- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Energie X #8908 üzenetére
A Huawei gyorstöltésével az a probléma, hogy a Huawei saját fejlesztése és nem igazán terjedt el. Tehát csak Huawei vagy Honor töltővel fog menni a szuper töltés legalább 5A-es kábellel. Nekem megy 3A-es kábellel is, de mielőtt beindul a szuper töltés kiírja, hogy használjak gyári kábelt. Sajnos az elterjedt QC3 töltővel nem tudja a max töltési sebességet, csak 18 wattot. A 22,5 watthoz képest az már nem is olyan nagy visszalépés.
-
válasz
Energie X #8605 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, mi az ami valószínűleg jóval több pénzért, jóval többet, vagy legalább ugyanennyit ad.
Én is nézegetem a lehetséges utódokat, és eddig a Zenfone 9 a legszimpatikusabb utódjelölt. De az is csak erős kompromisszumokkal. Kezdve azzal, hogy a P30 jelenlegi értékéhez képest még használtan is plusz negyedmillió lenne a váltás. És technikailag csak részben jobb, szoftveres támogatásban meg még részben se. Elnézve a korábbi Zenfone-k frissítési gyakorlatát. Hát.....
Szóval érdeklődve figyelem, kinek mi lesz az utód, és miért az. -
-
laaceee98
tag
válasz
Energie X #8360 üzenetére
Nekem a gyári Zene app szarik be minden harmadik nap, amióta 12-n vagyok. Megnyitásnál megáll, vagy számléptetésnél, és onnantól se kép se hang. Le tudom tenni tálcára, visszanyitom, ugyanúgy szar. Be kell zárnom, sőt optimalizálnom is kell, hogy a háttérből is kiiktassa, és utána működik.
-
laaceee98
tag
-
válasz
Energie X #8233 üzenetére
Az történt, amire a Huawei jelenlegi helyzetében számítani lehetett: nincs újabb droid verzió, csak az Emui-t frissítik, mellé az aktuális biztonsági update. És örülhetünk, mert már az is ritka, ha egy három éves telefonra küldenek biztonsági frissítést. Nemhogy még a firmware-t is frissítik.
Magától jelezte a frissítést, vagy rákerestél? -
laaceee98
tag
válasz
Energie X #8225 üzenetére
Nekem a YT jack fülessel kimondottan takarékosan megy. Ha viszont a kocsira csatlakoztatva van a BT és megy a navi órákat az szépen kéri a százalékokat. Összességében sok mindentől függ ez a dolog, de a lényeg az, hogy reggel leveszem 100%-on és estig nem kell azon aggódni, hogy mikor merül le, vagy powerbankot hordozni magammal. Teljesen átlagos felhasználó vagyok, de nekem még olyan nem volt, hogy reggeltől estére lemerítettem volna, de még 20-30% alá sem igazán ment.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Energie X #8079 üzenetére
Nekem meg most jutott eszembe, hogy lefutott a frissítés, de közben jött egyik barátom és pinkódolatlanul ott ücsörög a teló egymagában.
AI Search és Assistant Today-hez kért engedélyt bejelentkezéskor, szóval azért volt valami extra is nem csak biztonsági update (mivel nem használom őket nem engedélyeztem, ill. nem kértem őket)
-
válasz
Energie X #7963 üzenetére
Általános tapasztalat ezekkel az olcsóbb tws fülesekkel, hogy telefonálásnál addig jó a mikrofonjuk, amíg csöndes nyugodt környezetben telefonálsz. Utcán, közlekedésen, mindenféle zajos környezetben egészen borzalmas, sőt érthetetlen is lehet a hangod a másik fél számára. Zenei téren vannak egész elviselhetők is. Nekem Honor Choice van. Árához képest jó a hangja, kellően hangos is.
-
tom570
aktív tag
-
válasz
Energie X #7957 üzenetére
Nem kötözködöm, csak két kommentet kapcsoltam össze. A te hozászólásod: kijelzővel együtt cserélik az akkut is mert össze vannak ragasztva. A másik, AtHoS a #7940-es kommentben azt írja, akku cserére vitte, de cserélik vele együtt a kijelzőt, mert valamiért összetartoznak. Én ezt a kettő kommentet kapcsoltam össze, hogy mi van itt, hogy együtt cserélik akku miatt a kijelzőt, és kijelző miatt az akkut is... Aztán tovább kombináltam: ha kijelző csere miatt fizettetik az akkut is, akkor akku cserénél fizettetik majd a kijelzőt is? Persze vad dolog lenne, csak kicsit belelovalltam magam ebbe a szerviz párhuzamba. De nem így van, tudnak ők csak akkut is cserélni.
-
válasz
Energie X #7951 üzenetére
Na ennek kicsit utánanéztem, mert nehogy egy akkucsere automatikusan kijelzőcserével is járjon, amit ki is kell fizetni, ha nincs gari. Szóval egy akkucsere ne kerüljön 7820 Ft helyett 50 ezerbe.
Itt egy akkucserélős video
Ezen a hátlapot szedik le, kiszednek 8 csavart és egy fóliás valamit, talán antennák vannak rajta. Az igaz, hogy az akku be van ragasztva a helyére, és mivel alatta már csak a kijelző van, így ahhoz is hozzá van ragasztva. De egy kis melegítéssel és a ragasztó oldásához való alkohollal lazán ki lehet venni az akkut a kijelző károsodása nélkül. Cseréltem már akkut ragasztott telefonban, a P30 semmivel se tűnik problémásabbnak mint pl egy Sony vagy Samsung. -
-
válasz
Energie X #7933 üzenetére
Idén ott voltunk a monthly listában? Nekem úgy tűnt, hogy már csak negyed évente jön, akkor is késéssel.
Volt ugyebár novemberi, márciusi, és most van júniusi security update. Ez nagyjából negyedéves ugrás. Nem néztem melyik hónap volt november előtt, de emlékszem, a novemberi elég nehezen jött. -
válasz
Energie X #7909 üzenetére
Hát ez az. Ami nála van, az a P30-nál nem normális jelenség. Vannak elcseszett appok amik úgy leterhelik a telefont, hogy felmelegszik. Nem olyan régen a messenger és a facse is ilyen volt. Ezért pl. mindenki a facse light-ot ajánlotta mobilra. Nem használom ezeket, így nem tudom javultak-e már. Írja, hogy facsét használt. Lehet, hogy streamelt rajta, vagy "élőzött". Akkor nem kell csodálkozni a melegedésen
Esetleg be van kapcsolva a teljesítmény mód? -
válasz
Energie X #7856 üzenetére
Elgondolkodtató, hogy a távol-keleti országokon kívül csak Szerbia választható....
A magyar nyelv ne tévesszen meg, az minden globál telefonban benne van. Én arra gondolok az a telefon amire felraktad, eredetileg délkelet Ázsiába szánt verzió amit pl. egy szerbiai webshop importált. Aztán valahogy idekerült Magyarországra. Ha webshopból lett vásárolva, ez könnyen megesik. -
trebrona
nagyúr
-
-
Gstyler
senior tag
válasz
Energie X #6415 üzenetére
Nálam is ilyen kiváló UPC box van és néha nekem sem találja a teló a wifit. Hogy tudok 2,4re csatlakozni? A boxon kell beállítani?
Fotó(kisbarack): én fotóztam hosszú záridövel csillagos eget úgy, hogy letettem az asztalra a telót és elég jó lett. Mondjuk a p10el nem tudom összehasonlítani. P9em volt előtte és ahhoz képest ég és föld.
Gondolom használod a időzitőt. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Energie X #5322 üzenetére
A túloldalhoz maxra kell húzni visszajátszáskor a telón hangerőt, de tisztán zaj nélkül és érthetően hallani. A két oldal nem egyforma hangerővel rögzül, a saját hang jóval hangosabb
szerk.
Mondjuk BT headset-el beszélt barátom (vezetés közben), nem közvetlen a telefonjába, ez lehet befolyásolt, de úgy hallottam vissza, ahogy a telefonon is hallottam
-
válasz
Energie X #2995 üzenetére
Igen, azt látom, hogy a hms egy része rajta van a telefonon már most is. Én a hms kipróbálást a gugli kikapcsolásával együtt értettem. Mert P30-on pár dolog még kötődik a guglihoz, pl. Egészség app edzéskövetésnél gugli térképet használ. Persze a P30-on ez megengedett, ezért nem lehet olyan teljes mértékű hms integráltságot, kizárólagosságot elérni mint a P40-en vagy a Mate30-on.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Energie X #2910 üzenetére
Egyedi gubanc lehet, feleségem P30 asára és az én Promra is jönnek az outlook értesítései, 10 es droidon. Bár nálunk nem volt gyári visszaállítás, felment a 10 és használjuk, de a fényképezős belassulás sem volt. Amíg lassú volt a fényképező addig ment az outlook csak resetelés óta nem?
-
artid
aktív tag
válasz
Energie X #2612 üzenetére
A hétvégén tűnt nekem is fel, hogy fent van az alkalmazások között, bár alkalmazás ikonja nincs fent. Mivel Play-ben "az ország nem támogatott", így jó kérdés, hogyan frissülne (persze ennek is megvan a trükkje
). Gyorsan frissítem és le is tesztelem
Emellett tetszik az "új" animáció aklakmazás váltáskor, valamint a GPU turbó is jó játék közben. De sajna ennek következtében úgy érzem, hogy kicsit mintha jobban merülne ugyanannyi játék ellett...
Update:
Szuperül megy, s úgy néztem a kocsi appját is frissítette a mobilon keresztül (bár lehet valamit benéztem). A háttérben tevékenykedik egy csomó hozzáféréssel! Amíg nem kell, nekem le lesz tiltva...
[Kezdőkép] [Waze]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest