- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jkarika85
csendes tag
Helló! Én 2 éve s22re váltottam. Hát ezt akkor megbántam. Nem volt nagyobb gondom vele, tudtam,hogy merül, tudtam,hogy fog melegedni. De érzetre nem azt hozta,mint anno a p30. Utólag jobban jártam volna vele ha várok az s23ra. Most 1 hónapja cseréltem az s22-t s24-re. Nah ez már azt hozta érzetre mint anno a p30. Nekem amire kell tökéletes, nem lassú, nem laggol, nem melegszik, akkumulátora is bőven 1 napot birja. Kamera nekem megfelelő.
-
laaceee98
tag
Az mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy én egy kártyával használom csak. Talán még tavalyelőtt volt benne egy pár hétig két SIM, az egyikről a mobilnet ment csak, a másikról telefonáltam.
Lehet, hogy ez kavar be. Bár egy fizikai dual-SIM-es készüléknél nem igazán értem akkor sem, hogy miért. Szerintem nem készülék hiba, hanem valami hálózati szarság, vagy a telepített appok (Messenger stb.) esetében szoftveres bug. -
-
-
-
atike
nagyúr
...az előző hsz-edhez kapcsolódva - 1,5 hónapig jól működött - akkor milyen program kerülhetett fel...?
Amúgy az FR segíthet, főleg ha nulláról pakolod vissza a programokat egyesével és figyeled, hogy esetleg mi az ami kiválthatja. Bár kicsit hosszadalmas az tény. Nekem gyanús, hogy ezt valami program csinálja mert tényleg nem hallottam / olvastam még ilyenről sehol...
-
dave0825
őstag
Nekem is Nova van 10-en, igaz, én előtte is azt használtam, és csak frissítettem, így nem a 10-re telepítettem. Nem tudom, ez a különbség számít-e (de ha a hívásrögzítőt nézem, akkor számít, mert az is csak így működik 10-en, ha előtte 9-en is az volt, és úgy frissítetted a rendszert).
-
lovace
aktív tag
Nyomódik, de utána vissza is áll az eredeti állapotába? Ugyanolyan "csúszós" marad a felülete, mint a gyári fóliával vagy kicsit jobban megakad rajta az ujj ha valamerre húzó mozdulatot végzek?
Neked melyik fajta van, ami csak az elejét védi vagy ami körben az egész telefont? Gondolkodom, hogy a hátuljára tett fóliával kiválthatnám akár a tokot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest