Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranium
tag
Sziasztok ide jönnék problémámmal. Van egy Huawei Supercharge 22.5 W SE 10.000 mAh (modell: P0008) powerbankom viszont ha rádugom a telót csak a Gyorstöltést tudja. De a kábelem tudja a Szupertöltést a töltõfejjel. Valakinek tippje esetleg? Elvileg a powerbanknak tudnia kellene a szupertöltést
-
Cranium
tag
Hali, szupergyors toltesre alkalmas kabelt hol lehet talalni? Regebben vettem gsm boltbol, de nem volt naluk, aliexpressrol rendeltem, de csak egy ideig tolti ugy aztan normalba visszaall. Amit neten kidob kabelek kommentek irjak hogy nem tudja a szupergyorst
-
Cranium
tag
válasz
Cranium #8925 üzenetére
Kis update. Csomagot vettem at egy mobil uzletbe. Kerdeztem hogy javitanak-e telot, mondta a csavo, hogy igen, kerdezte mi a baja? Elmondtam neki, aztan elkerte, izombol osszenyomta, es lass csodat azota van hang
Lehet a hangszoro csatlakozoja lazult ki, vagy nem tudom
Egyeb kerdes:
Ha tarhelyet akarok boviteni, akkor tudok meg, vagy felejtos? Azt olvastam hogy a Huawei leallt a nano memory gyartassal. Elvileg leteznek nem Huawei-es nano memory cardok, azokat probalta valaki? -
Cranium
tag
Sziasztok olyan gondom volna, hogy a hangszoro meg van halva. Mar tobbszor volt olyan, hogy maximumra fel kellett vennem a hangot, hogy "elkapja" de most egyaltalan nem mukodik. Szoftveres lehet vagy gyari hiba? Ujrainditottam tobbszor, alkalmazasokat mindig bezartam. Bluetooth mukodik. Ne zavarj mod nincs bekapcsolva.
-
Cranium
tag
-
Cranium
tag
Sziasztok, nem tudjátok véletlen hogy a "Letöltéskezelõ" értesítését hogy tudnám némítani?Nem találom sehol az alkalmazás listában
-
Cranium
tag
válasz
killertibi #8486 üzenetére
Koszi a valaszt, viszont hiaba van beallitva hogy "Mutatas" ugyanugy azt jelzi hogy "1 ertesites" erkezett
-
Cranium
tag
Sziasztok be lehet valahogy allitani, hogy a telefon zarkepernyojen a Messenger/Gmail/sms ertesites mutasson uzenet elonezetet? Mert jelenleg azt irja ki, hogy "1 ertesites". Beallitasok kozt nem talaltam ilyen opciot
-
Cranium
tag
Sziasztok.
Következõ a gondom:
Hívásbeállításoknál, a hívószámkijelzésénél "Hálózati alapértélmezésre" van beállítva.
A Telekom appon be van kapcsolva a "Beérkezõ hívószám kijelzése", azonban így is Magántelefonszámot jelez ki, akit hívok.
Van Telekom appon belül más beállítás erre vonatkozóan? Mert nem látok mást. Múltkor beállítottam telón belül, hogy kijelezze a számom, de valamiért resetelõdött -
Cranium
tag
Sziasztok, 3 ora 51 perc kepernyoidovel, van hatra meg 54% a telefonomon. Ez jonak szamit korulbelul? Mobilinternet megy, illetve messenger, reddit, youtube vancedet hasznalom surun, meg spotifyt, illetve chrome.
-
Cranium
tag
Lefrissult nekem is (bar ugy emlekeztem, hogy ejszakai frissitest kikapcsoltam). A vezerlo pult egy rakas szar, feleslegesen bonyolitottak rajta. Ezelott eleg volt egyszer lehuzni az ertesitesi savot, es ott allitgatni a dolgokat, most swipeolni kell hogy elerjem a gyorsgombokat.
-
Cranium
tag
Hali, P30-hoz a Huawei AP71-es tipusu kabel jo hozza szupertoltesre? Amit kaptam hozza mar le van harcolva
-
Cranium
tag
Hali, probaltam keresni, de nem igazan talaltam toltokabelt ami supercharge-ra kepes, de hosszabb mint 1 m, letezik ilyen?
-
Cranium
tag
Sziasztok, jelenleg márciusi a biztonsági szintje a telefonomon, tehát a 11.0.0.156-oson vagyok. Próbáltam a támogatási alkalmazáson belül is indítani a frissítést, illetve HiSuite-on is gépre rádugva, de azt írja ki hogy a legfrissebb verziót használom. Töröltem a Szoftverfrissítés alkalmazásnál is az adatokat, meg a gyorsító tárat, de az se segített. Még mit csinálhatnék hogy tovább frissüljön a teló?
-
Cranium
tag
Sziasztok nektek nem halk a hívás hangereje? Kb izomból a fülemhez kell tartani hogy halljak valamit pedig full hangeron van
-
Cranium
tag
Sziasztok, nemreg nekem is meglett a P30, P9-rol valtottam. Egy olyan kerdesem van, hogy nincs beallitas arra hogy az ebreszto hangot a fulhallgaton keresztul is halljam? Ugyanis zenevel szoktam aludni, a P9-nel mukodott, de itt nem, es nem talalok semmi beallitast ra.
-
Cranium
tag
Sziasztok, nekem jelenleg Huawei P9-em van, és szemezgetek a P30-al, Telekom részről. Érdeklődnék, hogy a frissítések működnek a telefonon? P9-en nekem be van ragadva, (2018. május, nem talál újat) viszont mókolni nem akarok rajta, mert életképtelen vagyok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest