Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mrfire08 #11472 üzenetére
Szerintem kell neki a gyári 2.3.6., mert telepítés előtt ellenőrzi, hogy hivatalos ROM-ot használsz-e jelenleg a készüléken.
(#11454) rerros
Ez valami újévi térfa, amit ma kitaláltál?
Azért mert neked nem jött meg OTA-n az ICS és másnak igen (többek között nekem is) az már nem hivatalos? Ha vennéd a fáradalmat és csak visszaolvasnál, akkor több napon át az volt a téma, hogy kinek jött meg és kinek nem...
Szinte minden mobilos oldalon volt hír a Nexus S-es ICS frissítés elindításáról...
Én felraktam még OTA előtt CMW-ből az XDA-n található verziót és 100%-ban ugyan az... -
FőDudu
veterán
válasz
mrfire08 #11263 üzenetére
En a helyedben csinalnek egy full mentest a CWM-ben a mostani rendszerrol (backup).
Aztan az SD gyokereben levo Clockworkmod/backup konyvtarban lesz a mentes.Azutan Titaniumbackuppal lementenek mindent (belepes utan Backup ful, majd menu gomb es a legnagyobb szamot mutato (adat es alkalmazas) batch elinditasa).
Ha mindket backup lement, akkor a komplett SD tartalmat lementenem PC-re. Utana format SDcard. Es meget a gyokerbe az uj rendszer telepito zipje, majd install zip from sdcard.
Ezutan azt csinalsz amit akarsz - van full mentesed es alkalmazas es adat mentesed is programok szintjen. Azaz kb barmikor mindent vissza tudsz allitani.
Full visszaallitashoz csak az SD tartalmat kell visszamasolnod es CWM-bol visszatolteni az elozoleg keszitett mentest.
Adatok/programok visszatoltesehez az uj rendszerre (nexusbeam) meg hasznalhatod az SD gyokereben levo Titaniumbackup konyvtarat visszamasolva a a Titanium Backup progit az uj rendszerrol.
Persze ha 2.3.6-rol akarsz igy 4.0.3-ra frissiteni, akkor a visszatoltes utan az uj rendszeren sok dolog nem fog mukodni, hiszen a 2.3.6-os fajlokat rakja vissza.
-
FőDudu
veterán
válasz
mrfire08 #11260 üzenetére
A Nexusbeam-ben van face unlock, bar azt mondjak eleg lassucska...
Maga a nexusbeam eleg jo - kb gyarinak tunik es defaultbol hasznalja a hardveres GPU gyorsitast - igy elvileg kevesebbet terheli a CPU-t. En csak kiprobaltam, minden mukodott rendesen. Face unlockot nem probaltam.
-
FőDudu
veterán
válasz
mrfire08 #11257 üzenetére
Milyenre lenne szukseged?
Gyarira vagy valami 'fozott' verziora?Gyariak:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664
Ez a gyari 4.0.3:
http://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/ZD3PyN0t.zipFozott:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380608 -
dobost
senior tag
válasz
mrfire08 #10608 üzenetére
Na feltettem én is, nem bírtam kivárni, amíg megjön az OTA!
mrfire08: ICS Én ez alapján tettem fel és minden úgy volt ahogy írták.
Megelőztek!Update előtt és után is csináltam factory resetet. Tetszik eddig az ICS, bár azért vannak akadások néha. Ettől függetlenül
a Google-nak...
-
hallerlaller
addikt
válasz
mrfire08 #10417 üzenetére
rakd vissza gyári 2.3.3-at, vagy rakd fel a 4.0.3-at manuálisan mert ugyanaz mint az ota, sokan (köztük én is) csak kíváncsiak vagyunk hogy mikor jön meg a menzesz és azért vártunk.
(#10419) DonMedve
én azt raktam fel amit linkeltem, és nem 2.3.6-ra hanem rögtön a 4.0.3-ra frissített.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mrfire08 #8340 üzenetére
Roothoz leírás. Szintén ez alapján csináltam és nincs gond.
--------------------------------
Ahogy elnézem, egyre többen vannak sorstársak, akik Optimusról váltottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest