Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
hudyfiu #32472 üzenetére
Azért ugye garancia nem volt a telefonra, hogy te a bootloader nyitásával "szervizelted" a készüléket?
Mert lehet nem fog örülni az, akié a készülék, ha mégis.Mellesleg első körben ilyenkor a gyári beállítások visszaállítása az, amit meg kell próbálni, elvégre itt is segített volna, ha az új ROM felrakása megoldotta a gondot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
hudyfiu #16833 üzenetére
Hát nem tudom
Az egyes pontot cáfolnám, pl mikor S-off-ot akartak One-ra akkor elég gyorsan összegyűlt nagyon sok pénz, szóval ha pár xda-s akarná akkor simán venne neki egy One-t hogy azon dolgozzon, és akár bármilyen más készüléket isA HD2 nem volt gyenge a wp-hez sőt nagyon jól futtatta, nekem is volt
Ez most a legkisebb gondom, de tényleg nagyon érdekel hogy miért nincs akár az összes készülékre ilyen lehetőség, én azt hittem hogy csak a HD2nek a bl-e szabad ennyire hogy mindent megoldottak rá, mindig érdekelt mi az oka, hogy a többi telefonra nincsen akár ios-is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest