- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
laaceee98 #7484 üzenetére
Ez komoly. En uj koraban sem tudtam, 5 fole vinni. Nekem is folyamatos mobilnet, wifi. Annyi, hogy 2 simet hasznalok. Mindenhol sotet modot hasznalok ahol lehet (meg a hatterkepem is full fekete
) 5-6 ora sot itthon van meg csak wifirol. 4-5 ora pedig a mindennapokba reggeltol estig, ami foleg bongeszes. Akksit mar csereltettem novemberben, amikor szervizben volt a telo, de nem valtozott semmit az uzemido. Szoval ez ennyit tud nalam.
Erdekes, hogy nalad dupla annyit megy. -
Tomi0703
addikt
Hali!
Visszajött szervizből a telóm. Tavalyi rajta az utolsó frissítés. Frissített 3-mat, már Emui 10 van, de 19 decemberi a "biztonsági javítás". Húgomnak is ilyen telója van, sokkal előbb jár build-számba. Nem talál új frissítést. Miért?
Manuálisan kéne leszednem, vagy van valami trükk? -
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Olyan problémám lenne, ha hívnak és felveszem a telefont 3-4 másodpercig nem hallanak, utána igen, de általában rosszul. Volte kikapcsolva. Shazam nem "vesz fel" zenéket, de a hangrögzítő működik, videónál is van hang.
Én arra gondolnék, hogy az elsődleges mikrofonom szart be és a másodlagos kapcsol be, hívásnál.Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest