Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
cicamica1981
üzenetére
Szia!
Ezt nekem is csináljta egy hete. Ráadásul ha használod közben, akkor bekapcsolt kijelzovel fagy be, ha nem veszed észre lemerul. Hétvégén gyári visszaallitasra raszantam magam, egyelőre azóta ok.
Lilulas nem látszik, ha kozelre vakuzol, vagy napfenynel fotozol. Ha nem jók a fenyviszonyok akkor viszont a kijelzon is minden lila fotózas előtt, és utána a kepen/videon szintén. Nekem akkor ment tönkre a kamera, amikor egy felorat videoztam vele, végére használhatatlan lett, utána már pár másodperc hasznalattol lilult. De a csere óta tökéletes megint

-
ferob
őstag
válasz
cicamica1981
üzenetére
Tartsd addig lenyomva a bekapcsoló gombot, míg újra nem indul a készülék és meg nem jelenik a HTC logó.
-
csacsi67
addikt
válasz
cicamica1981
üzenetére
szentgyörgyi vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest