- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 - alap
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peathee
üzenetére
Nekem augusztusban lesz 3 éves, de a 7 órát még ki lehet facsarni belőle, automata fényerőn, javarészt böngészéssel, fél órányi video hívással, sok üzenettel, webrádió hallgatással (bt tws-el) és némi fotózással. No wifi, csak mobilnet.

Exian #8435
Ezt a chrome-os böngészős youtube "trükköt" nem ismertem. Bár szerintem ez inkább egy nyitva maradt kiskapu amit a gugli még nem javított. A saját bevételét csorbítja ezzel a lehetőséggel. Főleg ha nagyon elterjed a használata. -
válasz
Peathee
üzenetére
Ez akkor lenne elfogadható érv, ha a piac tele lenne DAB képes telefonokkal.
Mi van most? Az FM lassan háttérbe szorul, de biztosan nem az érdeklődés hiánya vagy a DAB miatt, mert DAB vételre alkalmas telefonok nincsenek. Az embereket terelik a mobilnetes megoldások felé. -
Zso83
tag
válasz
Peathee
üzenetére
Igen, ez érthető. Viszont a technika fejlődésével mindig újabb és újabb ötletek, találmányok valósulnak meg, amikkel az embereket új eszközök megvételére serkentik. Egyszóval ezt nevezik fogyasztói társadalomnak.
Én személy szerint úgy gondolom, hogy nem a márka a lényeges nálam, hanem az, hogy én mire szeretném használni azt a telefont és sok tesztet, fórumot átolvasok, mielőtt megvenném azt a kiszemelt műszaki eszközt. Pórbálok tudatosan vásárolni. -
Zso83
tag
válasz
Peathee
üzenetére
Szia!
Szerintem ez inkább nálad egyedi probléma, mert az én telefonom elég hatékonyan és gyorsan oldja fel a képernyőt. S10-es telóval volt összehasonlítva, és az én telóm szemre is gyorsabban oldotta fel. Szóval nálad valami egyedi gebasz lehet, mert több fórumtárs is azt írta itt, hogy elég gyors és pontos az ujjlenyomatolvasó.
-
válasz
Peathee
üzenetére
Napszemüvegben a kamera nem látja a szemed (szín, írisz stb)! Sosem fog napszemüvegben felismerni a telefon. Próbáld ki, ha fel akarod oldani arccal és nagyon lefele nézel vagyis eltakarja a szemhélyad a szemed akkor sem old fel. Ha már 1 szemmel belenézel akkor felold. Ez egy biztonsági funkció, hogyha alszol akkor ne tudják az arcoddal feloldani a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest