-egy dologban, ha lenne olyan ajánlat, de ennyi mindenben nem fogok. Főleg nem 300-400 ezer forintért. Köszi.
-
Black_Raven
veterán
Szia! Ahogy olvasom ezt a TD tech P50-et, ez pénz kidobás, mert a Honor 50 tök így néz ki és a specifikációk is nagyban egyeznek, csak ez nem 300k hanem 160k és legalább igazi. Ráadásul ez Emui 12, droid 12 alapon, bár MagicUI-nak hívják mint régen. Sajnos a méret a mai trendekhez igazodva 6.57" viszont nagyon vékony, és imádja a Huaweies kiegészitőket, megadva nekik minden Huawei extra funkciót is. Szóval én örülök hogy végre újra a régi megszokott fw-t használom egy gyönyörű új és modern köntösben, minden földi jóval spékelve(dual 5g,BT5.2,wifi6,120hz,66W,Lpddr5ram,108mpx,stb)na meg a google se hátrány az NFC fizetésnél..
-
laaceee98
tag
A közösségi médiát kioffoltam, nem érdekel, többet árt, mint használ. A YouTube-ot tegyük fel megoldom böngészőből, ahogy írtad. 2 érintéssel több, túlélem. Gmail dettó.
Viszont a Play áruház ugrott, és sok alkalmazás nem elérhető biztonságosan máshonnan.
KH OTP stb. ebank gáz, mert az ilyen dolgokat meg pláne nem csinálja az ember, csak 1000%-ig megbízható alkalmazással. Ráadásul manapság háromszor annyiba telik gépről belépni SMS megerősítéssel, meg a többi hercehurcával a bankba, mint a mobilon egy ujjlenyomattal.
Sőt, én használok olyan szakmai (növényvédelmi) appokat, adatbázisokat, amik csak a Play-ről érhetők el és frissíthetők, kvázi munkaeszközként, amiket maximum 300 oldalas tizenezer ft-os könyvekkel tudok "helyettesíteni". Had ne mondjam, miért az ingyenes, folyamatosan frissülő adatbázist használom, amit a zsebemben tudok hordani.
Biztos nem soroltam fel mindent egyébként, és amúgy tényleg nagyon belejöttem a Huawei-be, szeretem ezt a készüléket, viszont csak a márkahűség miatt nem vennék GMS nélküli telefont. Nem azért, mert ne tudnék vele mindent megoldani így-vagy úgy, hanem mert 150-200-250 ezer forintért még nem én akarom rászenvedni kérdéses forrásokból az egyébként tényleg fontos alkalmazásokat, szolgáltatásokat. Hozzáteszem, ha 100-ezer lenne egy P50 nyilván átgondolná az ember, de akkor sem biztos, hogy megvenném. -
Bozso68
őstag
Korábban ugyanezzel a használattal jóval tovább bírta. Mostanában csökkent le az idő érezhetően. Volt, hogy éjjel egy óra alatt merülte le az utolsó 10%-ot, pedig semmi nem volt aktív. Mondjuk ez betudható az akkunak is. Próbáltam átnézni, hátha valami nem hagyja aludni, eddig semmit se találtam.
-
Exian
addikt
Ez évek óta működik így, nem gondolnám, hogy nem tudnak róla. Millió szakmai weboldalon is fent van (én is valamelyiken találtam régen). Az is lehet, hogy valami oknál fogva nem tudták kiküszöbölni, bár igaz a rendszer (Android) is az övék, nyilván rendszerszinten lehetne tenni ellene valamit. Mondjuk az is igaz, hogy a fizetős verzió ugye új, lehet, hogy most majd kiiktatják ezt az opciót.
-
Exian
addikt
Nem, egyiket sem használom. Én simán Chrome böngészőből használom ilyenkor, amikor hosszabb ideig, ugyanazt a dolgot hallgatom. Nem kell hozzá semmi extra dolog, persze azt megértem, hogy valakinek esetleg kényelmetlen így a használata, de egy hosszú, akár több órás rádiózás esetén, amikor ugyanazt hallgatod sokáig, igazán nem nagy gond szerintem elindítani a böngészőből. Vagy akkor is jó, ha lejátszási listáról megy a lejátszás. Keresgélni nyilván kicsit macerásabb így, mint a gyári YT appból, bár én elvagyok vele.
Ha esetleg valaki nem ismeri és jól jönne neki ez az opció, leírom a menetét:
Chrome böngésző megnyit, YouTube megnyit, átváltani asztali módra, videó megnyitása, böngésző lecsukása háttérbe (erre persze meg fog állni), értesítési sávot lehúzni, ott a YouTube-nál a play gombot megnyomni, lejátszás folytatódik, kijelző kikapcsolható, lejátszás megy tovább kikapcsolt kijelzővel.
-
Exian
addikt
Jah lehet. Ismerősöm is olcsón adta el az újszerű P30-át (50-ért azthiszem). Nekem akkucsere még garancia időn belül lenne, így "megéri". Ha kijelzőt is cserélni kell, más tészta.
Az enyém is amúgy full újszerű, szalon állapotú. 0km kora óta smart flip tokban van, olyan, mint egy új.
Igaz, tok már a második, az első az másfél év után nemrég szétjött. Viszont sikerült 2000-ért bontatlan új gyári aktív smart tokot vennem.
-
laaceee98
tag
Lehetőséghez mérten ezek lehetnek az alternatívák, jól összeszedted. Vagy tepsi és kamerában gyenge, vagy drága és akksiban gyenge, vagy nincs GMS, szar az adatátviteli képesség, sorolhatnám. Vagy ezek permutációi. Biztos elfogult(ak) vagy/ok/unk. De egyébként én örülnék, ha egy másik készülék másik topikjából idetévedne valaki és megmondaná miért tévedek, és mi az alternatíva, mert örökké ez a készülék sem fog tartani.
-
laaceee98
tag
Most olvastam a 13mini topikban, hogy a közeli fotóknál sokszor kritikán aluli a kamera teljesítménye, és hogy akinek ez fontos az vegyen 13prót. Nem vagyok nagyigényű, a P30 makró módja nekem rovarok, virágok közeli fotózásánál tök jó képeket készít. Pedig ez egy jó 2 éves készülék, és már akkor is csak kevesebb, mint a felébe került, mint ezek az Apple cuccok. Ezzel most nem őket akarom fikázni, csak erre reagálnék vissza. Újabb megerősítés, hogy még drágábban sem könnyű alternatívát találni. Kvázi ha a közeli mód is fontos, akkor ne válasszam a 290 ezres minit, válasszam a 380 ezres prót
-
laaceee98
tag
Apple-nek az újabb minijeit nézegettem, de az áruk még hagyján. Előbb-utóbb lehet hogy bele is mennék, ha emitt nem a gyatra üzemidőre és lassú átvitelre, amott meg nem a rapszódikus kameraműködésre panaszkodnának. Azért 300 ropiért már elvárná az ember, hogy patika cuccot kapjon.
-
Pompi
nagyúr
200 ezer egy P40-ért nagyon sok szerintem is, pár hónapja kisöpörték az MM-ből a készleteket, akkor 130 környékén voltak, ott voltam, fogtam a kezemben és még el is gondolkoztam rajta, de Google-t hackelni nem akartam rá, így letettem róla, bármennyire is jó volt az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest