-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
laaceee98 #8899 üzenetére
Naja, amúgy samukat egész jól le lehet vinni kuponokkal, nepperek nagy örömére.... kuponkunyeráló topicban cringeltem, hogy naponta lejmolják a nepperek a samu kuponokat, és aprón nyomják még a saját hasznukkal megtoldva is egész kellemes áron.
Nekem majd eldönti, hogy a cég mennyit szán a következő telefonbeszerzésre, és mit kínál a csoda yettel.
-
válasz
laaceee98 #8893 üzenetére
Amilyen őrült árak vannak, tudtam, hogy a sóherságom miatt alább fogom adni a szinvonalat. Nem fogok 300+ ezret kiadni egy telefonért. Nem lenne ez rossz, ha nem lennének bakik, és minden működne hibátlanul. Érdekes, hogy nem állandó hibák, hanem egyszer itt egy baki, egyszer ott. Egy dologra mindenképp jó: még jobban értékelem a Huawei szoftveres minőségét. De még nem annyira rossz, hogy Samsungot vegyek. Ifonyét meg annyira nem akarok, hogy akkor inkább a semmi, mint ifonye.
-
L4mie
veterán
válasz
laaceee98 #8833 üzenetére
Nekem 3 óra használat után /többet ezzel nem igazán mentem egyhuzamban és légáramban van a telefon/ égett bele a waze....összes ikonja látható-olvasható minden felületen, nagyon gyász.
Fura mód a Op3-ammal végignavigáltam több országot sokszor klíma se fújta....sok sok óra...és azon nem égett be.*de az én telefonom egy kalap fos példány, ismerősi körben van másik 2 is amikkel semmi gond.
-
D4v3
őstag
válasz
Saját példámból kiindulva, szerintem kifejezetten szarul kell használni a telefont, hogy ez megtörténjen. Én sajnos nem nagyon tudtam erről az egészről, úgyhogy full fényerőn használtam, ami még hagyján, de vagy 10 percre volt állítva a képernyő kikapcsolása. Gyakorlatilag napi több órán át meg volt nyitva egy cset alkalmazás, igazából jópár héten keresztül és a végére csak sikerült beleégetni a felhasználó nevemet felül meg az ottani menü egy-két feliratát, bár csak full fehér képnél látszódik így is. Ha nincs max. fényerő vagy 2-3 perces a képernyőzár, akkor szerintem nem történik ez meg soha. Kell hozzá szerintem egy hülye user legtöbbször, hogy sikerüljön a beégés.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Én most vettem egy P30-at. Mivel én is sokat olvastam az oled kijelző beégésekről, az volt az első kérdés és az átvételnél is azt néztem először, hogy a kijelző rendben van-e. Föleg azért, mert az eladó a hirdetésben írta, hogy GPS-ként használta második telefonként.
Ezen is teljesen rendben van a kijelző, beégésnek nyoma sincs. -
válasz
laaceee98 #8827 üzenetére
A Huaweit sajnos el kell engednünk. A gspace-ről Bog is csinált egy videós elemzést....
Zenfone 9 a múlt héten volt itt a hardveraprón 200 ezerért, és egy 16/256-os 285 ezerért. Ha nem lett volna az S23 körüli hű meg há, akkor megvettem volna. Végre csinált a Samsung olyan telefont amilyet talán csak az A53S-el sikerült nekik. De még nem temetem a Zenfone9-et sem. -
válasz
laaceee98 #8807 üzenetére
P30 a széleslátóval csinálja a szupermakrót, azaz a középső kameralencsével.
Nem kell lemondanod a szuper makrókról a Xiaomival, mindössze egy kiegészítő lencsét kell venni (és magaddal hordani) amit a főkamerára tudsz rátenni. Mobile camera lens néven keress rá és 2 ezertől 30 ezerig rengeteg féle van. -
válasz
laaceee98 #8803 üzenetére
Ez teljesen racionális (=pénztárcabarát) döntés részedről. Ezért teljesen megértem, hogy azt választottad.
Közben az én alternativáim elkezdtek olcsósodni. Zenfone 9 (18/256)-ot hirdetnek a hardveraprón 2,5 év garival 285 ezerért. És pillanatok alatt elkelt egy alap S23 299 ezerért. Alakul ez.... az idő nekem dolgozik. -
válasz
laaceee98 #8792 üzenetére
És mi történik akkor, ha az egésznapos navigálás közben néha rádugod töltőre. Csak fél órát kell töltőn hagyni és már bőven kibírja a napot. Ha nem akarsz kábellel vacakolni, alakítsd át vezetéknélküli töltősre és töltsd úgy navigálás közben. QI töltős telefontartóval tele a net. Egy usb-c csatlakozós hátlapi tekercs meg pár ezer ft.
-
válasz
laaceee98 #8790 üzenetére
Ja, a Xiaomi 13 kifelejtődött mint esélyes. De az is ezer eurón kezd, szóval ősznél előbb az is esélytelen.
S23 nem lesz drágább. Már most is árulnak bontatlanul 355 ezerért. Fél év múlva lesz ez 250 ezer alatt is.
Feleségemnek mindíg Samsung telefonjai voltak (Ace, Ace2, Note3, S9, S21FE).
Én tényleg ajánlom neked az utóbbit (ha nem játszol). Kis kereséssel elfogadható áron találsz garanciásat. És tényleg nagyon jó cucc azért a pénzért. Szerintem érdemtelenül alulértékelt. -
válasz
laaceee98 #8787 üzenetére
6 óra SOT alatt elég ritkán teljesít, és nekem is 3,5 éves, gyári akkuval.
Alternatívák? Van több is. 200 ezer alatt? Ja, akkor nincs.
Poént félretéve. Nálam a méretkorlát a legerősebb szempont, ezért Realme, Oneplus meg az összes többi szinte mind kiesik Zenfone 8 elég középszerű lett, ezért helyette inkább a 9-est nézegettem, de lassan elengedem. Miért? Mert használtan senki nem árulja, újonnan még mindíg 330 ezertől van, annyiért viszont túl drága. Ennyi pénzért nincs pl. zoom kamera, amit én munkában elég sokat használok (kiváncsiaknak: raktári magas polcon levő áruk feliratait nagyszerűen le tudom lesni vele, nem kell lepakoltatni a 6-8 méter magasan levő árukat egy gyors készletellenőrzés, anyag keresés miatt, néha 30-40 tételről van szó)
A Xiaomi 12X is a zoom kamera hiány miatt esik ki, pedig már vettem volna, mert volt egy jó áron levő példány, 150 ezerért. A sima 12 pedig a gyalázatos üzemidő miatt szóba se került. Ami eddig sose "játszott" a Samsung, exynos, térerő és üzemidő problémák. Viszont most a S23-al nagyot villant. Csakhát eltart egy ideig amíg az ára lemegy 200 ezer környékére használtan.
Mit vennék ha most hirtelen kellene egy telefon? Meglepő a válasz: Samsung S21 FE. Feleségemnek pár hete vettem egyet újonnan. Egy hétig én nyomkodtam, mert nem adódott lehetőség átköltözésre neki. Snapdragonos, szuper a kamerája (sajnos beltérben megveri a P30-at), Játék nélkül nem melegszik, max langyos, 5-6 óra körüli SOT. Pörgős a rendszer, szuper kijelző. Még éppen elviselhető méret, és 155/74. És az ára is oké. Persze nem újonnan, mert úgy 200 felett van. De pár napja pl. láttam egy fél éveset, garival, újszerű állapotban, 8/256-ost 140 ezerért. 6/128-ast már 120 ezerért is találni.
Persze még nem sürgős a váltás. Ha az S23 nagyon ütős lesz, az ősszel veszek egyet, lesz amennyiért lesz. Ha az is kibír 4 évet mint a P30 akkor összességében megéri majd. -
Franky74
aktív tag
-
-
Exian
addikt
-
laaceee98
tag
válasz
laaceee98 #8747 üzenetére
OFF: műszaki/mobil-eunuch rokonoknak sok-sok telefonáláshoz, BT kihangosításhoz, navigációhoz, emailezéshez, egy-két fotóhoz, hosszú üzemidővel 50-80e ft közötti ársávban, két ÚJ készüléket kell keresnem. Ráadásul az egyik a Samsung, a másik az Mi vonalon mozogna (Huawei híján). NFC, ultraszéles kamera meg a többi úri turpisság nem szempont. Használt mobil nem játszik. Árban nagyon max 100e forintig lehet nyújtózkodni.
(Tudom, vegyenek megkímélt P30-at, vagy költsenek rá 30 ezerrel többet egy sokkal jobb készülékre, de ezek nem opciók most).
Redmi Note 10 Pro-t néztem, 103-ért hivatalos partnertől, AQUA-n van 85 körül a 64 gigás változat. Viszont Samsung vonalon elképzelésem sincs... HELP PLS! -
Exian
addikt
válasz
laaceee98 #8702 üzenetére
Egy dolgot még hozzátennék ehhez: sokan nem is maguknak vesznek állandóan új menő dolgokat, legyen az drága telefon, cipő, vagy akár autó, hanem kvázi a szomszédnak, haveroknak, vagy a közösségi média tagjainak. Szóval, csak mutogatás céljából, nem is azért, mert annyira kell nekik. De egyfajta feltűnési viszketegség miatt megveszik, gondolván, miazhogy a szomszednak/havernak/kollégának jobb autója/telefonja/cipője/akármilye van!?
-
Sdi
addikt
válasz
laaceee98 #8655 üzenetére
Annak ajánlott a samu, aki teljes burkolatú tokot használ hozzá. Én csak szilikon tokot és üvegfóliát használok, emiatt a zsebemben sokszor kelt önálló életre. Megnyitott egy csomó weblapot, sms-t akart küldözgetni. Hiába butítottam a kijelző érzékenységét a minimumra, mégis megcsinálta, csak ritkábban. A másik a nagyobb méret volt, de ezzel még meg tudtam volna barátkozni, ha nem csinálja ezeket az anomáliákat. Amúgy nem rossz telefon.
-
kp78
addikt
válasz
laaceee98 #8630 üzenetére
Ha jól értem vmi ilyesmi a tartód? [link]
Tegyél belülre a tokba egy ilyen fémlapot, és ha kellően erős a tartó mágnese, akkor megtartja. [link] ; [link]
Bnő tokjaiban működik.
Én a nagyobb, téglalap formát javaslom, a kört nehezebb pont oda tenni, h jól tartson a mágnes. És ha a tokba belülre teszed, akkor ragaszd le pl. széles cellux ragasztóval, h a telefonnal véletlenül se vesszenek össze.Vagy kívülről is lehet ilyeneket. [link] ; [link]
A másodikból szerintem van is még vhol itthon, mert nem használtam el. -
válasz
laaceee98 #8606 üzenetére
S21 FE lett az utód. Három hónapot agyaltam rajta... De még utolsók között kuponoztam egyet. Kamerában és akksiban gyengébb mint a P30 ez tény, viszont a picit nagyobb kijelző így 1 hónap távlatából meggyőzött, mivel estére csak telefonon fogyasztom a tartalmat. Fotózni egyre kevesebbet fotózom, így én elengedtem a kamera témát.
-
Exian
addikt
válasz
laaceee98 #8600 üzenetére
Töröld meg a lencse előtti üveget!
Ennyire egyszerű.
Nekem mindig ilyen először, amikor kiveszem a zsebemből... egy kisebb ujjlenyomat folt vagy zsír már nagy fénycsíkot okoz. De már eleve úgy kezdem a fotózást, hogy törlöm a kamera előtti üveget. Ez ilyen.Ha próbáltad alapos tisztítás után is, akkor esetleg már olyan szinten makro karcos az üveg a kamera előtt, ami ezt a fajta fénytörést okozza. Szerintem.
-
válasz
laaceee98 #8600 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyen képet a P30, amikor vastagon zsíros volt a lencse. Egy gyors törlés után már nem csinálta. Gondolom ez a hibaforrás már kizárva. Nincs esetleg valami védőszerkezet (fólia vagy üveg) a kamerán, ami így megtöri a fényt? Esetleg megrepedve a kameralencsék előtti üveg?
-
L4mie
veterán
válasz
laaceee98 #8572 üzenetére
én olyanra cserélném ami normálisan képes kezelni a volte-t meg a dual simet....megjönnek az üzenetek meg az értesítések, nomrálisan kezeli a lebegő ablakot, nem pedig 2. visszalépésnél kilép a szoftverből.
/megvolt többször is a factory reset, kikapcsoltattam a volte-t, persze ezek lehetnek operátor meg szoftverhibák, de fura módon másnál nincs hasonló, még kollégám/testvérem p30 ánál se/ -
killertibi
tag
válasz
laaceee98 #8572 üzenetére
Hasonló méretben ami eszembe jut:
Iphone 12/13 - más rendszer, magas ár
Asus Zenfone 8 - kamera visszalépés, nem friss készülék
Asus Zenfone 9 - kamera visszalépés, magas ár
Xiaomi 12X - MIUI...Még talán a valamivel gyengébb kamerát benyelném az asus esetén, de nem visz rá a lélek. Inkább szerviznapon cseréltetek egy akksit, aztán bízom benne, hogy 1-2 éven belül jön valami alternatíva.
-
válasz
laaceee98 #8562 üzenetére
Háromszázezerért semmilyen telefont nem vennék, még a 200 ezer is csak valami különleges vétel esetén.
A cikk azt sugallja, hogy ez gyakorlatilag Huawei. Az szoftvert persze nem igazán részletezi, hogy mi van rajta. Emui vagy Harmony, vagy valami egyéb. Mondjuk a Harmony kizárt a gms miatt. Az ideális az Emui lenne. De lényegtelen, mert errefelé úgysem lesz elérhető. Akkor már inkább gms mentes echte Huawei. -
válasz
laaceee98 #8560 üzenetére
Kétségtelen, hogy nem egyformán vagyunk guglikényszerhelyzetben. Nekem a play áruház totál közömbös, mert már az előző telefonomon se használtam. Ha kell valami app, megtalálom máshol, ahogy már évek óta (apkpure, appgallery) Közösségi cucc egy sincs.
Bátraknak van 5G+gugli alternativa: TD Tech P50 [link]
-
válasz
laaceee98 #8510 üzenetére
Nekem 3.5 éves a P30-am, a mai napig nem találtam értelmes alternatívát. Samsung vonalon FE-ben gondolodtam, de kamerában visszalépés, 21FE melegszik mint állat és az üzemidő sem acélos. I13 pro volt a kezemben 1-2 képet lőttem és összehasonlítottam a p30-ammal. Hasonló a képminőség, de nem jobb mint a p30-nak. Xiaomi-t kizártak, sokan panaszkodnak a sw-re. Nord2 főkamerája jó, na de a többi.... Egyszerűen nincs alternatíva, ami minőségben legalább ugyanilyen, illetve ha már cserélek akkor kicsit jobb lenne. Honor 70 vonal lenne a jó, de azt még csak kínában lehet kapni. Én elhalasztottam jövőre a cserét, hátha megjelenik valami olyan ami értelmes lesz...
. -
válasz
laaceee98 #8480 üzenetére
Gyári kábel is lehet szar. Nekem is ez volt Honor 8-on, idegbeteg voltam miatta, 1 hónapom elment ezzel. Aztán vettem egy új gyári adatkábelt Huawei-be a József krt-on és megoldódott a probléma. A régivel simán jól ment a szuper töltés is nem gyanakodtam arra, h kábelhiba lenne...
-
janeszgol
félisten
válasz
laaceee98 #8459 üzenetére
A cikk helyes: tapasztalatom szerint is sokkal jobban merül tőle a telefon. Semmiféle ramtisztítót nem használok. Bezárogatni én is kényszeresen zárogatok, de csak olyanokat, amiket nem használok mindennap. Ilyen a galéria, kamera. Amit mindennap használok (levelezés, böngésző), azt nem zárom be.
-
válasz
laaceee98 #8459 üzenetére
Ez egyrészt függ attól, hogy ki mennyi és milyen appot használ.
Az én véleményem az (a saját felhasználási szokásaim esetén), hogy ennek a bezárogatósdinak az 1 giga ram alatt volt értelme. Már a 2 giga ram-os Sony Z1C-nél is alig éreztem pozitív hatást ha mindent bezártam, azt a kevés pluszt is akkor amikor már 2 éves volt a teló, és már a 4 giga volt épp elterjedőben. 6 giga ramnál (Zuk Edge, P30) kb egyszer egy hónapban nyomok rá az alkalmazások bezárása ikonra. Okom persze nincs rá, csak olyan nyugtatóplacebó, hogy fellélegezzen kicsit a telefon. -
-
válasz
laaceee98 #8364 üzenetére
Az a fura még nekem, hogy ha a galériából nyitok meg egy fényképet, azt laggolva hozza be. Tetszik az emui 12 de ezek az apró dolgok engem zavarnak, pláne annak tükrében, hogy nekem sosincs nyitva 5000 alkalmazás, én ha nem használok valamit akkor bezárom, mindig van ramom, hetente ootimalizálok és ujrainditok...
Mcrazy: Huaweinél ebből nekem még sosem volt gondom. Az android főverziója ugyanúgy maradt droid 10-es mint az emui 11 alatt, tehát csak ui update-t kaptunk, illetve aktuális security patch-et.
Az általam felfedezni vélt problémák egyébként Nova 5T-n is jelen vannak...
-
Wuk07
tag
válasz
laaceee98 #8348 üzenetére
Megnéztem az akkumulátor történetet semmit se jelez nekem, "üresjárat" de folyamatos egyenletes merüléssel. Soha semmi baj nem volt a telefonnal, nem hiszem, hogy pont most romlott volna el az akkuja. Figyelem nézem mire, hogy reagál ami tanácsokat kaptam, majd írom ha jutottam valamire hátha mást is érint.
Egyik okom ,hogy ez a telefonom még megvan az akku idő, ha ezt kiütik nekem akkor váltás lesz. -
Wuk07
tag
válasz
laaceee98 #8342 üzenetére
Kicsit túrtam a netet, mások is panaszkodnak akku időre, 2 naposból lett 1 napos...Egy huawei oldalon jött egy válasz, hogy háttérben még be kell állnia a szoftvereknek, ez par nap is lehet akár. Ezt kivárom ha szar akkor valahogy viszamokolom a 11-t és letiltok minden frissítést.
-
dave0825
őstag
válasz
laaceee98 #8323 üzenetére
Igen, kikapcsolva furcsa, semmi animáció, 0.5-ön gyorsabb minden, mégis van animáció.
A legkisebb szélesség a dpi-t állítja vagyis kb., mintha Windows-on felbontást állítanál, kisebb lesz minden, nem szeretem a 360-at, olyan nagyifonnak tűnik a telefon, feleségemé azon van, és akkorák az ikonok, nekem furcsa.Nekem 420-on van, semmi gond az alkalmazásokkal, minden tud igazodni (a teljes képernyős alkalmazásokat nem bántja azokhoz nem nyúl).
Csak egy példa, nézd meg a képet, neked ugyanitt állva meddig látszik a lista a képen (a fejlesztőiben az ablakanimációtól lefelé)?Mióta megvan a telefon (és a korábbi Honor 8-am is följebb volt írva) 1 hibát tapasztaltam ezzel: Ugreen hdmi-s dokkolóval tv-re kivetítve az Emui Desktop-ot laggolt a kurzor, de irányíthatatlanul, mire rájöttem, hogy visszaírva a Legkisebb szélességet gyárira, tökéletes. Az az egy volt eddig, ami nem működött jól.
-
dave0825
őstag
válasz
laaceee98 #8320 üzenetére
Nekem alap dolog, hogy leveszem 0.5-re (1x-es a gyári minden telefonon, egyértelműen, 0.5-ön gyorsabbnak tűnik a rendszer, ha rövidebb ideig mennek az animációk), eddig minden telefonomon így volt, és így is lesz, amíg lehet állítani (ahogy a "legkeskenyebb szélesség"-et is följebb állítom, vagyis a dpi-t).
Nem frissítettem még 12-re, de megnézem feleségem telefonját, ő frissített, szintén P30, hátha látok ilyen változást. Bár annyi azért más, hogy ő Nova Launchert használ (a dupla koppos lezárás miatt), ott a gesztusvezérlés animáció hiányoznak, csak "bevillan" az utoljára megnyitott lista, nem szépen animálva, ahogy a "home" gesztussal sem dobja vissza az alkalmazást, csak eltűnik. Sajnos ez a Google hibája, állítja a Nova csapata (évek óta).#8319 laaceee98: ugyanígy volt nekem is, 2 napja megkergült, mert az alkalmazás látta az újat, de az Appgallery nem, tegnap viszont már az is.
-
dave0825
őstag
válasz
laaceee98 #8315 üzenetére
Érdekes, hogy feleségemnek frissítve a My Huawei appot, azon belül keresve egyből földobta az új verziót, nekem 11.valami van a My Huawei-ből, és az alkalmazáson belül látja is a 12.valamit, mellette Frissítés gomb van, de ha rányomok, bejön az Appgallery, és ott csak megnyitás van, a 11.valamit látja a legújabbnak... Google-ben kerestem My Huawei-ből újabb .apk-t, hátha van, de csak Health-et találtam, így manuálisan sem tudom frissíteni...Ez hihetetlen.
Most akartam pár képernyőképet lőni erről, erre megnyitom a My Huawei-t, egyből bedobja, hogy van frissítés, mondom úgyis az lesz, amit írtam, hogy az Appgallery nem látja, erre megjelent abban is a frissebb verzió.
Így az EMUI 12-t is látja. Tegnap előtt este néztük, akkor még nem így volt.
-
-
válasz
laaceee98 #8284 üzenetére
Hát ha még tudnák az itelefon tulajok, hogy pár ezer ft-ért telefonra csiptethető külső lencsét lehet kapni amivel már majdnem mikroszkópos képet lehet készíteni, eszükbe se jutna pro telefont venni a makrókamera miatt.
Pl. 10 ezer alatt már egészen komoly lencsekészlet van még szélesebb látószögtől 15szörös makrón át, teleobjektív lencséig. [link] És ezeket telefoncsere után nem kell eldobni, mert elég sok telefonhoz jók. -
Ellia
addikt
válasz
laaceee98 #8219 üzenetére
Én hétköznaponként elég power usernek tartom magam, munka miatt sokat telefonálok leginkább bt fülessel, folyamatosan megy a mobilnet, sokat mennek a céges emailek, a spotify, 2 kártya van benne...stb. (játszani nem szoktam rajta) és azért nap végére elég erősen végét járja az aksi ami érzésre sokat romlott új állapotához képest.
Nem tudom mennyi értelme lenne belerakatni egy vadi új aksit, viszont az is biztos, hogy nem szeretném cserélni a készüléket még hosszú ideig.
-
válasz
laaceee98 #8212 üzenetére
Vagyunk így ezzel egy páran, azt hiszem.
Ha cserélni akarnám, alig van alternatíva. De miért akarnám cserélni? Mert valami gondja lenne esetleg? Patika állapotúakat lehet kapni használtan 50-60 ezer körül... Szóval pótlása megoldott.
Ami majd cserére kényszerít(het) egyeseket, az az elmaradó biztonsági frissítés. Mert aki bankolni akar a telefonnal, nem tudom, hogy mondjuk két éves security update-el hajlandó-e működni egy banki app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest