- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"a Watch 5 ugyanis nem működik a P30-al..."
Ez hasznos infó volt, köszi! Mert én is gondolkodom óra cserén, akkor két opciót látok, nem watch 5 lesz, hanem valamilyen Huawei óra, amit támogat a P30, vagy óra és telefon csere is lesz egyszerre, vagy főleg harmadik opcióként marad minden, ahogy van
mert igazából minden jó még nekem, a P30 is, meg a Watch Fit is...
De bármikor lehet már bármi vele.
-
laaceee98
tag
Pont tegnap volt eszemben, hogy tavasszal lesz 3 éves az enyém is, és előbb-utóbb biztos cserélni kell. De mire. Tegnap reggel feltöltve vittem el, és estére már nézni kellett a százalékokat. Megjegyzem, így is kibírta reggel 7-től este 11-ig, illetve úgy teljes a sztori, hogy tegnap kapott jó másfél-két óra BT zenelejátszást meg bő két órát működött hotspotként, ami azért nem mindennapos, és hát ezek szépen eszik a töltöttséget. Két és fél éves, és talán mostanság kezdem el érezni, hogy már nem a régi az akksi. 3 éves koráig biztosan megtartom, aztán majd jövő tavaszig hátha történik valami csoda a piacon... Ha nem akkor ráköltök egy akksi cserére és még egy évet használom. Jobbat nem tudok, és talán nem is baj.
-
dave0825
őstag
Nem lett jó, sajnos. Ugyanúgy akad a hangom a másik félnél. Nem mindig csinálja, mert mint írtam, ha Wifi-re voltam kapcsolódva, nem mobilnetre, akkor szépen ment, de tegnap már Wifi-n lógva is akadtam, ugyanúgy, mint mobilnetről.
Fogalmam sincs, mi lehet, garancia meg olyan, amilyen (noname, kis gsm bolt, ahogy ők, úgy én is ki tudom cserélni otthon, ami rossz, csak tudnám, mi). Legközelebb megnézem, kihangosítva is jó-e, mert akkor a fölső mikrofon működik, azzal ki tudnám szűrni, hogy az alsó rossz-e, vagy valami hálózati gondja van. -
dave0825
őstag
Normál természetesen, sima hívás, azért gondoltam a SIM-kártyára.
VoLTE be van kapcsolva, az lehet, hogy ha gyöngébb a térerő, vagy legalábbis az LTE, akkor azért akadhat? Ez jó tipp, kipróbálom, köszönöm.Nem is néztem, hogy be van kapcsolva, nem akartam én ezt használni, valószínűleg alapból be van, én meg ezen átsiklottam a "beköltözéskor".
-
-
RoSSo3
senior tag
Az a fura, nem használom többet ezeket az appokat, mint a P10-en, és látványosabb rosszabb az akku. 2 óra alatt csökkent 15%-ot, amikor kb "ébren" 5 percet lehetett csak.
Az "energiafogyasztási részletek" menüpontban a "mobilhálózati jel", ami elég hosszú csík. A Wifi a másik, de az rendben is van. Lehet, hogy a SIM-lesz a ludas, valóban, ahogy (#6570) Ellia jelezte?
Biztos idősebb már 2 évnél a kártyám.
-
donnie.d
aktív tag
Az akkumulátor üzemidő javítása is a cél, de mivel napi töltéssel nekem nincs bajom, és meg is oldható, így nem zavar, ha délután, vagy este töltőre kell rakni. Egyrészről hamar feltölt, másrészről soha nem szokott lemenni 50% alá az én használatomban.
Az alkalmazás használat leginkább azért is lenne fontos, mert azt szeretném, ha én indítom el (például messenger, viber), ne induljon el automatikusan. Az automatikus indítást kikapcsoltam a beállításokban. Amikor pedig felfelé húzom az alkalmazást, akkor záródjon is be, ne fusson a háttérben. Engem kicsit zavar, ha szükségem van a mobilinternetre (például meg kell néznem valamit böngészőből, vagy épp aktivitásmérő alkalmazás fut sétához, biciklizéshez) akár rövidebb akár hosszabb időre, és közben több alkalmazásban már elérhető az állapotom úgy, hogy épp nincs időm, vagy kedvem pötyögni.
Az értesítés kikapcsolható, de azért szeretem tudni, ha valaki épp keres, így nem megoldás, ha a push értesítéseket kikapcsolom, mert akkor nem jelez az alkalmazás. Volt már belőle problémám.
Természetesen a beállításokban megkeresve az alkalmazás menüpontot, és abban kikeresem az adott alkalmazást, majd rányomon a leállításra, akkor ténylegesen leáll, csak nekem ez körülményes, ha nem két darab applikációról van szó, vagy ha óránként ránézek a telefonomra, és akkor ezzel kell szöszmötölni. -
Nem akarom leírni, hogy azóta egyszer sem tévesztett. Biztonság kedvéért kipróbáltam mind a 10 ujjamat, csak azzal oldott fel amit beregisztráltam. De azzal mindíg elsőre. Még tüzifarakodás közben is, kesztyű nélkül, csak egy gyors gatyasimítás volt előtte
Szerintem az enyém gyári hibás lehet.
-
cybelaci74
csendes tag
Szia! Igazából semmi különös, a gyári programok, igazából van úgy, hogy hetekig nincsen kikapcsolva, folyamatos üzem.. Meg amit írtam korábban, nagyon gagyi az, hogy valami frissül, és nem több a lehetőség, inkább kevesebb... Minek kellett elcseszni ezt a kamera arányok beállítási lehetőségeit... Alap lenne, hogy én magam be tudjam állítani egymástól függetlenül a kamerákat. Na mindegy átlépem ezt a dolgot, csak nem értem a miértjét.
-
Pjotr
senior tag
Most vagy én vagyok értetlen vagy 1-2 cikk ír hülyeségeket. Azt olvasom, hogy nem jön biztonsági frissítés se. Ez azért hülyeség, mert szűz androidot ugye bárki használhatja, arra meg mennek a biztonsági frissítések. A Google alkalmazások más kérdés. Mondjuk meglepne, ha a P30-on holnaptól kiírná, hogy nem elérhető a play áruház.
-
L4mie
veterán
Én már hallottam egy barátom szívott vele Oneplussal, neki FR segített.
Nem tudom nem nagyon pakolok rá semmit, lehet valami frissült és az kutyult össze valami mást.
Hmm mondjuk most jut eszembe kb 1.5 hónapja elfelejtette az mp3 csengőhangjaimat is.
Valami történt akkor a telefonnal....szerintem kap majd egy FR-t, ha utána is csinálja megy szervízbe. Köszönöm az ötletelést -
L4mie
veterán
Sajnos semmi és senki
Más találkozott ilyennel? Fura, hogy két telefonon jön elő, mondjuk kollégám nem használ DS-t csak egy simet, így van változó is.
[kép]snorbi82: december első hetén kaptuk, akkor jött is rá a 10, így a 9-et be se laktam. kb. január közepén tapasztaltam először ezt a jelenséget. Szóval 1.5 hónapig jól működött.
-
adrig
csendes tag
100-ról 99-re elég lassan merül, ha jól rémlik ezt már említették páran, és én is így tapasztaltam.
Hozzászólva aksis témához, AOD-ot teszteltem mennyire húzza aksit.
- Ha be van kapcsolva akkor kb 1% óránként (kicsit soknak tartom, nem tudom lehetne-e valahogy még lejjebb venni AOD fényerejét, este kicsit erősnek tartom, viszont nem kapcsolnám ki estére, mert jól jön mikor felkel az ember és csak ránéz és látja időt)
- Mikor ki van kapcsolva akkor a fogyasztás minimális.
Ettől függetlenül a minimális 4-5 óra SOT-ot mindig hozza, szóval elégedett vagyok vele, csak a grafikonon mutat rosszat ez a AOD-os merülés
-
AtHoS
nagyúr
Még mindig a jelent emlegeted, pedig a válaszom a "be fog jönni ez az NM Card a Huaweinek hosszú távon? Nem szívesen ruháznék be úgy egy ilyen árú kártyára, ha tévút lesz a gyárnak, és kukázzák 1 év múlva."-ra vonatkozik akármennyire sem akarod megérteni
Szóval még mindig nem P30 / Pro-ról írtam egyetlen szót sem, de Te ezt bizonyára jobban tudodHanem arról, hogy az NMcard használata a jövőben hogyan alakulhat
-
Quqesz
nagyúr
-
törölt tag
Zsugorfóliás volt a tiéd? Enyémen még az sem volt... Láttam pár bontatlan hirdetést, amiken szintén volt fólia.
Közben már zajlik az ügyintézés elvileg. Telefonon beszéltem velük, válasz email még nem érkezett a teendőkről.
Amúgy jó gyors teló. Durva milyen különbség van a Kirin 970 és 980 között. -
Diamond500
senior tag
Szia! Én nem szoktam.. Régebben frissítettem, de sokat mérgelődtem mikor a megszokott dolgaim nem úgy vagy nem működtek stb. Persze megértem a frissítések szükségességét (főleg a biztonságit). Csak azt gondolom egy új android manapság már nem hoz annyi újat, amiért érdemes lenne. Egyéni vélemény.
-
andor80
senior tag
Igazán nem hinném,hogy van értelme ezért várni...hiszen tök mindegy az android verziószám ha egy sima play frissítés képes szétcseszin appokat.Pl nem rég a yeelight(xiaomi rgb izzó app)frissítés után 4 napig nem ment vissza kellett állnom apk mirrorról régebbi verzióra.Nyugodtan frissíts!A nagy közimert alkalmazások mind felvannak készítve 10 re már rég.
-
Quqesz
nagyúr
Nehogy azt hidd máshol olcsóbb.... S8+ anno vmi 100 plusszos lett volna. Sajnos az unibody ház miatt drága, mert a hátlapot nem lehet csak úgy visszaragasztani(ip esetén meg mégnagyobb szopás), csak újat lehet felrakni.
Lami66
Így van. Dolby on és alul a módoknál a ki opciót választva felugrik az eq. -
törölt tag
Igen, személyes hotspot a neve, míg a többi telefonon hordozható wi-fi hotspotnak hívják. De ugyanaz attól még csak bután van megcsinálva. A kapcsolódó eszközök számát se lehet például korlátozni, az is kimaradt. Na mindegy, remélem a 10ed Androidon ezt is normálisan megcsinálják. Olyan mintha ezt osszecsapták volna mert tudták úgyis hogy jön a frissítés nemsoká, vagy nem tudom...
-
törölt tag
Érthetetlen módon igen
mate20 pro-n is ugyanúgy néz ki a beállítás mint a p10-en, direkt megnéztem mert én se akartam elhinni. Az 5ghz sávot 36-140 channel közt lehet manuálisan állítani ezekben a telefonokban(a p10 is emui 9.1). Míg a p30-at ha 5ghz állítod létrehozza a kapcsolatot channel 141-en és nem tudsz hozzá nyúlni. Majd 1 oramba telt rájönni erre.
-
törölt tag
Hát például arra gondolok hogy futhatna rajta a céges app, ami a srácoknak a mate20-on és egyéb huawei telefonokon is megy (bár ez lehet fejlesztői hiba is). De pl butább ezen a hotspot is, a channel állítás egész egyszerűen kimaradt belőle. Pont emiatt a phone clone sem működik úgy ahogy kéne. Asszem forgatnád a szemeid miután 6odjara próbálnád a céges appot vissza erőltetni régi telefonodra az összes alkalmazás adattal együtt, de a clone folyamatosan egy olyan hotspotot hoz létre amit a másik huawei telefonod egész egyszerűen nem lát
-
Black_Raven
veterán
Akkoor az enyém fényevő. Dual sim+BT+mobilnet, fb,insta,stb Operából,bt zene,Newpipe, aut fényerő,no gps,no game,no aod, és..a maradék akksit is nézd..[kép] [kép] [kép] [kép]
viszont naponta töltöm, mert úgysem tudna kíhúzni még 1 napot. Ja igen egy Huawei 1A töltővel töltöm, mert a gyárit még nem csomagoltam ki..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest