- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris_2
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #12755 üzenetére
Addig örülj, amíg nem sikerül! Az ICS egy rakás sz@r.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
lord.lakli #10978 üzenetére
Mostmár tényleg az lesz, hogy elviszem gariba...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
volvoguy #10963 üzenetére
Ez összefügg, illetve okozhatja a lassúságot is?
Nekem már nagyon elegem van belőle, hogy mindenre várni kell.
Pl. a bejövő hívásoknál van, hogy 1 perc múlva írja ki a hívó nevét, de sokszor csak számot írja ki, hiába van benne a névjegyzékben.Eddig is sem voltam elégedett ezzel a telóval, de az ICS óta sokszor szívesen a földhöz csapnám már az egészet...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Hatvan9 #10465 üzenetére
Szerintem egyértelműen nem éri meg, sokkal több bug-ja van, mint előnye.
Engem ezek zavarnak leginkább:
- iszonyat lassú, mindenre másodperceket kell várni (pl. a névjegyekre, a telefonra..)
- ha valaki hív, kb. 3-4 másodpercet kell várni, hogy kiírja a hívót (ha egyátalán kiírja, ugyanis olyat is tapasztaltam, hogy csak a számot írta ki, pedig benne volt a névjegyzékben)
- másodperceket kell várni mire a betűk kiélesednek (nem csak a böngészőben, hanem a gmail-ben is ha kapok egy új levelet)
- ha hívnak, akkor a megjelenő hívó képe nagyon pixeles
- nagyon gyorsan merül az akkuEgyelőre ezeket tapasztaltam 1 nap alatt, de biztos lesz még más is...
Én csak azt nem értem, hogy a Google-nél nem tesztelnek mielőtt kiadnak valamit?
Miért égetik magukat ilyenekkel??? -
Andris_2
aktív tag
Nem kapcsoltam ki. Ugyanúgy használom mint mindig, többnyire ébreszt is, csak nem mindig
Olyan is volt már, hogy a szundi után nem csörgött újra.
Szerintem valami lefagyás lehet a háttérben, mert a kijelzőn kiírja, hogy csörögnie kellett volna, pl. Hétfő 8-kor azt jelzi, hogy a következő ébresztés H 7:30, csakhát az már olyankor elmúlt. -
Andris_2
aktív tag
Egy tanács mindenkinek:
Az ébresztőórában ne bízzatok meg, mert nekem már háromszor nem csöngött és elaludtam. -
Andris_2
aktív tag
válasz
premete #7068 üzenetére
Egy régebbi ZTE modemem van.
Egyébként az a furcsa a telefonnal, hogy sokszor azt tapasztalom, hogy a mobilnet megszakadása után nem kapcsolódik vissza automatikusan, hanem kézzel kell ki-be kapcsolnom a mobilnetet ahhoz, hogy működjön. Reménykedem benne, hogy ez esetleg valami szoftveres gond lehet, ami esetleg az ICS-sel meg fog szűnni.Azt nem tudja valaki mit jelent ha térerő ikon neonzöld vagy szürke?
Valaki korábban azt írta, hogy akkor neonzöld ha a google szerverrel kommunikál, de én nem látok ilyen összefüggést. Valójában többnyire neonzöld, időnként beszürkül és olyankor hol van net, hol nincs. Szóval nem értem a dolgot....
-
Andris_2
aktív tag
válasz
premete #7059 üzenetére
Nálam is vannak ilyen gondok és én is Telenor-os vagyok, de még sem tudom teljesen a Telenor számlájára írni a problémákat, ugyanis van egy ugyancsak Telenor-os USB modemem is, és azzal ugyanakkor, ugyanazon helyen nem jelentkezik ugyanaz a probléma, mint a telefonnal. Továbbá az előző telefonomon nem volt gondom a hangminőséggel, hívás megszakadásokkal, pedig már akkor is javában zajlottak a fejlesztések.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
knyitogato #6105 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy megvárom az ICS-t hátha azzal jobb lesz, de ha nem akkor irány a szerviz, mert már nagyon idegesít, hogy naponta kétszer-háromszor ki-be kell kapcsoljam a mobilnetet, hogy működjön.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
mgTerminator #5227 üzenetére
Én is kíváncsian várom a fejleményeket!
-
Andris_2
aktív tag
válasz
hallerlaller #5164 üzenetére
Te tényleg egy fanatikus tag vagy
-
Andris_2
aktív tag
válasz
brendoncsopi #5146 üzenetére
Szerintem elég sok zavaró hibája van. Ha csak ennyi pénzed van telefonra, akkor megteszi, mert még így is elég jó ár/érték arányban van, de ha tudsz többet szánni rá, akkor szerintem ne ezt vedd.
Engem leginkább ezek a hibák zavarnak "fontossági" sorrendben:
1. Akadozó mobilnet:
- Sokszor eldobja a 3G-t, olyan helyeken is ahol más eszközzel semmi gond
- Van amikor hibába van akár 3G is, mégsem tölt semmit. Ilyenkor az segít ha a beállításoknál ki-be kapcsolom a mobilnetet.2. Gyenge térerő - akadozó beszélgetések
- A térerő teljesen hektikusan ingadozik, van amikor fullon van, ugyanott egy másodperccel később már nullát jelez, majd megint felugrik
- Minden héten van 2-3 olyan beszélgetésem, amikor vagy én nem hallok semmit, vagy engem nem hallanak, mert akadozik a hang.3. Gyenge wifi
A routerrel egy helyen sincs maximumon jel, két helyiséggel arrébb pedig már csak egy rublikát jelez. Végülis lakáson belül használható, így annyira ezt nem zavar.4. Gyenge GPS
Nem tudom más eszközöknél hogy van, de pl. vonaton az ablak mellett ez már nem talál műholdat. Kocsiban egyszer próbáltam, ott nem volt gond.5. Ez szubjektív dolog, de nekem nem jön be a fényes hátlap, mindig zsíros az ember kezétől és még letörölni is nehéz.
Ha ezek a problémák nem lennének tökéletes lenne, de így sajnos nem teljesen megbízható a telefon.
-
Andris_2
aktív tag
Találtam a menüben egy olyat, hogy "USB megosztás".
Megosztaná velem valaki, hogy ez micsoda?Más:
Ti nem tapasztaltatok olyat, hogy maga a telefon akadozik?
Én három hete használom, és minden hétre jut kb. 2 hívás, amikor vagy én nem hallok szinte semmit, vagy engem nem hallanak, pedig nem telefonálok túl sokat.
Ha ez így marad, akkor lehet, hogy szerviz lesz a vége. -
Andris_2
aktív tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogyan lehet törölni a telefonnál a gyakran keresett listát?
A híváslista törlése ezt a listát nem törli sajnos.Köszi.
-
Andris_2
aktív tag
Mégegy érdekes megfigyelés a mobilnet/térerő relációban:
- Ha nem tud felkapcsolódni a 3G-re csak Edge-re, akkor a telefon térerő a maximumon van.
- Ha valami csoda folytán megtalálja a 3G-t, akkor a térerő azonnal leugrik 0 vagy 1 rublikára.Kipróbáltam, hogy a beállításoknál kiválasztottam a "Csak 2G használata" -pontot, ekkor ugye nem is próbál 3G-re menni és a fentiek tükrében nem meglepő módon stabilan fullon van a térerő, csakhát a net így rohadt lassú.
Kipróbáltam a Wifi-t is így, de azon ez sajnos nem változtat.
Egyébként most, hogy kapcsolgattam ki-be a wifit, többször jártam úgy, hogy csak akkor volt hajlandó Edge-ről 3G-re váltani ha levettem az immár NFC nélküli hátlapomat.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
hallerlaller #4114 üzenetére
Igen.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #4066 üzenetére
Szerintem is itt sokkal összetettebb dologról van szó, mint a hátlap vagy az NFC antenna, amit az én példám is igazol, hogy jobb lett talán, de nem megváltás.
Feltételezem, hogy Samsung mérnökei sem hülye gyerekek, valószínűleg tisztában voltak ezzel a problémával, de nem tudták megoldani, kukázni pedig nem akarták az egész konstrukciót, mikor már készen volt. Ha csak az NFC kidobása gyógyír lenne mindenre, akkor egyszerűen kidobták volna, főleg, hogy semmire sem használható még.
Ami a 69 ezres árat illeti, szerintem nem véletlen, hogy ilyen gyorsan ennyire lement, ilyen hibákkal 100 ezerért a kutya nem venné meg. Akkor már inkább egy HTC...
-
Andris_2
aktív tag
válasz
slice14 #4051 üzenetére
Nekem olyan volt többször is, hogy hiába volt 3G térerő mégsem töltött semmit, illetve átváltott Edge-re vagy GPRS-re. Mindezt olyan helyen, ahol a USB modemmel semmi gondom. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel az NFC kiszedéssel javul-e.
Mintha valamivel jobb lenne, de egyelőre nem akarom elkiabálni. -
Andris_2
aktív tag
Köszi, sikerült nekem is kioperálni! A gari biztos nem ugrik emiatt szerintem sem.
Egy fokkal talán jobb a helyzet, de én látványos javulást sajnos nem látok, bár még nyilván tesztelni kell. A legegyértelműbb javulás az lett volna ha a GPS bejön lakáson belül is, mint hátlap nélkül, de sajnos továbbra sem.
Remélem legalább a 3G stabilabb lesz, ami a legjobban bosszantott, de ezt majd kitapasztalom.
Ebből én arra következtetek, hogy mégiscsak maga a hátlap árnyékol és nem kifejezetten az NFC antenna.
-
Andris_2
aktív tag
Az előbb én is elkezdtem megbontani a hátlapot az egyik sarkánál, de úgy látom, hogy az a fekete matricaszerű anyag csak a borítás és alatta van fémszínű anyag, gondolom az maga az antenna.
Te csak a fekete műanyagot szedted le vagy ezt másikat is?
Nálam az már nem jön le egyszerűen, úgy látom csak nagyon kis darabokban lehetne kikaparni. -
Andris_2
aktív tag
válasz
Blokkolnam0 #4034 üzenetére
Én ezt találtam: [link]
-
Andris_2
aktív tag
válasz
mgTerminator #4023 üzenetére
Én is kiszedném minden további nélkül ezt az NFC antennát a hátlapról ha biztosan tudnám, hogy az antenna árnyékol és nem maga a hátlap, de így a bizonytalanra nem akarom szétbarmolni.
Itthon valamelyik boltban nem látattok olcsó hátlapot?
Az ebay-en láttam 6$-ért, de az szvsz rohadt lassan jönne meg... -
Andris_2
aktív tag
Kb, egy hetes tapasztalatom alapján én úgy gondolom, hogy ennél a telefonnál valamit rendesen elcsesztek a rádiós kapcsolatok terén.
Nálam a következő a helyzet:- Térerő: az egyik pillanatban maximális, a következőben (helyileg ugyanott, ugyanúgy tartva a telefont) már egyetlen egy vonalka sincs, majd kicsit később megint más. Teljesen össze-vissza ugrál, de nagy általánosságban csak 1-2 vonalka van. Telefonálni viszont mindig tudtam, szóval ez inkább csak zavaró tényező...
- WIFI: nálam is gyenge a routertől 2-3 méterre már nem maximális a jel, a másik szobában már csak 1-2 rublika van, lakáson kívül pedig már nem is műküdik. Összességében ez nem zavar annyira, mert ott ahol használni akarom működik, és a netbook-om sem tud sokkal többet. Ami viszont érdekes, hogy a 10 Mbit-es netem csak 3 Mbit-tel jön a router mellett is, nem mintha kellene több, de mégis furcsa.
- Mobilnet: nekem a legnagyobb gondom ezzel van. Ha kézben tartom a telefont, akkor a 3G jelet rendszeresen dobja és átvált Edge-re, vagy sokszor egyátalán nem tölt semmit, pedig van jel. Kipróbáltam, hogy mértem a sebességet felváltva kézben fogva és letéve az asztalra és egyértelművé vált, hogy a kézben tartással van a probléma. Ezután kipróbáltam hátlap nélkül is (kézben tartva) és úgy sokkal-sokkal stabilabb a kapcsolat, a problémák nem is nagyon jelentkeztek.
- GPS: odakint lassan talál műholdat, bent a lakásban pedig egyátalán nem. Ezt is kipróbáltam hátlap nélkül és úgy már lakáson belül is megfelelően működött.
A fentiek alapján én úgy vélem, hogy a hátlap lehet a bűnös és az árnyékolja le a telefont brutálisan (talán az NFC antenna miatt). Azt nem értem, hogy hogyan dobhatták piacra a telefont így? Nem tesztelték le vagy mi?
Lehet, hogy egy utángyártott hátlapra történő csere, amiben nincs antenna megoldaná a problémákat? Próbálkozott már valaki ezzel?
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok,
az mit jelent ha a térerő jelző kis pálcikái és a 3G ikon neonzöld helyett beszürkül?
Ilyenkor telefonálni tudok (van is térerő csak, ami zöld volt az sötétszürke lesz) viszont a mobilnet nem működik. Esetleg ez azt jelenti, hogy nem tud a mobilnethez csatlakozni?Más is találkozott már ilyennel? Én sajnos elég sokszor, még Bp. belvárosában is...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest