-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
GaborGh #10463 üzenetére
oké, köszi! De még mindig látja milyen hálózatom van. Elmondom mit szeretnék. Két telefonom van, az egyik Huawei ez t-mobil. A másik telenor. A telenoros számon tudok az alkalmazáson belül vásárolni, csak az nem androidos telefon. A kártyát nem akarom cserélgetni. A tabletomon működik az email fiókkal, de a telefonom látja repülő módban is a t-mobil adatait, vagy nem jövök rá mi a baj, de nem engedi a telenor számát megadni vásárláskor csak hitelkártyát. Nekem olyan kellene, hogy sehogyan se lássa, azt higgye a telefon, hogy nincs benne kártya,
-
törölt tag
válasz
GaborGh #8920 üzenetére
1.
Elsőként érdemes megkérdezni a TeleMax -ot, ha oda szól a garancia. Nagy valószínűséggel árat nem fognak mondani, de a korábbi hozzászólások között van erre vonatkozó információ, ami szerintem nem sokat változott. Feltéve, ha nincs belső kár, ami ritkán, de szintén előfordulhat.Ami a lényeges kérdés - és erről mostanában senki nem jelzett vissza -, hogy még mindig kérnek -e bevizsgálási díjat. Ezt csak akkor érvényesítették korábban, ha nem náluk csináltattad meg.
2. + 3.
Érdemes azt is nevén nevezni, hogy milyen programokról van szó. Egyes app -ok pl. a szinkronizáció miatt ébrednek sokat. Persze a szinkronizációt ki lehet kapcsolni, de annak meg nem sok értelme van, ha használni szeretnéd. Pl. mail fiók. DE a legtöbb programnál lehet azt is állítani, hogy mennyi idő teljen el két szinkronizálás között. Vagy lehet simán manuálisra is rakni.Annak tükrében, hogy 6-8 óra alatt lemerül a telefonod, valami nagyon húzza az akksit, vagy csak szimplán be van ragadva. Én elég aktívan használom a telefont, de nálam sem merül le 6-8 óra alatt, nem hogy "alig használattal". Persze játékkal, navigációval, folytonos videó-fotó rögzítéssel, vagy folyamatos böngészéssel ki lehet dögleszteni mindent.
A letiltáshoz nem kell ROOT, ezt nélküle is megteheted az alkalmazás kezelőben. Egyes rendszerhez kapcsolódó app -okat viszont ROOT nélkül tényleg nem tudsz letiltani.
-
GSPLR
senior tag
válasz
GaborGh #7441 üzenetére
Azt hiszem a 64-es a max amit visz a telefon, a 32 biztos mert azt próbáltam már.
Más:
Amit múltkor írtatok, hogy a Magazine lockscreen-en lévő képeket letudom menteni és lesz egy mappám. Ez eddig oké, de hogyan rakok be sajátot hogy az jelenjen meg a lockscreen-en? Erre kéne megoldás, ha valakinek van ötlete akkor jöhet. Sajnos nem találom a telefonban azt a helyet ahol ezeket tárolja...
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
GaborGh #7340 üzenetére
Ilyen nyilvántartás még autókhoz sincs, a függetlenség az megnézhető a készüléken, a rajta lévő rom is árulkodik valamiről, de az, hogy feltöltőkártyás simmel adták-e el eredetileg.... Nekem sem az a kártya van most benne, amivel vettem például. Élekor az szintén másodlagos, hiszen vehettem fél éve naponta használva, vehettem egy éve és be sem volt kapcsolva, azonkívül a gyártási idő sem mutat szoros kapcsolatot feltétlenül a forgalmazásival. Használtan vett telefonnál az eladót kell nézni, nem a telefont...
-
GSPLR
senior tag
-
törölt tag
válasz
GaborGh #6455 üzenetére
Simán fel lehet tenni a general verziót is, mivel hivatalos oldalon keresztül is rendelkezésre áll. Ez nagy segítség, mert nekem pl. pár hete sikerült bootloop -ba tenni a telefont (system módosításokkal), a general verziós FW meg szépen helyretette. Egyébként nem egy ördöngős dolog.
Mindig ajánlott biztonsági mentést készíteni, mert egy gyártó sem garantálja, hogy frissítés esetén nem lehet adatvesztés. Ez egyébként nem jellemző, de a Huawei saját backup alkalmazása nagyon korrekt. Még a főképernyős elrendezést is mentheted, mappákat, programokat, beállításokat, mindent.
Ami fontos is ez esetben, mivel ugye EMUI -nál nincs alkalmazás menü. Ahogy MIUI -nál vagy iOS -nél.
ITT van egyébként arról a boltról néhány vélemény, ezeket át tudod futni, ha még nem nézted volna meg.
Szerk.:
Tokokkal kapcsolatban elég sokat kiveséztünk már. HA beírod itt a keresésbe (felül), akkor nagyon sok hozzászólást kidob. Vannak negatív és pozitív tapasztalatok is bőven, meg külföldi rendelések is. Képekkel, linkekkel. Általában mindig megosztjuk egymással a véleményünket/tapasztalatunkat ezekkel kapcsolatban, tehát bőven lesz róla infó. -
törölt tag
válasz
GaborGh #6453 üzenetére
OTA frissítés azt jelenti, hogy a telefon jelez, letöltheted a frissítést, aztán telepítheted. Ez 300-600 mega közötti szokott lenni.
General verzió ugyanez, csak csak nagyobb méret, több fájlt cserél, és képes javítani is a készüléket, ha valami gond lenne. A tömörített fájl ~1.2 giga, kibontva ~2 giga.
Sima telepítés. Annyiról van szó, hogy nem egy pl. 400 megás frissítést telepítesz, hanem 2 gigásat.
Van még egy P7? Mert én csak ezt láttam. [link]
-
törölt tag
válasz
GaborGh #6448 üzenetére
Nem jellemző a készülékre az akadás és a fagyás. DE mindig érdemes lecserélni az OTA -n érkező frissítéseket a general verziósra. Erre mindig van lehetőség, kivéve Vodás ROM -oknál.
Azért ezt a mobilbirodalmas dolgot megkérdezném. Vagy informálódtál? Mit mondtak pontosan a garanciáról? Azt látom, hogy saját garanciájuk van, meg gyártóit is írnak, ugyanakkor az ár mellett csak saját szervizüket írják.
"24 Hónap Mobilbirodalom HU garanciával:88 890 HUF
12 Hónap Mobilbirodalom HU garanciával:69 620 HUF"Bár az utóbbi biztos bolti garancia, de szerintem az előbbi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest