-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#85619712 #7336 üzenetére
Hsz-od olvasása után 30 másodperccel google barátom dobta ki a linkeket. Nem vagyok Telekomos és ahol lakom ott van térerő így jelenleg nem fontos számomra ez a terület, nem is olvasgattam utána.
De valóban eddig én sem találkoztam írva ezzel a funkcióval Telekommal kapcsolatban
-
-
Pjotr
senior tag
válasz
#85619712 #5892 üzenetére
Mobilaréna teszt:
Ebből kiderül, miért Alicewake teszteli a Samsung telefonokat és miért Bone123 (vagy Bog) a Huaweit! (Senkit nem megbántva!) Napfényben mondjuk szerintem jó a részletesség, szobában zuhan nagyot a minőség.
A kamerás felhozatal másik gyengécske pontja az előlapi optika. Papíron ez is 32 megapixelre képes, ami egy bődületes érték, de ez egy fixfókuszos megoldás, ahol a háttér elmosását szoftveres úton próbálja megoldani a készülék — és teszi ezt sokkal gyengébb hatásfokkal, mintha a hátlapi szetthez tartozó portrémódot használnánk. (Példa) Itt a dinamikatartomány is jóval szűkebb, videózásnál pláne kijönnek az ebből fakadó beégések, de azért összességében nyilván nem kell rá panaszkodnunk, csak éppen ezen a területen a konkurens modellek között akadnak jobbak, például a hasonló árfekvésű S10e.
-
Pjotr
senior tag
válasz
#85619712 #5877 üzenetére
Azért ne keverjük össze a dolgokat. Én is régi darab vagyok, de tegnap még sikerült meghenkölni 2 régi routert repeaternek dd-wrt meg openwrt firmware-val. Egy napom ráment, működik. Ez nem ugyanaz, mint a rohanó mai IT világban twitterezni meg twiccselni meg instazni meg tköm tudja mik vannak még leírni se tudom őket :) tiktok és társai
, közben meg ha valami van csináld már meg nem megy. A mutogatni magam meg hülyeségeket írni és nézni az nem meríti ki nekem az IT dolgokhoz értést és annak hiánya a nem értést
Meg az is igaz, hogy régen se volt nagy élmény viszontlátni magam egy képen, most meg már pláne. El kell ismerni viszont, hogy a nőkből a kor se öli ki a magamutogatást és a tetszeni vágyást, megértem, hogy kell a jó selfie kamera, de közben meg a gyereket lefotózza és átküldi az meg egy fos zajhalom, az nem érdekli, csak ha ő nem mutat jól a képen.
-
szemesi69
addikt
válasz
#85619712 #5178 üzenetére
DeÉn is arról beszéltem, kikapcsoltam, ahogy a képen látható, azóta nem ugrik fel, mert idegesített, mikor újra akartam indítani a telefont, nekem is a google akármi jött fel, így az volt az első, hogy kikapcsoltam, lehet máshol is kell, de most utána nézek, kérek egy kis időt
Bekapcsoltam, ami a képen van, hosszú nyomásra, már dobta is. -
badxgirl
aktív tag
válasz
#85619712 #5100 üzenetére
Hangjavítók kilőve alapból. Azért nem értem, mert hogy csak a huawei telefonokat mondjam, p20, p20 pro, mate 20, mate 20 pro, egyik sem produkál ilyet, pedig szerintem hang szempontjából talán azonos a felépítésük. Samsungok s7től fölfelé, és az összes note szintén nem. Mondjuk azoknak más okból utálom a hangját de ez most lenyegtelen. Ettől lehet logika abban amit mondasz, talán kipróbálom az ajánlott megoldást.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
#85619712 #3825 üzenetére
Igen, ugyanezeket láttam/látom.
De a probléma magától megoldódott...
Bár a Telenor a telefonban hangsúlyozta, hogy nincs hiba a rendszerükben, illetve nincs tiltás sem hozzárendelve az előfizetéshez... Érdekes módon a hívásom után 15 perccel minden újra tökéletesen működött... (ez idő alatt nem állítottam semmit sem a telefonon, még újraindítás sem volt)De köszönöm szépen srácok a segítséget
#Quqesz #leweegee2
-
válasz
#85619712 #3817 üzenetére
Régenmindenjobbvót! Hm, azok az izgalmas régi telefonok, fagyásokkal , ujraindulásokkal, zsebbőlüzengetők, felvehetetlenek, rosszulfogósak, kijelzősárgulósak, délrelemerülősek, maguktólmegrepedők. Hát milyen izgi lenne, hogy most dev-et vagy globált tegyünk rá...
Ez meg...áh! Nem bírom én az ilyen unalomposványt sokáig. Az lesz a vége hogy három év múlva bevágom a fiókba és veszek valami mást. Valami guglimenteset, hogy legyen egy kis izgi benne. -
Black_Raven
veterán
válasz
#85619712 #2463 üzenetére
Arra leszek kiváncsi, mikor jön a hivatalos kiadás, mert november végére igérték, vagyis ezen a héten aktuális lenne..már 2 hete kint a próba verziónak titulált 10. Kipróbáltuk, köszönjük, jöhet az igazi.
ncsandor: én pont ezért nem a Telekomnál vettem, mert az imei véletlenül mindig 2 héttel később működött, mint a többieknél.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#85619712 #2292 üzenetére
Én a belakott 9.1-re küldtem rá a 10-et, aztán egy órát próbálgattam, és FR. Semmi mentés, új telefonként laktam be. Persze a beállitásokon kívűl, mindenemet leszedtem jóval előtte egy Pendrive-ra usb-otg kábellel. Aztán beállitottam majd a Témáktól kezdve minden adat,kép,video,zene és az appjaim .apk formátumban vissza lettek másolva a belső tárhelyre. Sajnos a Zene app online stream letiltással játszott egy kicsit, és az kevert be a bluetoothnak, de gond nélkül helyre jött az app adatok törlésével. Más minden működött rendesen, amit a gyártó jelzett hiba forrásnak, nálam jó. Akksi idő maradt szuper, az ébresztővel sincs gond, töltőn is ébreszt/kikapcsolva is. AOD-ot nem próbáltam, mert nem használom. A menüben lehet keresgélni picit, mert változtattak rajta de sztem logikusabb lett. Gyorsult a teló is, antutuban is.[kép]
-
Black_Raven
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#85619712 #2258 üzenetére
Pedig imei alapján megy, és a frissítést már nem a szolgáltató okézza le. Nálunk általában asszony P30 asára előbb jön, pedig 2-3 héttel később vettük mint az én P30 Promat. Mindkettő telenoros, de van mikor hetes csúszásban vagyok, kivéve most, most nekem jött előbb a 240 es frissítés, majd a béta 10 egyszerre.
-
artid
aktív tag
válasz
#85619712 #600 üzenetére
Köszi, közben vettem egy ilyet: HUAWEI AP38 SuperCharge
Cég kifizeti szerencsére -
válasz
#85619712 #184 üzenetére
Köszönöm szépen!
Tudnál majd olyant küldeni majd ami egy feltöltésed utáni napon van? Tehát mondjuk reggel leveszed a töltőről és mielőtt mondjuk 20 vagy ahány százalékon fel szoktad rakni tölteni előtte csinálsz egy képet, de a köztes időben nem rakod fel egy percre sem tölteni. Ez elég soknak tűnik 55%-hoz képest ez a majd 8 órakijelzőidő gondolom napközben rátöltöttél az aksira valamennyit és nem nullázta le a kijelzőidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest