- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiro.O
csendes tag
válasz
Cranium #9169 üzenetére
Nekem már az MBH app nem küldött push notikat, ami elég kellemetlen volt. Az új telefonon azonnal újra működött, szóval valószínűleg a régi droid volt a probléma. Meg nekem állandóan összeomlott egy-egy nagyobb memóriaigényű app, szóval nekem megérte a csere. Anyukámnál még tovább él a p30 még legalább két évig, ha bírja
-
Exian
addikt
válasz
Cranium #9131 üzenetére
Én EBBŐL rendeltem már a másodikat. Több, mint egy éve a P30-amhoz rendeltem először, azóta is tökéletes, 1 hónapja meg a fiam Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonjához, azzal is működik a leggyorsabb töltés, amit tud a töltőfej és a telefon.
Erre a kábelre nem visít és nem jelez semmi inkompatibilitás dolgot a telefon és megy a Szupertöltés.
-
-
Cranium
tag
válasz
Cranium #8925 üzenetére
Kis update. Csomagot vettem at egy mobil uzletbe. Kerdeztem hogy javitanak-e telot, mondta a csavo, hogy igen, kerdezte mi a baja? Elmondtam neki, aztan elkerte, izombol osszenyomta, es lass csodat azota van hang
Lehet a hangszoro csatlakozoja lazult ki, vagy nem tudom
Egyeb kerdes:
Ha tarhelyet akarok boviteni, akkor tudok meg, vagy felejtos? Azt olvastam hogy a Huawei leallt a nano memory gyartassal. Elvileg leteznek nem Huawei-es nano memory cardok, azokat probalta valaki? -
AtHoS
nagyúr
-
Exian
addikt
-
válasz
Cranium #8715 üzenetére
Ha pl letöltök egy gmail csatolmányt akkor nekem is előjön a felső képen levő értesítés. De soha nem hangoskodik. Nem is lehet külön állítgatni. De ami alatta van, olyat sem igazán láttam. Direkt letöltöttem egy csatolmányt most. Letöltéskezelő mutatta, hogy letöltve. A fájlok alkalmazásban az előzményeknél nem is mutat ilyeneket, hogy letöltéskezelő. Az az érdekes, hogy nálad korábban berakott képernyőképen külön is kezeli a letöltéskezelővel letöltött fájlokat. De ugyebár nem ez a lényeg, hanem, hogy ne bimbammoljon. Ez a discord sara lesz. Próbáld meg letiltani a discord értesítési hangokat.
-
Exian
addikt
válasz
Cranium #8715 üzenetére
Jaaaaa hogy ez?! Hát ez nekem is van pl. Gmailban melléklet letöltéskor. Szóval ez beépített cucc. Csak engem nem zavart és/vagy nem tűnt fel. Sokszor töltök le Gmailból mellékleteket, meg is jelenik nekem is, de nem zavar, persze főleg azért nem talán, mert nekem alapból minden hang és értesítés le van némítva a telefonon, mivel okosórát használok és azon látom az értesítéseket, a telefonom semmiféle hangot nem ad ki, csengőhang sincs (vagyis némítva van) és a rezgés is ki van kapcsolva, nekem ez így van az első okosórám óta, úgy 10 éve már. A telefonom teljes némaságban van.
Szóval ez a Letöltéskezelő van szerintem mindenkinek, csak aki nem tölt le mellékleteket Gmailben, az talán észre sem vette eddig.
-
válasz
Cranium #8709 üzenetére
Ez biztos, hogy nem gyári alkalmazás, hanem valamelyik utólag letöltött alkalmazásod beépített szemete, amit még rendesen kezelni sem lehet, pl. némítani sem. Ez lehet a böngésződbe utólag beépült kiegészítő, vagy más alkalmazással "ajándékba kapott szeretetcsomag".
Az alkalmazásokban mutat egyáltalán letöltéskezelőt? Azt kellene beálltítani. Ha nem lehet beállítani, akkor megérdemelne egy végleges törlést. -
-
laaceee98
tag
válasz
Cranium #8428 üzenetére
Előttem szóló #8429 és #8430 tökéletesen összefoglalta. Nagyon relatív ez a képernyőidő dolog. Ha wifiről hallgatom a rádiót Youtubeon, amikoris ugye aktív végig a képernyő, akkor órák alatt is alig merül 10-20%-ot, a mai napig kijön 6-7 óra SOT. Ha megy a BT-navi-mobilnetről, közben esetleg telefonálok a kihangosítón, akkor azért szaladnak a százalékok, 4, 4 és fél óra alatt 20 százalék körülre lemegy. Az enyém egy bő 2 éves készülék, eredeti akksi van még benne, azóta ugye az UI is új főverziót kapott többször és még mindig kijön az 1 napos használat. Olyan még nem volt, hogy reggel leveszem feltöltve és délután-este izgulnom kell, vagy a power-bankot magamnál tartani, hogy vajon odaérek-e a célállomásra, vagy vajon hazafelé munkából is tudok-e még zenét hallgatni a buszon, vagy lemerül idő közben. És ez a lényeg. Mellette ugye nem is egy batár nehéz tepsiről beszélünk. Más márkák egy ilyen idős készüléknél a kettő-hárommal újabb UI főverzió alatt már igen-igen nyögnek. Ha nem, akkor ott viszont egy másfélszer ekkora telep dolgozik, aminek a mérete meg a súlya is annyival több.
-
válasz
Cranium #8428 üzenetére
Szerintem az számít jónak, ha wifi+mobilnet+gps+bt be van kapcsolva, max fényerő + sok telefonálás és kevés 4g-n facebbook és tik-tok,illetve 1-2 fotó lövése mellett reggel 6:00 (100%) tól kibírja 18:00 ig (30%). Képernyőidő relatív. Ha pl sokat játszol akkor lehet hogy egész napra 4 óra képernyőidőd van, ezt az adatot én nem venném semmilyen viszonyítási alapnak.
Én a leírtak szerint használom a telót, nem kapcsolgatok semmit (elvégre használni vettem), nekem így teljesen jó.Szerintem egy telefon üzemideje akkor jó, ha az ember jasználati szokásainak megfelelöen kibír 1 munkanapot.
-
-
válasz
Cranium #8092 üzenetére
Próbáltam pár kábelt a telefonhoz (nem 1 méter felettieket), de ez a Huawei féle gyorstöltés nem megy akármilyen kábelen. Van egy nem gyári kábelem amivel megy a gyorstöltés, de előbb felhívja a figyelmet, hogy használjak gyorstöltésre alkalmas kábelt, aztán pár másodperc múlva elkezd szupertölteni.
Szerintem 1 méter felett gyári kábelt nem fogsz kapni. Lehet próbálkozni olyan kábellel ami bírja a 30-40 wattos töltést és akkor hasonlót tapasztalst mint én, hogy figyelmeztetés után gyorstölt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest