- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
Hatalmas.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30561 üzenetére
De mekkora reklám már!
-
Sebright
csendes tag
válasz
s3nsitivity #30558 üzenetére
Igen ez a legutolsó mentsváram, épp folyamatban van a teszt
-
func93
senior tag
válasz
s3nsitivity #30552 üzenetére
Tegnap rávetettem magam a gyári One fülesre.. egy kis jazz társaságába. Ez a Beats + gyári füles páros nagyon király volt szerintem.
-
Szpisti
addikt
válasz
s3nsitivity #30544 üzenetére
Bocsesz, pont az első mondatot ugortam át...
-
dane
senior tag
válasz
s3nsitivity #30540 üzenetére
Köszi! Van magyar ügyfélszolgálat vagy angolul kell beszélgetni?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30537 üzenetére
A hardver OK. Bár az UP előlapi kamera érdekes, hova fér ott a szenzor? egyébként meg egy elég jellegtelen készülék, olyan tipikus "kínai"
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30532 üzenetére
Akartam is mondani!
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Helló,
M7-ről váltottam M8-ra. Élőben sokkal szebb a készülék, mint képeken, de igaz ami igaz, az M7 10/10 külsőleg, az M8 9/10
A rendszert nem gondoltam, hogy lehet gyorsabb, de mégis sikerült nekik, főleg multi taskingban erősebb az M8.
Az anyaghasználata, és a fogása jobb az M8-nak mint az M7-nek.
Igazából van pár plusz dolog a sense-be is ami még M7-be nem volt, (Próbáltam a 4.4.3-at is, mind2ön).
Igazából összességébe azt tudom mondani, h érezhetően jobb az M8, mégiscsak újabb a hardver, viszont aki mostanában vette az M7-et nem mondom, h feltétlen váltania kellene, viszont aki váltani akar, vagy M7 helyett keres készüléket, nem fogja megbánni, megmaradnak az M7-esnél is megszokott, jól bevállt dolgok, ami pedig új, (nekem kamerája bejön, képeken sokkal jobban látszanak a távolságok), azokban nem fog csalódni.
Nekem szerencsém volt, mert hűségnyilatkozat lejárt, és "olcsón" hozzájutottam az M8-hoz ráadásul M7-em a vételárában tudtam eladni ismerősömnek (használtan vettem.)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Jajj a Xiaomi Mi4 kimaradt.
Amúgy érdekes, hogy a "nagy neves" gyártók közelébe se érhetnek még az M7-nek se.
-
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30500 üzenetére
Végül is az lett a megoldás amit mondtál. BF frissítéseit töröltem, majd restart és update. Ez annyira megmozgatta a Sense-t, hogy helyre billent a gyorsaság. Igaz most 0 beállítások vannak, de még mindig jobb mint az FR. Köszönöm a tippet.
-
Markyxx
tag
válasz
s3nsitivity #30496 üzenetére
Teljesen gyári, nincs rootolva. És sajna kb az egész Sense lassulkodik nem csak a BF, de ott a leglátványosabb. De amúgy a progik futnak rendesen, csak olyan mint ha elvesztettem volna 1,5 Gb ramot.
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #30492 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy neked nem működik, hanem hogy valós a probléma.
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #30489 üzenetére
Olvass bele a fórumba, látni fogod.
Én tegnap egy teljesen friss telepítésre megpróbáltam rárakni és ugyanúgy a mikrofon az első használata után megszűnt működni egészen az újraindításig.
Megpróbáltam rögzíteni két videót, az elsőnél még lett hang, míg a másodiktól már végig süket volt. -
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30486 üzenetére
áhh, jó hogy szolsz nem is néztem egy ideje =)
hmm utoljára a 15,2-es néztem....
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30477 üzenetére
Na, valami ilyesmiről beszéltem én is. Úgy értem, örülök hogy valakinek átment a mondanivalóm.
Jah a Beats-et soha nem kapcsolom ki, hiába hangosabb anélkül de kaka.(#30478) Steve1207
Igen, emlékszem arra, amikor sokkal halkabb lett, és sokan panaszkodtak rá.
De aztán 1-2 patchel hangosítottak rajta. De már nem lett olyan, mint amilyen még először volt.De igen, még az volt régen a baja, hogy a leghalkabb mód is nagyon hangos volt rajta rögtön. Mikor új volt a teló, az nekem is furcsa volt. Az értesítéseknél, meg a csörgésnél. Mondom mit menőznek már, hogy milyen hangos a telefon. Már a leghalkabban is üvöltetik.
-
Nazara
őstag
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Én is a power bankra esküszöm, meg az energiatakarékos módra, igy 4 óra felett van a kijelzőidő automata fényerőn, aminél többet azért nem nagyon akarom nyomkodni.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #30462 üzenetére
Nekem 1 napra bőven elég,ha kell a melóba is tudom tölteni.
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
s3nsitivity #30433 üzenetére
Az a baj,hogy nagyon sok ember kezébe lehet rakni1020 at is ahoz is béna lesz,amúgy szerintem is jó a kamerája az m7 nek csak divat ócsárolni 1-es embereknek.........
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30452 üzenetére
Bemész az adathasználatba és ott lehet korlátozni.
Megmutatja mik azok az appok, amik eszik a netet, ráböksz és korlátozás.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30446 üzenetére
Detto, kb 4-5 emberkének volt telója az osztályban, akkor jött be a 3310-es
honfoglalo: Amúgy én ilyen szemmel valami olcsóbb Xiaomit, Huaweit, kis LG-t néznék egyből vagy aminek jó a kamerája, elvégre fiatal, mennek a szelfik bőven stb. 5S árából 4-et lehet venni lazán ezekből szóval marad is bőven, jó telók. Ha arra megtanul vigyázni később se lesz baj.
HTC vonalon meg egy One S-t használtan, olcsó lehet manapság, nem melegedős tegra, hanem snapi, kamerája jó képeket lő, ergo bőven kielégítené a csajos igényeit és nem töri le a kezét az 5", mert korrekt a mérete is.Szerk.: amúgy is, ne kapasd el egy M7-tel fiatal korában
-
adodaniel
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Ezt a belezoomolós problémát én soha nem értettem. Nézünk egy albumot a tv-n mondjuk, ki fog belezoomolni? Senki. A kép egész kompozícióját nézik úgyis a legtöbben. Nem azt, hogy mondjuk a képen látható utcában álló 6. autónak mi a rendszáma.
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #30433 üzenetére
Persze szükséges, de én Sensationnal könnyebben fotóztam annak idején, mint most a One-nal (beállítások nélkül)
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30430 üzenetére
Hát tudni is kell vele fotózni, nyilván. Azért összehasonlítva ezeket a képeket + a tieid mondjuk az enyémekkel.... hát ég és föld. Én béna vagyok. XD De nem is igazán érdekel a fotós része a telefonoknak. Ilyen sörös buli selfie-re nekem megfelel egy vga kamera is.
Én a videó részét szoktam használni sűrűn, abban meg csak a HTC létezik Android téren. Mivel bulikon/fesztiválokon szoktam videózni, ahol hangos a zene, ott a HTC-n, meg Nokia-n kívül minden telefon betorzít, használhatatlan. Még a csodakamerával felvértezett Sonyk is (amit elvileg kamerázásra csinálnak
D) undorító felvételeket csinálnak.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30425 üzenetére
Ezelőtt One X-em volt. Ha azzal tudtam gyönyörű képeket csinálni akkor ezzel is tudnom kéne.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30423 üzenetére
Akkor a Tiédben valami csodakamera van. Mert Én ezzel nem tudok. Nincs fél órám kivárni míg meglesz a megfelelő fókusz meg fény meg bla bla bla. Ha képet akarok lőni akkor az annyi legyen hogy katt.
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30421 üzenetére
Amúgy normál fény mellett én sem panaszkodom, viszont szürkület vagy éjjeli kép kizárt hogy normális készülhessen ezzel a kamerával
-
yodee_
őstag
válasz
s3nsitivity #30419 üzenetére
Azért némi utólagos munka is van a képeken. Ne mondd, hogy nincs ...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #30416 üzenetére
Hű, ezeket M7-tel csináltad? o.O De hogy?
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #30398 üzenetére
oké, had segítsem elő az emlékezést: lécci lécci
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30390 üzenetére
Múltkor hazaúton cseréltem rom-ot meg teszteltem kernelt, S4-es srác csak így nézelődött mellettem, hogy ennek meg mi kínja van
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30388 üzenetére
hát azért az buszon nehezen kivitelezhető =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30386 üzenetére
az lehet, de sztem lassabb =) meg ha már rootolt akkor csak a menűből kell választani hogy bootloader vagy recovery =)
illetve ha van olyan mód vagy romod =P -
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30383 üzenetére
az újraindtás gomb már smafu ?=)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #30370 üzenetére
És nem tudni mennyi lehet ez a max?
MErt én most 1 Amperes töltővel töltöm.
De jó lenne tudni, hogy érdemes e nagyobbat beszerezni, azt még felveszi e a telefon. -
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #30055 üzenetére
A 3 nap alatt arra használtam amit egy telefont általában használnál. Hétvégén viszont egy napot bír de akkor egész napos használatban van.A telefonról szól a rádió: Music Fm 89,5
Wifi az non-stop megy,játszok is rajta ,facebook,instagram, böngészek stb....szóval nincs a szekrény alján
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30003 üzenetére
na ja, de mi nem ismerjük azt a szót hogy "megszorítás" =)
szigoruan telefonoknál =)
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29978 üzenetére
Jólvan!
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29963 üzenetére
Nem ezt volt a hozzászólásom lényege!
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #29969 üzenetére
-
feket663
tag
válasz
s3nsitivity #29969 üzenetére
Nem inkább másodlagos forrást jelent a second source (az újabbik fajta modul esetleg...)
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29954 üzenetére
Nincs az már közel sem 200.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s3nsitivity #29954 üzenetére
Gyari rom, es ahogy szorja ki oket az LG, hamarosan lagmentes lesz. Na de nem offolok tenyleg.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29947 üzenetére
Nem én nyitottam,a bolt adta a garit és mikor megvettem teljesen hivatalosnak tünt.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #29944 üzenetére
Akkor most hogy van ez?van nekem egy htc m7 em,ami egy évig bolti garis.Felhívtam HTC support Istvánt,azt mondta nem garis a HTC nél mert januárban kinyitották,viszont a frissítések felmennek.Valami 5 let
Ja és mondta hogy kifejezetten magyar készülék.
-
válasz
s3nsitivity #29942 üzenetére
"Amúgy T-s, még garanciás szerencsére."
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29935 üzenetére
A stock Android az más...
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29925 üzenetére
Nem ázott be, csak a strandon mindenki fotozkodott a vízben az xperiaval, meg a szóra se méltó s5-tel
Eddig nem érdekelt de nagyon jó dolog
De a sony szoftverere azt mondják hogy laggos, ez tantorit el...meg hogy a kamera sem a legjobb , persze a miénknél jobb, de akkor ha cserelnek akkor olyan kéne ami még jobb...De mire -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29930 üzenetére
Akkor Apple userek lennénk.
Minden 2. embernek kiharapott almája van, vagy szappantartója.
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #29927 üzenetére
A legtöbb Samsung mobil is az, mégis millióan veszik.
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #29925 üzenetére
-
Millerchris
tag
válasz
s3nsitivity #29921 üzenetére
Köszönöm az infót, nem jo hír de hat ez van. En mindent megpróbáltam.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29900 üzenetére
Viper romban ez volt.De baszhatom jelenleg mert nem tudom újra frissíteni.
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29898 üzenetére
Nekem is .: HTC BlinkFeed 6.2.799612 -es verzió van fenn,tegnap frissitettem Google Play-en keresztül
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29898 üzenetére
Nekem ez van fenn
7.1.772199 verzió -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29896 üzenetére
Nincs, és ez még a régebbi blenkfeed, ez még nem olyan mint a sense 5.5.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29894 üzenetére
Értelek, de már ott van ott van mellette a dátum 2014.08.01 azt írja hogy telepítettem már., pedig nem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29890 üzenetére
Én úgy látom hogy nem fogom tudni frissíteni, mert ha rá keresek akkor ott van, de azt írja telepítve van.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29890 üzenetére
Pedig ez olyan tök vicces kifejezés lenne... Csempefeed.
(tényleg fujj) Ez egy okos húzás volt, mert bár annyira nem használom a Blinkfeed-et, de amikor épp igen, biztos úgy állt meg a görgetés, hogy még vacakoljak a "célzással" is, hogy el lehessen olvasni a "CSEMPÉT".
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29886 üzenetére
Sokkal smooth-abb lett tőle a Blinkfeed. És újra olyan Sense 5.5-ös lett a görgetése (kár, hogy az animáció nincs).
Ez amúgy a Launcheren is frissített? Mert már Blinkfeednek hívja a launchert a telefon (vagy rosszul értelmezem).
Itt látszik, a HTC mennyivel a többi gyártó fölött van. Egy szar Play frissítéssel újjá tudnak varázsolni bármit és és még smoothabb lesz...
(#29890) s3nsitivity: Igen, nem áll meg "fél doboznál". xD Hívjuk csempének!!! WP POWA!!!!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29886 üzenetére
Pedig az elejen adtak ki frissitest a blenkfedhez es utan ossze omlott a rendszer,vagy azota valamit valtoztattak?Bar nekem meg nem mutatja az aruhazban.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29879 üzenetére
Nekem is az van épp. Hiba és teljesítményjavítás a telefonomon.
Szóval nem tudom frissíteni a BlinkFeed-et.
Na majd ha megjön. -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29879 üzenetére
Ezt mar tuti nem frissithetem a rendszeremre.
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29881 üzenetére
Nem riogatásnak írtam....ha szoftveres probléma lenne nem sütné meg a kezed egy alumínium vázas telefon + az akkumulátor szint csökken rohamosan,nincs az az alkalmazás ami ennyire megakasztana egy HTC One telefont...legyen igazad,de 99% -ra biztos vagyok benne,hogy szervizben fog kikötni a telefon. Főpanel és akkumulátor cserével fogják orvosolni a hibát. További szép napot!
-
Klaus Duran
senior tag
válasz
s3nsitivity #29865 üzenetére
Ha megnyerem az 5-öst. akkor Made in Hungary lesz a HTC.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29846 üzenetére
Őőő... 71% a töltöttség. Levettem töltőről most nem villog...
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Az ö esetében S-ON van...de Unlocked.
De hiába Locked ,ha S-OFF...abban az esetben is ugrik a garancia. Mivel a szerviz alaplap cserével orvosolja amit neked kell álnod.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Azt honnan lehet tudni, hogy ott nyitották?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29803 üzenetére
Azt mondom én is a kevesebb a foglaltat mutatja, bár én máshol nézem.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29811 üzenetére
Engem egy Sense 2.0 érdekelne, ami a Desire-en volt (vagy még lehet 1.9-nek is nevezték). A fel-le húzható lockscreen-t imádtam feloldásra, hívásra is, nem a körös vacak volt. Bár múltkor nézelődtem Sense 4+ -os rom után One-ra és nem találtam sehol...
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29809 üzenetére
Jah, és akkor még mennyivel gyengébb volt a hardver
Azért lennék kíváncsi, hogy egy mostani hogy tudná futtatni -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29801 üzenetére
Ez nagyon kemény... nem csoda, hogy ennyire gyors a rendszerünk. A G2-nél pl. ha jól tudom első bekapcsolásnál is csak 500-600 MB szabad. Meg SP-nél volt 1 gigából szabad 200-300 nekem...
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29793 üzenetére
És hogyan kell a névnapokat beszinkroznizálni? :3 Nekem egy ideje nincsenek névnapok egyik telefonomon sem. 4.3 óta, azt hiszem.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29791 üzenetére
Ez tudja a névnapokat is?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29789 üzenetére
Annak a naptáras widgetnek mi a neve, ha szabad tudnom? :3 Nagyon jól néz ki.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29785 üzenetére
őőő gondolom nem gyári ROM van a tieden...
Én letoltam 4 pályát, még multitasking közben sem állt le a játék (messengerre váltottam + vissza a játékra).
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29782 üzenetére
s3nsitivity (#29782): Köszi a segítséget de ez nekem azt hiszem nem fog felmenni, ugyanis a leírásban kapásból ezzel kezdi:
"ATTENTION: ROOT REQUIRED!!!" És nekem nincs root-olva
Más ötlet, javaslat esetleg?(#29784) enginev3.0: hát akkor heppi börszdéj tú jú!!!
(#29787) s3nsitivity: tehát mindenféleképpen valami tűzfalat javasolsz, ezek szerint?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29743 üzenetére
Ez már ott bukik, hogy # és twitter.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29737 üzenetére
Csodálkozom, hogy egy ilyen nyilatkozatért nem dobtak ki onnan.
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29732 üzenetére
Hát ez nekem már nagyon "olcsó" kínai telefon
Basszsu, igazából vonzana az új telefon varázsa, csak mi van ha nagyon hiányozna a HTC érzés, Sense, és minden más
De ha meg 100 alatt vagy 100 körül meglenne a mi4 akkor meg túl jó ajánlat kihagyni -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29730 üzenetére
Hát nagy reményeket fűznék hozzá
Hol van fél áron? -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29728 üzenetére
130 sok, annyiért nem kell, pedig engem is érdekelne
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29727 üzenetére
Jajj most nézem már van nekik előrednelésben.
[link]130. Hmm, ha megvárom még az új nexust aztán lehet beújítok egy ilyet.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29707 üzenetére
Tegnap tapicskoltam meg egy Mi3-at, hát annyira nem rossz élőben. Bár tegrás volt, pont mondta is kolléga, hogy melegszik, mint a fene, mondom nem csodálom, sokan szenvedtünk velük eleget.
Mi4-en viszont nagyon gondolkodok, hogy ha ideiglenesen is, de érdemes lenne hozatnom egyet. Bitang jó áron megy most megjelenéskor, csak a nyavajás készlethiány a kezdetekkor... -
Laca1212
őstag
válasz
"1+1-et jelenleg csak invittel éri meg venni."
Ezt nem értem...
-
jozso1989
őstag
válasz
Az történt, amit mondtam. A Sonys program nem tudott lementeni semmit 1/4 órán át. Inkább kiikszeltem. -_-
A gyári program nem működik, ez kész. A te appoddal fél perc alatt megvoltunk.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29710 üzenetére
Nem baj
Csak ha az egyik (fő) SIM-ről lefogy az adatmennyiség, akkor utána SIM csere nélkül a másikra átváltva a sebesség, hát elég karcsúúúúMivel ugye az egyik SIM slot tud csak HSDPA-t, a másik csak EDGE-t tud.
Tudom, erre megoldás a nagyobb net csomag -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egy mi3 vagy majd a mi4 sem egy rossz alternatíva.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29703 üzenetére
Amúgy tudtam, hogy tőled kéne megkérdezni!
Köszi szépen mester!
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egyetértek! A 1+1 ahh... az telefon. Csak hááát... esélytelen szerezni.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29683 üzenetére
Tényleg nem egy izomgép akku terén, de nem kéne így leszűkíteni. Nekem két napot simán megy, és nem csak hívásra meg üzikre használom. Net, fotózás és egyéb is megy bőven, rendszeresen.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29675 üzenetére
Miben más a 4.4.3 a 4.4.2 től?
Csak mikor egyszer a sense 6 frissítettem akkor össze omlott a rendszer. -
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29673 üzenetére
De nekem nem gyári romom van honnan tudjam hogy ront e rajta vagy sem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29671 üzenetére
Van valami különbség?Vagy mire is jó pontosan?
-
Draeko
csendes tag
válasz
s3nsitivity #29631 üzenetére
ezek szerint a snapdragon 8xx-es szériákban a folyamatosan figyelő low-power DSP core csak energiagazdálkodás szempontból van benn, nem kizárólagos feltétel.
köszi hogy rámutattatok, utána olvasok, érdekesen hangzik az a kernel!
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #29602 üzenetére
Engem leginkább az foglalkoztat, hogy mi történik akkor, ha valaki nem próbálta anno a temproot módszerrel S-OFF-olni a készüléket vagy csak az után tett rá szert, hogy már nem működött ez a módszer, és tegyük fel, hogy most állna neki nyitni htcdev-en keresztül, akkor vajon mennyire lenne nyoma a dolognak, ha egyből vissza is állítaná a zárt bootloadert egy S-OFF után, mielőtt internetre engedné a telefont?
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Valamint a nyitáson kívül olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Ezek fényében, ha ez így működhet, akkor elvileg bárki nyithatná a bootloadert htcdev-en keresztül, majd csak gyorsan vissza kéne zárnia S-OFF után, ezért a kérdésem az, hogy van-e valaki, aki ezt így megcsinálta és vagy tud róla, hogy nincs nyoma az adatbázisban ennek, vagy van konkrét szervizes tapasztalata, hogy simán átment a garanciális javításon?
Tehát egyértelműen nem az a kérdés, hogy htcdev-es nyitott bootloaderrel, de nyom nélkül visszazárt készüléket javítanak-e, mert az lutri, hanem hogy amennyiben nem volt a nyitás és visszazárás közben kiengedve a netre a telefon, akkor lesz-e nyoma ennek az adatbázisban?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29601 üzenetére
(#29603) ferob
Csak elég hihetetlen volt, hogy átirsz egy stringet és öröm van meg boldogság.De megtaláltam xda n
És tényleg valós váltás.
Brszarás, hogy ilyen elérhető helyre pakolta a HTC sehol se találkoztam még ilyennel.Viszont az adbs operálás miatt kell a root mert systemböl végzed a dolgot
-
FeRRaR1
őstag
válasz
s3nsitivity #29595 üzenetére
El lehet tüntetni a relockot, volt rá egy módszer, kb fél éve olvastam, rá kellene keresni, de el lehet az a lényeg.
-
I-S-T-I
tag
válasz
s3nsitivity #29590 üzenetére
Nekem 4.3-ról simán frissített anno a teló OTA-n úgy, hogy S-OFF és unlocked bootloaderem volt, de gyári recovery, szóval szerintem nem az a hiba. (Talán az S-OFF + relocked-ot nem szereti?)
Szerk: Most jutott eszembe, hogy türelmetlen voltam, ezért leszedtem netről az ota frissítést és úgy frissítettem.
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29590 üzenetére
4.1-et sikerült tegnap feltenni rá. 4.3ig szépen frissült ebben az állapotban.
Akkor vissza kéne zárni?Egyébként ment pü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gamepad
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Home server / házi szerver építése
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest