Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7693 üzenetére
Bazi nagy p30 után, nézd meg elötte neked megfelel-e. Sebességben szinte nincs különbség. Viszont az ujjlenyomat olvasó 1 nap alatt nem hibázott! Az jobb. Akku is kb ega, de van olyan aod, hogy csak akkor jelenik meg 10 másodpercre ha ráböksz a kijelzőre. Hasznos funkció.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7689 üzenetére
My vodafone online kedvezménnyel. Mikor kiválasztod a telót utána adja a kedvezményes árat. Pl 94e-->40e. Én red-es vagyok,párom go next, neki 50e volt.
-
Quqesz
nagyúr
Nos egy kihagyhatatlan ajánlat alapján mai nappal már csak félig leszek tulaj, a gyerekhez kerül a telefon. További jó P30-osozást!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szemesi69 #7671 üzenetére
Hmm az érdekes, mert tényleg szívtak ilyennel. Simán toltak gyári visszaállítást és csak azzal a gmail-el tudtak belépni, ami volt elötte rajta. Sőt vettek teelfont és így jártak. De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött. Mintha láttam volna ilyet is....
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
[link] hívásrögzítés tipp
-
Quqesz
nagyúr
Ami eltünt viszont a 11-ből az a képernyő kicsinyítése(gesztusvezérlés/jobb v bal alsó sarokból felhúz)....
-
Quqesz
nagyúr
Múltkor vki panaszkodott itt az usb type c csatijának lötyögésére. Vettem egy acme típusú usb kábelt az office depotban egy ezresért és baromi patentos a csatlakozója, 0 lötyögés és jól tölt vele a telefon(samu töltőfej 2A)
-
Quqesz
nagyúr
Nekem volt olyan, hogy egész éjszaka nem töltötte fel a tabot. Néztem is kb 8h után, hogy 78%.....
torok6
ez amolyan városi legenda. Van itthon LG G2, 2014-es és 2 hónap után is még 93%-on van az akku kikapcsolva. Pedig nálam este felrak, reggel levesz volt mindég. Még sose éreztem hátrányát....samsung tab 3 éves és kijelzőidő 8-10h, ugyan így töltve. -
Quqesz
nagyúr
Hehe, most én vagyok kispadon...nem jött még meg az emui11....támogatásban sem..
-
Quqesz
nagyúr
Kaptam most egy frissítést 201-es számmal, de nem emui11....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ad4m1337 #7359 üzenetére
A 2014-es LG G2-őmet mikor előveszem ledöbbenek, hogy 7 év alatt mennyire nincs nagy fejlődés, sőt akjuban verhetetlen a mai napig. Ez ugyan ezt fogja tudni, ne várj csodát más készüléktől sem.
Ráadásul egy huawei tabom van, amin nincs gms és teljesen jól el vagyok vele.
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Minden készülék független, bár boltokban nem jellemző a tiltásos készülék, de érdemes bekapcsoltatni. Kamera üvege nem sérült, csak ilyen általánosakat. Szerencsére a gyerekbetegségek nem volt jellemezők erre a modellre.
[garancia]
Ha nem hivatalos forgalmazótól vették, akkor itt 1 évnek kell szerepelnie ha jól emlékszem(hivatalos 2 év) -
Quqesz
nagyúr
válasz
killertibi #7277 üzenetére
Nem biztos, hogy nem kap droid 11-et sztem. Persze nem az elsők között....az android még mindég nyilt forráskódú.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #7256 üzenetére
Én is eljátszottam a gondolattal, de az ára engem is eltántorít.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #7254 üzenetére
Ja, darabos lett megint...
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Rerrietllub #7185 üzenetére
Nálam is jelzi, kivéve ha manuális óra aod téma van berakva, de akkor semmit sem jelez.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500 #7114 üzenetére
Sony tv esetében sem....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ranger^41 #7088 üzenetére
Nézd át a futó appokat(face, messenger, stb), hogy háttérben mennyi ideig van ébren. Samsung tabon most ilyenbe futottam, hogy alvás helyett leszopja az akkut. Ha ilyen gond van az automatikus indításnál rakd automata kezelésbe.
g@norbert
Sony tv-vel (android 9!) se a p30, sem a huawei tabom nem tud kivetíteni(vagy mindent újraindítva talán, régebben ment de akkor is olyan hibával, amit írsz). Vmi nemszeretem dolog lesz ez, mert a samsung tab 3 másodperc alatt kint van és hibátlanul fut. -
Quqesz
nagyúr
Mert a samsung és a huawei nem ugyan úgy dátumozza a frissítést(bár ezt már párszor leírtuk)
Példa:
Samsung a november végen kiadott novemberi frissítést ő decemberi dátummal teszi letölthetővé
Huawei a novemberi frissítést novemberi dátummal teszi letölthetővé
Tehát ugyan az a frissítés, 2 hónap elmaradás nincs. De jelenleg a novemberi frissítés nem jött még ki a huaweire, ami lehet az emui11 miatt is.(amúgy hogyan adná ki a decemberi friss javításokat a hónap közepén a gyártó, nem előrelátó mi lesz a hónap második felében meghekkelve) -
Quqesz
nagyúr
Na egy kis infó a rádiókkal kapcsolatban:
Az fm hullámsávban lévő magyar adók mind analóg műsorok, amiknek csapnivaló a minősége. Javulást a DAB digitális rádiózás hozhatott volna, de az ide felrakott csatornák is analóg felvétellel készültek, így minőségben jóval elmaradtak a nyugati rádióktól.
A DAB megszüntetése meg politikai ok volt, ugyanis a digitális rádiózás esetében nincs kiadandó frekvenciasáv, amiért pályázni kell, hanem szabadon használható. Persze ezzel egyben az NMHH felügyeleti joga, irányítása(meg tudjuk kik irányítása is) megszünt volna(lásd lekapcsolt rádió adók pl tilos, klubb, de a music fm is ilyen volt). Ezt azzal tudták kiaknázni, hogy az egész DAB műsorszórást kikapcsolták. Hogy nem volt rá igény? Vicc.....csak erre lett volna igény.
Igazából aki használ internet rádiót és tisztán digitális műsorforrást hallgat tudja mi a minőségbéli különbség. Én ezt ajánlom mindenkinek. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lackooo84 #6753 üzenetére
Nincs lemaradva, csak másképp dátumozzák. Az októberi hibajavításokat novemberben adják ki, de októberinek írják. Míg a samsung a novemberben kiadott frissítést novemberinek írja, de az is az októberi javításokat tartalmazza. Gyakorlatilag ugyan az a kettő.
De tény, most lassan jött ki.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cybelaci74 #6546 üzenetére
Sony tv esetében én is tapasztalom, de samsung ttvv esetében nem volt gond. Sztem tv függő, pedig a sony a drágább és androidos....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6462 üzenetére
[Fototrendre] mehet fel és onnan linkeld
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6445 üzenetére
Igazából nem értem a fenti képpel mi a bajod? Ilyen fotós szituációban 10 telefonból 10 telefon ilyen képet fog lőni(vagy szarabbat). Inkább a témával van baj, mint a telefonnal. Viszont tényleg van hibája a kamerának, pl auto módban sötét helyen nagyon pici fénynél lehet full lila képet lőni, de ugyan az a téma este módban már jó(pro módban is).
Szóval ha csillagokat akarsz fotózni akkor ne így. A legfontosabb a helyszín megkeresése ha pl tejútrendszeres fotót akarsz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kisbarack #6411 üzenetére
Milyen beállítással csináltad? Kamera szenzor 4:3, azt használd, 10mp. Este vagy a pro mód és ott záridő+iso(ezt vedd 50-100 közé, a záridőt emeld). Esetleg a fénnyel festés módot használd.
Fos nezem volt, most digi 1000 és egyikkel sem volt gond. Pedig volt már vagy 3 router+ apóséké. Nálam mindenhol egyből csatlakozik.Más
Megjött a 150-es szoft. -
Quqesz
nagyúr
válasz
cybelaci74 #6264 üzenetére
A szenzor 4:3 arányú, tehát a legjobb kihasználtsága ekkor van. 16:9 esetén levág az aljából meg a tetejéből. Egyre több gyártó butítja a kamera felbontási funkciókat, pl xiaomi.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cybelaci74 #6257 üzenetére
Nem igazán jellemző a fagyás, sőt sztem az egyik legjobban fluidabb rendszer az emui az androidon belül(volt lg, samu is nálam).
Nálam a Chrome sem akadozik mostanság már. -
Quqesz
nagyúr
Nekem mostanság nem akad a chrome, pedig volt baj vele. Samsung böngésző is néha lefagy a samu tabon, szal lehet a kiszolgáló szerverek halnak le.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
atiko333 #6182 üzenetére
Nem jelent hátrányt, pro mófvmvan van 40mp és a kamera menüben(fiti, videi, portré, stb) a továbbiak alatt is lesz egy teljes felbontás lehetőség. AI nem rossz, de a színeket túlszaturálja, ezért nem szoktam használni. Videót én 4k-ban veszek fel. Sajnos a bitráta nem állandó(fhd 17e, 4k 44e), és alacsonyabb is, mint más gyártóknál.
2.én gyári karbon tokot használok laza másfél éve lassan.
3.akki? -
Quqesz
nagyúr
Szerencsére nem a telefon hibája. Nekem is 2 éves a sony tv és nálam is rendetlenkedik. Samsung tv esetében megy rendesen, de igazából a 10.1 óta stabil itt is. Én azt szoktam csinálni, hogy folyamatosan próbálom és kb 2-3 kapcsolódási kísérletre összejön. Mivek ez wifi direct kapcsolat, tökmind1 melyik routerre csatlakozol milyen hálózaton.... Ha nagyon nem akar menni, akkor a wifi direct beállban töröld a tv-n a telót és újra csatlakoztasd.
Nálam samsung tab sem stabil. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6094 üzenetére
Használd egészséggel!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #6085 üzenetére
Na merrefele tovább?
-
Quqesz
nagyúr
Na mióta sikerült rendberakni a facebookot, azóta helyrejött az akku fogyasztás is 1nap 12h és 5h kijelző. (face 52 perc, háttérben 3 perc)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest