Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
kvojnovics
tag
Értem, köszönöm! Akkor próbálkozom!
Nem volt semmi gond? Simán ment minden? Van valami pontos leírás valamerre? A firmware felülírja a recovery-t, vagy marad a custom recovery? És ha fent a ROM zip-ből ki kell másolni a boot.img-t és rá kell küldeni, vagy az nem szükséges? Bocs, hogy neked intézem a kérdéseket!
Ui.: első benyomások egyébként?
Köszönöm!
-
kvojnovics
tag
-
kvojnovics
tag
Igaz ami igaz, valóban régen foglalkoztam ilyen szinten vele, de ez nekem is eszembe jutott! Meg is csináltam! Ettől függetlenül a helyzet változatlan sajnos! Ugyanúgy újraindul!
Igen, gondolom, hogy semmi köze hozzá! Valószínűleg túl sok drivert próbáltam és meg van borulva már a rendszer! Megpróbálom újrarakni és az elejéről nekifutok az általad linkelt eszközökkel újrakezdem!
A fejleményekkel még jelentkezem!
Köszönöm a segítséget!
Kellemes estét!
Krisztián
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Eljöttem apámékhoz, itt Windows 7 van a gépen! Sokadik próbálkozásra sikerült átküldenem! Nagyon köszönöm a segítséget!
Most egyelőre azon izgulok, hogy elinduljon és hang is legyen!
Remélem nem kell többet zaklassalak!
Egyszer viszont még mindenképpen megkereslek!
Köszönöm!
További szép napot!
Kívánok!
Még egyszer nagyon köszönöm!
Krisztián
-
Sanyee30
csendes tag
[/L(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_p0sxu0ukkringauj_003.thumb.jpg)(L:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.jpg)(IMG:/dl/upc/2014-12/17/267930_xoebwoxwpummhqzy_020.thumb.jpg)(/IMG)(/L)(/IMG)(/L)(/IMG)A garanciában történő javítást elutasították, a készüléket visszakaptam javítatlanul. István kérte, hogy készítsek több szögből képet a sérülésről és elküldi a gyártónak és a szerviznek is. Ezt megtettem, majd kaptam tőle egy olyan választ amit, feltehetően egy korábbi üzenetemre reagálta. Mivel néhány napig nem történt semmi, a készüléket kivettem a tokból, hogy besétálok a debreceni fogyasztóvédelemhez tanácsot kérni (de ezt a következő ok és a közelgő ünnepek miatt elhalasztottam). Mikor kivettem, akkor láttam, hogy mindkét oldalán apró hajszálrepedések vannak, melyet gyorsan fotóztam és elküldtem a HTC-nek. Na erre azóta nem kaptam választ (12.05), illetve tegnap Katrine-től választ angolul, hogy nincs bent Magyar nyelvű kollégája és mit tud segíteni. Válaszoltam neki is. Csatolok a képet az újabb repedésről. Ez a sérülés nagyon hasonlít arra ami miatt korábban cserélték a házat. Szerintem csak gyártási anyaghiba lehet.
-
Redplee
senior tag
Mert a GPS nem volt olyan funkció, ami a napi használatot akadályozza. Ha nem tudok telefonálni, az már gáz. GSM-re állítás ezt megoldotta, csak így meg a net halál.
Amíg pedig szerelték, cseretelefont nem kaptam és majdnem 1 hónap alatt kaptam vissza. Tavasszal jön az M9, azt majd megveszem, és akkor el tudom küldeni, mert nem fog hiányozni. Május végéig él a 2 éves gari. Ez lett volna az alap terv, de ez az antenna mizéria közbeszólt...
-
Csib0r
csendes tag
The first bottle is open
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 2
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 3
chugging..........
whelp, that bottle is empty, opening bottle 4
chugging..........
nasty, need a chaser
nasty, need a chaser
this skunk has some real funk, force (FORCE!!!!) reboot your device and try
again!Ezt a választ kaptam! :/
-
Pr3ciSioN
aktív tag
csak eddig egyik telefonom sem csinálta azért kezdtem el "aggódni". az a baj ha nem egy méteren belül van a telefon akkor nem hallom meg ( 2 évet dolgoztam hangos helyen füldugó+fültok (egyszerre) és még úgy is néha hangos volt , az ébresztőm is az 14 ezer KHz vagy mi az a magas hang , mert különben nem kelek fel) néha még a telefonban is ordítva beszélek ( a hívott felek nagy örömére
) akkor megpróbálom megszokni.A telekomba bementem mondtam a pultos kis csajnak hogy lett egy s3 -m és kisebb kártya kellene bele , erre fogta kivette a pult alól a kártya vágót kivágta és elköszönt.
Tényleg kllzslt is kérdezte már de nem láttam hogy jött válasz , ha eltűnik az ébresztő ikon akkor még ugyan úgy ébreszt? mert nekem is van hogy eltűnik hiába az a legutolsó megnyitott alkalmazás
Más :
Jó dolog ez az infra mert tegnap valahova elherdáltam a távirányítót és most muszáj telefonról vezérli és külön öröm hogy képcsöves tévével is megy -
Pr3ciSioN
aktív tag
A SIM kártyám magentás így ott is vágattam , de s3-ban meg nexus 4-ben is működött ( bár lehet most szart be , nem kizárt) igazából nem dobálja el a hálózatot hanem olyan mintha néha gondolna egyet és elkezdené keresni a hálózatot ( de közben van hálózat ) és hát a 2.1 nagyon szereti pláne én mikor nekiáll berregni. Alapjában véve nem lenne baj csak hát gondol egyet akkor neki áll "keresni" vagy 2 percig utána abba hagyja vagy 10 percig de van hogy egy fél napig de van amikor meg 5-10 percenként "keresgél". akkor szerinted ne próbáljam meg frissíteni? hardveres gond lehet? antennát kellene cserélni benne?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
-
HUTCHDB
nagyúr
no sikeresen lefutott a script.
nem tudom mi volt a gond.
letöröltem a pc-ről a most kb. 2 órája letöltött firewater-t, mini sdk-t, drivert, stb., majd újratelepítettem mindent elölről.
azonnal lefutott a script!viszont:
emiatt meg
viszont kiderült, hogy ez ezzel a módszerrel nem fog menni...
ez van!
köszi a segítséget mindenkinek! -
HUTCHDB
nagyúr
nálam nem megy az istennek sem, vagyis nem fut le a script!
nem értem miért.
minden rendben van, a parancsokat már vagy 20x megadtam, de amikor a firewater -hez érek a parancssorban egyszerűen nem csinálja a dolgokat...
most visszamentem 2014.02. havi cm-ig, de ezzel sem.
már letöltöttem a firewater-t is újból, de semmi.(#32365) Diokhan !
semmi bántás nem volt, pláne részemről sértődés.
kicsi ez a htc-s közösség ahhoz, hogy egymásnak ugorjunk félreértések miatt...
minden ötlet, tanács jól jön, ha valaki kicsit másabb problémába ütközik! -
Nálam 2 évnél hosszabb időt nem nagyon bírnak ki a telefonok működőkepés állapotban. One-t eddig szerencsére csak 1x ejtettem le egy év alatt.
Nem számít hogy über vékony/vagány legyen, csak legyen jó.(#32275) Nazara Csak az első 2 szifon tudott érdekelni, a mostaniak már csak erőltettetek számomra, meg az Ios se nagyon izgat. Meg nem is akarok menő lenni.
-
Sanyee30
csendes tag
Szerintem igen. Korábban láttam, hogy van ott egy enyhe felpúposodó (jobb kifejezést most erre nem tudok) deformációt, de gondoltam ennyi gyártási hiba belefér és az amúgy is problémás és hosszan tartó ügyintézés miatt nem foglalkoztam vele, majd ez lett belőle. Kértem, hogy készítsenek szakvéleményt, de a bevizsgálásba csak annyit írnak, hogy mechanikai behatás következménye. Írtam megint a HTC-nek is hogy ez hogyan keletkezhetett, úgy hogy nem sérült a fém. Erre vonatkozóan még nem kaptam választ, de valószínűleg nem is tudják érdemlegesen megindokolni. Ennyit a HTC garanciás ügyintézésről. Most azt keresem, hogy ilyenkor kihez fordulhatok még aki valóban meg tudja állapítani a sérülés keletkezését.
-
Sanyee30
csendes tag
Sajnos ezen már túl vagyok. Többször beszéltem vele mint anyámmal:-) Már beszéltem Istvánnal (vele többször), Zsigmonddal és talán Attilával is, de szerintem István a főnök. A legelső problémámnál István nagyon segítőkész volt. Meg is lepődtem, mert akkor is a készülék házán volt repedés: Egy pár napos volt és alig észrevehető. Azóta is bánom, hogy foglalkoztam vele. A javításból (ház csere) visszakapva észleltem, hogy nyikorog a ház enyhe nyomásra. Visszaküldtem, de nem tudták beazonosítani a hibát, ezért javítás nélkül visszaküldték. Majd ezután jött az újabb repedés. De mondom azért bosszant mert tudom, hogy nem esett le és a műanyag keretet közrefogó fémen semmi sérülés nincs.
-
CsPeti1966
újonc
Részben igazad van... HTC One V-m volt előtte, azzal sokat szórakoztam, jó pár éjszakám ráment
, de ez egy kicsit más, ráadásul, ha van egyszerű mód (RUU), akkor nem akarok úttörőt játszani, inkább rábízom magam a tapasztalataitokra. Öreg vagyok már a kísérletezgetéshez, ráadásul az a benyomásom, ezt a telefont nem nagyon kell jobbítani, egyelőre nem látom benne a potenciált, hogy egy főzött rommal jobb lenne.
Valahogy úgy vagyok vele, mint amikor vesz az ember egy jó autót... a ladaállatot még tuningolta, de a Porsche az már nem igényli.
A célom csak annyi, hogy a gyári frissítések egyszerűen rácsússzanjanak. Így aztán jelenleg csordogál lefelé az általad linkelt RUU, aztán majd meglátom, sikerül e? (Bízom benned, ahogy elnézem, bízhatok is.)
Ha jutottam valamire, jelentkezem. -
csacsi67
addikt
Nagyon sok embernek segitettem itt neki is szivesen segitek. Tudod az enyém hányszor volt tégla még megtanultam mások segitsége által ,de sokat megfogadtam soha többet droid.Laboda Munk1 netebb a meg mondhatoja.
HTC One mint hoztam vissza a halálbol pedig arra tényleg semmi cucc nincs .De mig s-off van és nincs hardveres hiba akkor nem lehet para.
-
Steve1207
veterán
Az előző csak az átszűrődő hangot vette a mikrofon által (ami szinte semmi, sok progi ezt használja, hogy felnyomja a hívás hangerőt, átszűrődik valami és jó napot), általában ezt "tudja" alapjáraton mind. Most pedig rendesen veszi a beszélgetőpartner hangját is és az enyémet is, mint bármilyen rögzítő, ahogy kell, ténylegesen a forrásból.
Ugyanez volt mindegyik HTC-n eddig az elmúlt 6 évben, ami volt nálam és nem kellett hozzá sohase headset, hogy működjön, mindig megoldható volt így, csak több lépésben, azt hittem többet kell vele szerencsétlenkedni, nem két install és megy is.Más: Sloth Launcher-t próbálja ki, aki szereti a slide menüs app indítókat. Tegnap raktam fel, sose rajongtam értük, de ez valahogy fent maradt. Lehet állandó app listát és wifi alapján is hozzárendelni. Ilyenkor pl melós wifinél azok az appok fognak megjelenni, otthon a másiknál meg az otthoni listán szereplők. Érdekes, ötletes kis cucc.
-
Steve1207
veterán
Na, ahogy látom nem kell vele sokat szüttyögni, a régen bevált CallRecorder veszi szépen, igaz nincs az M7 a listában. Kernelcsere és működik is.
HOX-nál a soundimage-ben egy txt-ben csak egy kapcsolót kellett átállítani, plusz a progiban a beállításokkal is szerencsétlenkedni, itt minden megy pikpak.
-
Steve1207
veterán
Megkeresem, hogy HOX-nál mit kellett módosítani, hátha itt is működhet vagy az alapján találok valamit. Mindig problémás volt, de nem lehetetlen, hátha
Eddig nem foglalkoztam vele, de kb naponta van 3-4 hívásom, amit érdemes lenne felvenni, mert fontos és ahhoz képest szégyen, hogy a középkategóriás Huaweiknél is alap funkció egy hívásrögzítés. Köszi az infót!
-
Nuada herceg
őstag
Uuuuu. Na ez a leghasznosabb infó.
Próbálgattam pár programot, de sehogy sem jött össze.
És erre kiderul, hogy itt van a telefonban.
Működik, minden szuper.
Egy kis késés van, de az érthető.
Viszont ami furcsa, ha játékot streamelek, ami komolyabban igénybe veszi a telot, akkor a tévén ma szaggat, elég durván. Na mindegy, köszönöm a segítséget.Mostmar ezt is tudom..
-
Nazara
őstag
+ (#32170) Loboda: És változtatás esetén megmarad a gari? Meg hogy is van ez a HTC-nél, mert nem tudom pontosan. Azt igen, hogy a sima M7 & M8 zárt bootloaderrel jön, de van fizetős S-OFF. És mi a helyzet a GPE-modellekkel?
(#32167) Pr3ciSioN: Nekem az a Sense még annyira nem jött be, túl csicsásnak gondoltam.
-
Diokhan
addikt
Viszont azt is írta, hogy a 300 forintos meg szól benne, tehát elvileg a csatlakozó is jó. Nekem is csinált hasonlót, egy sony fules egyik alkalommal kicsit nehezen ment bele a csatlakozoba, azóta az a fules nem szól semmiben csak a jobb oldala, de a skullcandy amit meg angliából hoztam az működik és szól rendesen!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
csak sajnos muszáj vagyok így megoldani mert jelenleg engem nagyon zavar .. ha beviszem akkor lefényképezem és megmondom nekik hogy úgy csinálják hogy vállalják is a felelősséget mert ha nem úgy kapom vissza a készüléket ahogy az a fényképen szerepelt akkor vagy megcsinálják vagy feljelentem őket károkozásért. Aztán ha lesz pénzem akkor vissza kicseréltetem a kijelzőt egy rendes gyárira de perpillanat nagyon zavar hogy így néz ki pláne hogy ma vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPad topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest