- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor miért nem a Zenfone 9?
Pár mm-el kisebb mint a P30 (a Xiaomi meg pár mm-el nagyobb).
És az Asus minden felsorolt kivánalmadat tudja és még jack is van. Olcsóbb is lesz mint a 13. De "csak" 2022-es procival, a Xiaomi 2023-assal, ami kb mindegy teljesítményileg.
Ami viszont nem mindegy, hogyan fog melegedni a 13 a gen2 procival. Az Asus nagyon tud melegedni ha kínozzák. Nálam ez max videózásnál vagy videotelefonálásnál következhet be, mert nem játszom, nem videoszerkesztek, nem streamelek.
És végül még ott van a Miui, ami sokaknak nagy mumus. Az Asus launchere a ZenUI jóval szimplább. -
Nem hiszem, hogy az 50-60 ezer körül beszerezhető P30 helyett a 300+ ezres Xiaomit fogja várni. Én is figyelgetem a Xiaomi 13-at. A világ keleti felén már tesztelgetik, unboxingolják. Biztatónak néz ki. Kérdés mennyi lesz az ára mire ideér? Tuti drágább lesz mint a Zenfone 9 aktuális ára, most épp az az aktuális favorit nálam. De a Xiaomit majd meg lehet tapogatni valahol, a Zenfone 9-et meg nem igazán.
Nagy kérdés, hogy a minden tekintetben még mindíg nagyon jó P30-at hány dologban űberelik, ami miatt késztetve leszünk a váltásra? A Zenfone gcammal ütős képeket csinál, viszont zoom az nincs benne. És desk mód sincs bennük, pedig azt heti rendszereséggel használom az 50"-os tévén. Szóval ez visszalépés lesz/lenne nekem. Már szeptemberben volt 3 éves a P30, és még mindíg az van, hogy nincs semmi olyan dolog vele ami miatt le akarnám cserélni. Még a végén akkucsere lesz és túlhordom a 4. éven is? Én nem rettegek, hogy uramisten már több hónapja nem jött biztonsági frissítés. Volt olyan telefonom ami 2 éven keresztül semmi frissítést nem kapott, biztonságit se, mert maszekon rátákolt custom rommal használtam. -
laaceee98
tag
Google, háttérben futó alkalmazások, valamelyik szoftver folyamatos frissítés keresésének "beakadása", ilyesmiket kell végigbogarászni. Furcsa, hogy többen is írjátok ezt a problémát, más meg azt írja neki még jobbnak is tűnik az üzemidő EMUI12 alatt. Én különösebben nem vettem észre semmit, ugyanolyan mint volt, kb egy hete van fent. Mivel a készülék egyezik, szerintem ezeknek szoftveres oka lehet. Én már nem mászok vissza 11-re, van egy két + meg egy két - érv az új rendszerben, de megszokom.
-
Pompi
nagyúr
Sajnos a jpeg túlélesítés és túltömörítés már a P20-nál is megvolt. Akkor sokat teszteltem én is a pro raw módot, mert az ne legyen meglepetés, hogy ilyenkor (elvileg) mindenféle feldolgozás nélkül kapjuk meg a képet (ezért raw = nyers).
Annyira jó és látszólag egyszerű lenne berakni kettő opciót, három féle választási lehetőséggel a kamera appa: élesítés: alacsony, közepes, magas és tömörítésre ugyan ez, és meg is lenne oldva ez a dolog, de sajnos erre hiába várunk szerintem.
-
dave0825
őstag
Heló!
Kár törölni a kommentet (csak moderátor tudja), még nem volt ilyen kérdés, úgyhogy hátha másnak is jól jön.
Szóval RAW módban EMUI 10.1-en zoom:
Itt olvastam, hogy csak érintéssel lehet a csúszkán a pöttyökre nyomva "zoomolni", amivel igazából a kamerák között válasz, széles látószög, sima, vagy telefotó. Sz., 1x, 3x lehetőség van csak, közötte nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest