- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Azért mert sokan szakértőnek hiszik magukat, ha be tudnak lépni recovery-be, és az olyan szakértős dolog.
Volt nekem annak idején vitám egy magát nagyon szakértőnek képzelő huawei-es tg-vel, aki még meg is akarta magyarázni, hogy recovery-ből kell, mert akkor nem marad semmi szemét...
-
szemesi69
addikt
" De lehet ott az indítási menüben benne van, hogy kilép a művelet indítása elött"
Ahogy mondod, csak ugye az fránya figyelmetlenség miatt jártak, úgy
Mindkét módszert gyakorlatban alkalmaztam, ha recovery-ből csinálok gyári visszaállítást és előtte nem lépek ki a fiókokból, akkor új gazdi szívni fogHa gyári menüből van visszaállítva, rá fog kérdezni, ahogy említetted is. Amiket én olvastam, ott kiderült, hogy nagyszámban recovery-ből tolták, aztán jött az frp. lock
-
kp78
addikt
Ha az intelligens töltés be van kapcsolva, attól még 100%-ra fogja tölteni, csak tart egy kis szünetet, ha már kellően ismeri a szokásodat, h mikor teszed hosszabb időre töltőre,
Én éjjel 22-23 körül felteszem 1A-as töltőre, reggel 6-kor 100%-on van, éjjel amikor 80-hoz ér, szünetet tart, nyilván ezt elég hamar "megtanulta", hogy nálam általában így van, mire kell, hogy kész legyen a töltéssel.
Viszont ha szombat délelőtt ugyanezen töltővel kezdem tölteni, akkor nem tart szünetet, tolja 100%-ig egyhuzamban. Hogy a gyári, kicsit "Paksot is munkára fogó" töltő is így csinálná-e azt nem tudom. -
Én, mint hasonló esetekben szinte mindíg, ismét a parkolópályát választottam. Két napig ott volt a piros pötty a beállítások fogaskerekén (mára eltűnt)... De nem sietem el a frissítést. Két héten nem múlik semmi, viszont ha komoly hibája van az emui11- nek, az addigra kiderül. Ha nincs nagy probléma vele, akkor mehet fel a telefonra.
-
killertibi
tag
A próféta szóljon belőled
Én inkább nem várom, ha meg mégis jön, akkor majd jól örülök
Más: a gyári fólia vállalhatatlan volt már, így vettem üvegfóliát. Minden jól működik, viszont a legnagyobb igyekezetem ellenére sem sikerült a szélein lévő 1-2mm-es sávot felragasztani, ott láthatóan elválik. Alaposan meg volt tisztítva a kijelző, máshol nem levegős. Szerintem a fólia sz@r. Tudtok ajánlani saját tapasztalatból valamit? Akár külföldi rendelős oldal is lehet.
-
-
kisbarack
aktív tag
Hát a bajom akkor látszik jobban, ha sok fényt teszel a képre, egy brutál reflexió vagy mi, betükröződik és össze maszatolja az egész képet. A P10 ugyan ezen a helyen, ugyan ezzel a módszerrel, különb képet produkál
. Ez persze az én hülyeségek biztosan. Csak egy újabb és jobb, drágább, fejlettebb telefontól ennyi pízért nem ezt vártam
. Fényes nappal is produkál érdekeset és este a fényeket is nagyon érdekesen kezeli
. Nem ez az első telóm a fotózás sem úgy megy nálam, hogy nyomok egy instant fotót, szeretem beállítani és a pro módban magam állítgatni a dolgokat.
Jahh -
kisbarack
aktív tag
Igen szerencsére pont ezért a Huawei vonalon maradtam mert a P10 éjszaka is lenyűgözött. Pont amit írsz mivel amúgy szeretek fotózni épp ezért is ezek a telefonok mert a kamera appban remekül lehet játszani a pro módban az iso és a záridővel. Na itt ugye a látószög is teljesen más mint annál. Azzal Tejút rendszert is tudtam fotózni, itt meg mint ha a kamera előtti üveg vagy mi plusz fénytörést csinálna, körök jelentek meg a képen. Minél hosszabb zár időt alkalmaztam annál erősebben. Ettől kegyetlenül elakadt az állam 150 ezerért ami indítóban több volt ennél, nem igen akartam ilyet látni
10mpx 4:3, pro mód ISO 50, 20-30 mp. Eret akartam vágniA p10et nem adtam el, hibátlanul működik csak szerettem volna modernizálni, újabb hardver, újabb szoftver, jobb tudás? Na az sosem dobálta le a városi netet, ez egy 8 perces youtube videó alatt 4x. Sajna ugye nem fizetek netet az albiban mert bármikor mennem kell tovább
A többiek meglátását is köszönöm
Nem adom fel csak nagyon furi. És 150es már a frissítés rajta, de akkor is fura hogy ez ilyen.
Na most írás közben még egy fagyást is kaptam.
-
snorbi82
senior tag
Szerintem bárkivel nem fogják. Itt az volt a cél, hogy a Huawei a hálózati szegmensből távozzon. Persze félő, hogy ami kínához köthető gyártó az előbb utóbb esni fog.
Pjotr: Ha jól tudom, a play áruház maradhat egyenlőre, de Android biztonsági frissítés nem lesz amit a google tesz közzé. Tehát olyan update, amihez kell google api. Ha ezt meglépik tuti perelve lesz itt a Google és a Huawei is.
Ha valahol alá kell írni, szóljatok! -
törölt tag
Itt szerintem nem csak sima gyűjtésről van szó, hanem inkább adat csere-bere valósul meg a telefonok között, segítve az MI munkáját. Egy közös felhőbe töltik a telefonok a felismert dolgokat és ha már az egyik telefon megtanult valamit azt a másiknak már nem kell, vagy jóval egyszerűbb dolga lesz.
-
AtHoS
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
Pont nem, normál körülmények között sír a HDR-ért. Mondjuk nem nagyon próbálgattam a HDR-t, viszont ha azt mondod nincs különbség, akkor az gáz, pont az lenne a HDR lényege, hogy kompenzálja a különböző fényeket, ne legyenek beégett részek a magasabb fénynél, árnyékos részeken legyen részlet, stb.
-
trebrona
nagyúr
However, it's a feature in its infancy, first offered by Huawei in the Mate 20 Pro and the Mate 30 Pro, then by Samsung with the S10 series, followed by the Note 10.
-
borat26
aktív tag
Az autó egy Dacia Dokker, gyári fejegységgel. A Honor 8 volt az elődje a P30-nak, azzal tökéletesen működött mind a Dokker fejegységgel, mind az otthoni hifim.
Amúgy hol kéne megtaláljam a 4 db pipát?
Ami érdekes ebben a hibába, hogy hogy Youtube gond nélkül használható. Viszont bármelyik böngészőből indítok onlineradiot, akkor azonnal megszakad a bt kapcsolat. -
kp78
addikt
Én meg szeret(t)em a szememnek megszokott, kellemes ikonokat, ritkán van csere-bere.
A háttérkép már esetleg változhat 1-2 havonta.
Csengőhangom ezer éve ugyanaz, így tuti nem nyúlok véletlenül a telefonomért, mert a szomszéd asztalnál is úgy csörög vkié.
És ezért utálom kicsit a Vibert, h ott is egységes lett az értesítési hang.
Pedig Messenger is "engedett", és már lehet jó pár hangból választani. Ez kellene még a Messenger Lite-be, mert annak a "tudása" bőven elég lenne, csak ott nincs jelzőhang választás -
Termi16
őstag
Na erre viszont abszolút nem gondoltunk, ismét köszi!
Egyébként megnéztem serial number alapján a huawei weboldalán és a telón a hi care appban is, mindkét helyen azt írja ,hogy 15-étől számított 2 évig garis.
Szóval lehet, hogy csak a kereskedő nem volt ezzel tisztában...
-
Termi16
őstag
Köszi szépen!
Ma nyúztuk rendesen, 40-50 fotó, 3 videó, szinte végig wifi, 3 órányi youtube videó közepes fényerőn és még így is 70%-on van most nap végén.
De a lényeg hogy most már úgy néz ki minden oké lesz. A készítettek képek pedig nagyon babák
AOD-t nem használ a párom, a babánk miatt mindig tokban van a teló, ami teljesen zárt.
Nagyrészt fotó, videó, messenger, whatsapp és videó hívásra lesz használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest