Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire08
tag
Eladtam 62 ezer Ft-ért a Nexusom én mondtam hogy többet ér nem pedig 50-et.
-
mrfire08
tag
Most mennyiért lehetne ledani a Nexus S-t? Mert eladnám!
-
mrfire08
tag
sziasztok nem tudtok egy olyan programot ajánlani amin keresztül usb-n tudom kapni a netet a telora
Előre is köszönöm -
mrfire08
tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy akkor már van custom 4.04 frissités nexusra és az hogy van e olyan progi ami a teló virtuális gombjainak a fényerejét feljebb tudja venni?
-
mrfire08
tag
Valaki be tudná nekem linkelni a legujabb miui romot?
-
mrfire08
tag
Valaki tud nekem linkelni bármilyen megbízhato ICS alapu miui romot?
-
mrfire08
tag
Egy-egy játéknál valamikor az irja ki a telo,hogy nincs elég szabad hely 1665 mb hiányzik pedig fel van téve a játék le van töltve hozá minden és azelőtt el is indult
Valaki segitene a telo több progival valamikor ezt csinálja és nem indítja el mit csináljak hogy jo legyen eddig elindultak -
mrfire08
tag
hogy lehet rootolni a miui-t meer kene par progihoz?
-
mrfire08
tag
ha ennyi bajotok van az ics vel mert nem teszitek fe a miuit es arra egy ics temat en igy hasznalom es ugyanolyan mintha icsm lenne meg a beallitasok is olyanok ez inkabb azoknak io akiknek bejott az ics kulso
-
mrfire08
tag
ezt en sem ertem akkor meg minek adtak ki mondjuk en szerettem hasznalni az ics-t mar maga a wifiert is mondjuk a miui ebben mindent ver
-
mrfire08
tag
valaki játszik a gta 3-al?
-
mrfire08
tag
amugy szentem most a miui a legjobb erőseeb a wifije bármékénél vki le tudná írni mi lehet a baj ha cwm-ből akarom visszatenni a gyári 4.03-at és azt írja hogy installing aborted vagy ezt hogy kell visszatenni?
-
mrfire08
tag
ez egy kicsit hulye kerdes de valaki meg tudna mondani hogy hogyan kell beallitani ICS n hogy kuldje a szamot mert nem talalom
-
mrfire08
tag
ics de miui is lehet azt sosem probáltam
-
mrfire08
tag
sziasztok tudnátok ajánlani pár jo romot mert látok párat de nem tom melyek a joak
-
mrfire08
tag
valaki ismeri az eclipse progit gepre?
-
mrfire08
tag
vakali le tudna irni a legjobb ics romokat és hogy honnan lehet letölteni
-
mrfire08
tag
válasz
jackbacsi87 #11189 üzenetére
szia sajnos nem mukodott de mint kiderult csak a superuser zipje volt hibas igy egy masikkal mar megy minden
-
mrfire08
tag
sziasztok valaki tudna nekem abban segiteni hogy 2.3.6-on kirootoltam a telomat de most hogy felment az ICS valami miatt a megmaradt rootos progik mukodnek de ha most felteszek egy rootot igenylo progit akkor kiirja hogy root szugseges
-
mrfire08
tag
nekm az ICS-ben sokal jobb lett a wifi de viszont nem tudja vki megmondani hogy hogyan lehet widgeteket kirakni?
-
mrfire08
tag
amugy ha vki manualisan frissiti az ICS-t akkor annak a teloja is ugyanugy erzekeli a frissiteseket?
-
mrfire08
tag
ha kezzel akarom az ICS-t feltenni akkor ahoz.nem kell root?
-
mrfire08
tag
meg en is varolistan vagyok nekem sem jott meg meg pedig ugy varom
-
mrfire08
tag
hogy tudám legkönnyebben feltenni manuálisan az ICS-t?
-
mrfire08
tag
hogy lehet feltenni manuálisan ha még nem jött az OTA vagy ez egyáltalán még fog jönni?
Nekem csak rootolva van rom manager feltéve -
mrfire08
tag
nem tudok valamit csinalni hogy gyorsabban jojjon az OTA?
-
mrfire08
tag
akkor vegul is nem lett hd felvetel az ics ben?
-
mrfire08
tag
az ics ben lesz arcfelismerő keylock?
-
mrfire08
tag
Debrecen
-
mrfire08
tag
nekem még nem jött OTA nincs megadva hogy mikor jön el eggyes helyekre?
-
mrfire08
tag
Tudnátok segíteni ha a gyors módszerrel(nem azzal amely a fórumon van) rootoltam a telomat akkor az ota frisítést érzékeli?
-
mrfire08
tag
SZiasztok nekem is van egy nexus s-em valaki nem tudna nekem linkelni egy jó rootolási megoldást mert nagyon kellene
elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest