Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky74
aktív tag
Üdv! Elhagyom a csoportot, jön az új telefon. Milyen app-al lehet egyszerűen átköltözni?
-
Franky74
aktív tag
válasz
Diamond500 #9117 üzenetére
Nemtudom mi történt, ma elkezdett újra működni. Frissíti a hőmérsékletet is.
Semmit sem csináltam vele... -
Franky74
aktív tag
Próbáltam leállítani/újraindítani nem használt.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes zavaró dolog kezdődött a telefonon.
A gyári időjárás kijelzés -én azt használom- pontatlan lett és előjöttek a reklámok. Ha elindítom az alkalmazást, mindjárt kezőképernyőként, ill. a megnyitott alkalmazásnál egy vékony sávban.
Amúgy megvagyok elégedve a telefonnal, az akksi még símán bírja az egy napot, a rendszer nem akadozik...Lehet a hiba oka, hogy nem M.o-n tartózkodom?
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem észre, hogy eltűnt a szuper töltés a telefonról. Usb C csatlakozót kitakarítottam. Töltőfej, kábel nem változott. Próbáltam a régi p10 töltőfejével is, semmi. Másik kábel (120w töltést bír) azzal sem töltött gyorsan. Elképzelhető a telefonban a töltés vezérlő(?) ment tönkre?
SZERK. :Gyors újraindítás után, működik! Foggalmam sincs miért csinálta ezt. -
Franky74
aktív tag
válasz
wallace #8983 üzenetére
Szia!
Lassan én is cserén gondokozom. A 2020 tavaszán vásárolt P30-m az utóbbi pár hónapban, kezdett érezhetően lassulni, butulni. Az akksi még nagyon jó.
Amire cserélném(nem biztos, hogy jobb): Xiaomi 13, Asus Zenfone 9(?), Samsung S23 egyenlőre eddig jutottam.
Nekem a kis(ebb) méret az elsődleges. -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg még tisztítsátok meg a telefon type C csatit is, belülről. Óvatosan fogpiszkálóval. Évek alatt simán telemegy zsebpiszokkal. -
Franky74
aktív tag
-
Franky74
aktív tag
Grat!!
Jó képek lettek! -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: hogyan állítsam be a telefonon, a Gmail értesítéseit?
Az értesítések menüben csúszka be. Az akkumulátor/alkalmazásindítás menüben automata, vagy kézi indításra állítsam? Próbáltam már mindkét állásban, nem jelzett a mobil.Gmail beállításai között is engedélyezve van az értesítés.
Régebben kaptam értesítést, de akkor is csak, ha már volt 3-5 email.
Esetleg volna vmi trükk, amit nem tudok? Segítsetek légyszi!A válaszokat előre is köszönöm!
-
Franky74
aktív tag
Elgondolkodtam egy Xiaomi 12S vásárlásán, persze ha olcsóbb lesz.
Talán az lehetne a p30 váltása... -
Franky74
aktív tag
Hisuit-ot használok, jobb híján. Csatlakoztatni, engedélyezni, kódot beírni stb. nekem lassú(a másolás gyorsan megvan).
Ha vki tud egyszerűbb megoldást, megköszönném!! Régebben próbáltam wifi-s appot, egy idő után az sem ment. -
Franky74
aktív tag
Új betűtípust is kaptunk. Nekem jobban bejön.
-
Franky74
aktív tag
+1 az új EMUI mellett, jó lett a betűtípus is...
-
Franky74
aktív tag
Az új frissítéssel, jött pár új dolog is.
Többek között az ikonméretet is tudod állítani. Méghozzá a főképernyőbeállításokban. -
Franky74
aktív tag
Én azt vettem észre, ezzel az új frissítéssel, hogy gyorsabb lett a telefon. A görgetés, az app-ok betöltése.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, még régebben letöröltem a játékok gyorsításához, kezeléséhez használt app-ot.
Mi volt a neve? Illetve az appgallery-ben megtalálom?
Köszönöm! -
Franky74
aktív tag
Nekem is 2 éves a p30am. Észrevehetően jobban merül, mint újkorában. Más problémám nincs vele. A régi p10em is jól bírja, azt a gyerek nyúzza. Új teló ami szóba jöhet nállam, az a Xiaomi 12. Ha megjelenik és lemegy az ára szerintem veszek egyet.
A p30 megy a gyereknek. -
Franky74
aktív tag
Biztonsági javítást már nem kapunk?
Vége a teló támogatásának?? -
Franky74
aktív tag
Helló!
Telenornál vagyok, nálam is wifi jel mellett felkiáltójel(nincs internetelérés), de tudok netezni!
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7849 üzenetére
Nekem is ezt csinálja...
A Bt megy állandóan, egy okosóra(Huawei Watch GT) miatt. -
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7842 üzenetére
Iiigen, nekem sem..
-
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7840 üzenetére
Helló!
Kipróbáltam, ha gyors felvétere állítottam a hangerő le kétszer gombot -a kamera beállításokban- működött!
Utána visszaállítottam kamera megnyitásra és működik! Természetesen lezárt képernyőnél!
Próbáld ki! -
Franky74
aktív tag
válasz
oroszkrisz #7832 üzenetére
Helló!
Nállam sem működik a gyors kamera bekapcsolás, a hangerő le gombbal.. -
Franky74
aktív tag
Megjött a 156os frissítés... Felrakott pár alkalmazást. Le is gyalultam őket, nem láttam hasznukat.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy emui11 telepítése után, ha ébresztő óránál állítom az időt, nem rezeg a telefon. Ez van emlékeztetőnél is.
-
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi #7282 üzenetére
-
Franky74
aktív tag
válasz
killertibi #7280 üzenetére
-
Franky74
aktív tag
Úgy néz ki, a Harmony OS rendszer telepíthető lesz a telón!
-
Franky74
aktív tag
Kérdés: a gyári fólia mennyire bírja a kézfertőtlenítőt? Persze nem ráöntve.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy a SIM2 helyen is kéne működni a mobilnetnek. Beállítva az alapértelmezett mobiladat a SIM2re. Mégsem megy.. Hiába kapcsolom be a mobilnetet, nincs adatforgalom. Viszont a SIM2vel hívást indíthatok.
P30, DualSimes, telenoros. 140 a vége a build számnak.
-
Franky74
aktív tag
Nekem nincs bajom az ujjlenyomat olvasóval, igaz, h lassabb picit a p10-nél. Viszont párom Samu A50-nél gyorsabb(érzetre 2x).
-
Franky74
aktív tag
Nállam is akadt, fagyott a Chrome, de kb. 2 frissítéssel ezelőtt megszűnt...
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
van értelme használni a game centert a telefonon? Ha van mi a neve P30on?
Sikeresen kigyomláltam, azóta nem találom. -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Két sim kártya használatával milyen tapasztalatok vannak? Működik? Eldobálja a térerőt?
Független a telefon? Még nem próbáltam, más szolgáltatóval. (Telenoros, dualsimes) -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Az AODnak nincs olyan opciója, hogy csak érintésre látszik? Úgy látnám értelmét.
-
Franky74
aktív tag
Készülék választásnál sokaknak (nekem is), kényelem is fontos. Értem ez alatt, hogy eddig jó volt az xy teló, az újjabb is jó lesz... Persze én nézem emellett a hardvert is.
Viszont sok Google appot használok(beváltak, megszoktam), nehezen váltanék másra. Pláne ismeretlen kínai appokra, email fiókokra. -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Még a 10.00 van a telón (majd jön a frissítés(Telenor)). Kérdés: fényképezés közben hogyan tudok lencsék között váltani??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest