Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
-
Igen, korábban már írtam, hogy ennek a 24 órás korlátnak akkor van értelme ha 24 órán belül lemerül, érezhetően indokolatlanul. De olyat már nem lehet mérni vele, hogy két nap alatt mennyi volt a sot. Mert amíg 6+ óra összejön, az oké, de ha úgy érzed ez alig 3,5? Az már nem oké, de nem tudod megmérni, hogy konkrétan mennyi ha tegnapelőtt vetted le a töltőről.
-
Hazai boltok árban nem tudnak versenyezni az Alival Viszont nem mindegy, hogy két nap vagy 42 mire megérkezik a megrendelt cucc, és itt még garanciája is lesz. Mellesleg a Meizu annyival nem olcsóbb alin, hogy a pár ezer ft miatt megérné egy hónapot várni rá, az amazonhoz képest.
-
"Gyere bátran, a 10-es droid szeretettel vár rád!"
Köszönöm a bátorítást, még rágódok rajta."Ez egy nagyon hasznos biztonsági funkció."
Háát.. lehet, hogy biztonságos, de hasznos csak akkor lenne, ha a kijelzőn keresztül nem lehet elérni a telefont, akkor az ADB még működne, de így esély sincs rá. Vagy van esetleg valami más lehetőség? -
dave0825
őstag
Próbáltam a Mutató sebességét is lejjebb venni, semmi nem változott, csak ha vagy touchpadként használtam a telefont, vagy tükrözés módban. Desktop módban nem változott a sebessége.
Amúgy meglett a gond, vagyis nem, de most jó...Rákerestem jobban Google-ben, másnak is volt ilyen gondja, neki a Fejlesztői beállításokban a gyárira visszaállítva a Legkisebb szélességet, úgy javult meg. Nekem sem gyárin volt, 420-ra vettem le, 360 a gyári, visszatettem arra, de ugyanúgy rossz volt, hiába indítottam újra a telefont is. Másik oldalon valakinek az Intelligens felbontás átállítása oldotta meg, ahogy nekem is. Átraktam a kisebbikre, azon jó lett az egér. Wtf?!
Majd telefon újraindítása után megint nem jó, de a felbontás maradt, amire tettem.
Visszaraktam Intelligensre, a Legkisebb szélesség is most azon van, amin szokott (420), és így mégis jó most.
Szóval igazából átállítottam a dpi-t és a felbontást is, majd visszaraktam ugyanarra, amin volt, mégis jó lett...Classic kínai eset.
-
Ma tettek ki egy cikket a Mobilarénán az Emui 11 frissítési üteméről: az alapján a P30 2021 Q1, azaz jövő év első negyedében kapja a végleges Emui 11-et. Kb. 2-5 hónapot kell várni. Még az emui 10-et se szoktam meg teljesen, szóval én nem sürgetem a 11-et. Főleg, ha megint azzal nyitnak, hogy köddé válik a gyári hívásrögzítő.
-
Pjotr
senior tag
Én az alábbi programokat használom:
Hisuite telepítve a számítógépre.
Hisuite Proxy letöltve a számítógépre
Firmware Finder letöltve a számítógépre
Firmware Finder telepítve a telefonra
Leírások:https://www.youtube.com/watch?v=Csxwj2yEiMg&feature=youtu.be
Mivel a firmware-t a Hisuite rakja fel a telefonra, így nincs teljes törlés. Minden megmarad a telefonon.
Csak a 4.5 GB-os full OTA-val frissítsd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Mikrotik routerek
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest