-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
köszönöm a választ , de akkor úgy kérdezem hogy szerinted mitől lehet ( mondjuk nem is ez a lényeg ) , hanem hogy mit tudnék tenni ellene ?
Na pontosan az ilyen akciók miatt veszélyes az S-OFF, mert minden partíció írható lesz és a hozzá nem értő emberek nekiállnak mindenfélét flash-elni a telefonra, mert az majd biztos megjavítja --> pontosan emiatt kérdeztem és nem csináltam először. Én úgy tudom hogy ezek a radio " fájlok" azért lettek kiadva mert arra szolgálnak hogy esetlegesen javítsák a térerőt , wifi - gps jelerősségét . Ha tévednék javíts ki . Jó emlékezetem szerint egyszer már a Desire is csinálta ezt , frissítettem és utána jobb lett.
Tiger. nekem is csinált már ilyet szinte az összes telefonom nekem olyankor az segített hogy feltöltöttem teljesen majd addig merítettem hogy már bekapcsolni sem akart. Akkor töltőre tettem ( kikapcsolt állapotba) vártam egy órát , bekapcsoltam , feltöltöttem teljesen és utána már jó volt. Egyszer volt hogy ezt kétszer kellet megcsinálnom
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest