- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #29932 üzenetére
Tényleg eléggé lagos a Sony UI... a múlt héten próbáltam ki végre a Z1 compactot, nagyon érdekelt az a telefon, mert azt mondták brutál gyors (hiszen snapi 800 720p kijelzővel...). Fenét... tetű lassú, mintha minden érintésen gondolkozna egy pillanatot, hogy "most mi is történt? jah, indítom már!!!". Kb. 2x gyorsabb az M7. Sőt, nevetni fogsz, még a Z2 is lagol multitaskingnál... Nem értem, hogy egyik gyártó sem tud rendesen optimalizálni csak a HTC?
Ha nekik megy, másoknak is mennie kéne...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29932 üzenetére
Na igen..
Vízálló tok.
De amúgy ja.. A Sony-ról ugye volt régebben szó, hogy beázott a Z2 ők meg ignorálták a cseszegetést. Ami nem vet túl jó fényt a gyártóra a szemembe.
Viszont a készülékei szépek, legalábbis nekem nagyon bejönnek. A szoftver egy kaki, majdnem rosszabb mint az LG ui-ja. (Ha bár nagyon szép ez az xperia UI szerintem bár a közelébe sincs egy Sense-nek) A kamera meg.. szoftveres baki az is.
Egy jól összerakott GPE(ha lesz egyszer) Z2 (vagy esetleg Z3) ami érdekelne engem. Csak ugye azt szolgáltatónál nem kapsz.Nem jó ez sehogy se.
Majd a Butterfly J, csak az meg randa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest