-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
bébi67 #25239 üzenetére
Számla nélkül alapból nem vennék használtan telót.
Egyszer én is megszivtam..... Vettem egy Lumia 800-at mint független telefon.
Hibás lett, bevittem garanciáztatni. Ezzel nem is volt probléma mert megcsinálták....
A probléma abból adódott, hogy az egész rendszert újra húzták és mivel csak szoftveresen volt függetlenítve (ki lett próbálva és működött mind három szolgáltatói kártyával) így a függetlenítés is elszállt, tehát újra függő lett (telenor).
Tehát számla és garipapír nélkül nem ajánlom senkinek h bizniszeljen, az a + pár ezer amennyivel kevesebbe került ilyenkor igencsak kamatozik.... mint fent is írták az apród elég nagy kamu alkalmanként, tisztelet a kivételnek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest