- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Végre, nem csak nekem tűnt föl. A Messenger eddig 1 rövidet rezgett, az SMS 2 hosszút, a Gmail, és általában más alkalmazás 2 rövidet. Most minden 2 hosszút, a Messenger is, minden egyes üzenetnél... Nem találtam rá megoldást.
A hangerő csúszka változott, nekem tetszik az új; ébresztés állítása közben nem rezeg, ez is tetszik; az AoD változott, nem rossz, bár eddig se a gyárikat használtam; előugró appokban változott több dolog, ez is jó, bár ezt se sokat használtam (le lehet tenni, mint a Windows-ban, "tálcára", vagyis inkább kis Messenger-szerű chat-fejekbe).
#7544 Lami66, #7543 mouzrr: nálam a Messenger csinálja, másnál nem tűnt föl.
-
dave0825
őstag
-
Eddig egyszer nem oldott fel, mert megszokásból duplakoppot kapott a szenzor..Szóval ez nem az ő hibája.
A mindennapi használatnál oda sem figyel az ember a mozdulatra (pl mint az én duplakoppom), mert már automatizálódott, ezért könnyen félresikerülhet a kontrollálatlan mozdulat, ami miatt nem old fel. -
Nem volt rossz az elején sem, csak béna voltam a használatához. Életemben először próbáltam azért lett 5/0. De ha némi ismerkedéssel próbálgatással megy neki a 10/10 akkor mit mondjak rá? Azt, hogy vacak?
Kíváncsiságból most megint megpróbáltam... 25/25. Erre most mit mondjak? Lehetne jobb is ennyi pénzért.
(Addig- addig szórakozok vele, még a végén megszokom, és hagyom bekapcsolva) -
-
ult1mate
tag
A fényerő ebben az esetben nem számít, bármelyik pozícióban érzékelem.Igazából szerintem erre nem fognak tudni mit mondani csak viccesnek tartom hogy 3 év után lecserélem a telefonom és rosszabbat kapok mint előtte ezen a téren. A régi IPS volt ez meg OLED ezt is értem de mi ez a szellemképesség ha görgetek egy tényleg nem a legolcsóbb telefontól?
Ennyit tudnak ma a gyártók? -
alberttt
tag
-
-
laaceee98
tag
Amit én linkeltem az nem az autós széria, nem ugyanaz az anyag, nem ugyanaz a tok. Nekem nagyon bejött, amit védenie kell azt védi, mellette pedig jó a fogása, és ráadásul szép is.
Ha másodjára sem hiszel nekem akkor pedig Nillkin Cristal clear tokot javaslok, vastagított sarkokkal van meg miegymás, bár ha a Huawei autós tok ragadt a zsebedben akkor ez is fog. Amit fönt említettem az viszont biztos nem... (az nem a Huawei mágneses hátú autós tokja, hanem az alap gyári tok, elég más a kettő!)
-
törölt tag
-
Black_Raven
veterán
Nekem is ezt csinálta, amíg mindent letíltottam neki. Nincs értesités, nincs engedélyek, nincs semmi hálózati hozzáférés(se mobil, se háttér se roaming), nincs alkalmazás fölötti megjelenités semmi..de nem szabad a frissitéseit nullázni.
nekem minden google app ezt kapta, amit nem használok, és semmi nem települ újra, pedig sokszor állitom angolra.
-
AtHoS
nagyúr
Energiatakarékos módok is belepiszkálnak a működésbe. Nálam pl. az útvonal rögzítő APP-okat is altatta energiatakarékos módban (pontosabban nem ad engedélyt a GPS-hez való hozzáférésnek, de ezt az előző Sony z3c is ugyanígy végezte, tehát nem igazán telófüggő)
Messenger üzenetek nálam mondjuk megérkeznek időben (1-2 szer fordult elő, hogy a jelző rezgés és a hang késett 1-2 másodpercet, miközben AoD-on már láttam, hogy van üzenet. Mondjuk ilyenkor nem tudom mivel foglalatoskodik a teló, hogy ennyire "belassul", de nagyon nem izgatott eddig), mail-ra nem tudok mit mondani, mivel nem használok ilyen programot (bár Aquamail-t megvettem pár éve, de valahogy nem érdekelnek azonnal a beérkező levelek
) viszont GMAIL APP-ra mintha írták volna korábban, hogy problémás épp ezen a területen
-
Black_Raven
veterán
Mert nekem is a jobb kezemen xarabb az ujjlenyomat és a balon kifogástalan 1000/1000. Nem mindegy hogy a telefonnal van baj, vagy pedig az ujjlenyomatoddal. Viszont akkor neked tényleg szerviz, mert így nem működhet!, a Samut ez miatt adtam el, mert nem érdekel a kifogástalan faceID, Pl. én ujjlenyomatolvasót használok csak, más nem hat meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged