- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace
tag
Igazából a vas elég jóra sikerült, az még mindig állja a sarat, viszont ahogy írod, a software egyre inkább probléma kezd lenni, nem sok időt adok, amikor már a banki alkalmazások problémáznni kezdenek a túl régi Android verzió és biztonsági frissítések hiánya miatt. (külföldi bankok már megkezdték ezt)
-
Localmatador
tag
Értem, igazad van :-)
De itt pont a kényelem a lényeg. Az Iphone van, hogy hetekig nincs kábellel töltve, mert a kocsiban és itthon is csak a wirelessre dobom fel, a 7,5 W éppen már elfogadható sebességű töltés az én napi rutinomhoz. 9 hónapos a teló, és 99%- os állapotú így is az akkuja. Pedig aztán pont lesz..om, hány %- on áll, amikor ráteszem ill. leveszem. -
dave0825
őstag
Intelligens asszisztens menüpont nincs, a gyorsindító és gesztusok a Kisegítő lehetőségekben van, de minden ki van kapcsolva, mint írtam.
Csináltam róla képernyővideót, hogy így is rajzol, ha koppintok. Nem is érdekelne, de néha simán ha ujjal húzom, pl. játszok, azt is koppintásnak veszi, és húz egy csíkot. Zavaró. -
korpicschess
veterán
A google is működne, hogyha értelmesen lenne implementálva. A probléma, hogy nem, vagy csak nagyon ritkán veszi észre, hogyha szólsz hozzá.
Nem szeretnék másik asszisztenst, főleg nem Huaweit, ráadásul a másik amire használom az a google home és Xiaomi eszközök integrációja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged