- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
Andris_2 #12183 üzenetére
Vidd már vissza végre szervizbe, mert ez már tényleg mazoizmus. Használom telefonnak, navigációnak, mobil net, wifi, de nem kopp-kopp semmi bajom nincs vele.
doddencs: én tegnap nyitottam meg a marketet, akkor még megvolt. Ma egy oldal frissítés után már nincs meg
(#12186) Recon: esetleg hangerő fel + bekapcs? kicsit nyerőbb páros.
-
arni1
aktív tag
válasz
Andris_2 #10965 üzenetére
Hali!
A névjegyzékes probléma nálam is jelentkezett, azzal orvosolható ha a névjegyzékben átírod a telefonszámot +36-al kezdődőre. Kellett pár csörgés, hogy rájöjjek.
Saját tapasztalat:
Sokan panaszkodnak az ICS-re. Nekem volt fenn jó pár 4.0-ás rom mielőtt kijött a gyári, de egyik sem volt ilyen gyors. egyedül néha az applista kirajzolása röccen meg, de más semmi. Jobb játékok is akadás nélkül mennek(dead space, asphalt 6).
Továbbá én minden nap töltöm a telót, éjszakára rádugom, akkor úgysem kell. Az OS 13%-ot használ, egész nap wifi, sok telefonálás, mobil net, zene, kicsi játék, így bír ki egy napot.Úgy látszik én a szerencsésebbek közé tartozok!
-
válasz
Andris_2 #11000 üzenetére
De mitől használhatatlan? Akad? Befagy? Fejre áll magától a telefon? El nem tudom képzelni... Csinálj egy videót, kíváncsi vagyok!
Dzsuri89: Voodoo Control nálam is befigyel, de én a a Voodoo Color miatt raktam fel. Csak egyszerüen nem találom benne. Míg youtubeos videók alatt ott mutogatják a menüben.... Nem értem hogy lehetne azt felvarázsolni.
-
_NCT
addikt
válasz
Andris_2 #10970 üzenetére
Én is visszatettem 2.3.6-ot ICS-ről,mert kb fél óra után olyan hibákat tapasztaltam, hogy tudtam nem lesz hosszú életű a dolog. Sok mindenre használom a telefont, ezért sok minden nem is működik. Majd a következő frissítést megkapja és kész. Csináltam 2.3.6-ról Nandroid backup-ot és kész, nagy gond nem lehet akkor sem, hacsak jövő ilyenkorra látunk ICS-t
Bár ne legyen igazam....
-
_NCT
addikt
válasz
Andris_2 #10965 üzenetére
Én 2.3.6-ot használok,de eddig semmilyen lassulást nem tapasztaltam. Én is live Wallpaper-t futtatok, stb.
Amúgy meg ha sokat szívsz vele, szerezz be WP7-es telefont, ott tényleg nem kell várni.... Csak ugye ott nem kapsz ennyi feature-t mint Androidnál, nem nyúlhatsz bele a rendszerbe, app sincs rá annyi stb...kompromisszumot kell kötni sajnos.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Andris_2 #8929 üzenetére
Azért ez erős. Én simán elhiszem, meg ott a kép is, ami bizonyítja, csak azért fura, mert nekem droidon még nem jött össze 2 napnál több. Okostelefonnál a rekord az Symbian alatt volt, az E90 ment 3 napot lightos használat mellett.
(#8931) bandigyerek
Persze, olyan használat mellett simán összejöhet, amit írnak, csak mondom fura, mert én még nem tapasztaltam ilyet.(#8935) orrlyuk
24 MHz, OMG. Ha belegondolok, hogy most meg 1 GHz-es a telefonom (telefonunk) procija.(#8941) premete
Most nehogy ezen menjen a vita. Nem piszkálódni akarok, csak érdekesnek tálálom.------------------------------------------------------------------------------------------------
Más: Nincs valakinek egy Earth .apk-ja? Slukkica- féle Pure MIUI-ra szeretném rávarázsolni. Az egyébként miért nem működött, hogy Market Enablerrel USA-t állítottam be? Ugyanúgy nem találtam meg a programot a Marketon.
-
ShadowX
őstag
válasz
Andris_2 #8929 üzenetére
Akkor most meg lettem vádolva, hogy hazudok?
Jó bátor ember vagy hallod -e. Nem mindenkinek fontos a 3G-n lógás egész nap, meg az, hogy minden folyamatosan szinkronizálva legyen.
Mint írtam, ez előtt Xperia X8-am volt, az is elment 3 napot, igaz mire mindent így be tudtam állítani eltelt pár hét.
A 4 nap már nekem sem megy. A 3. este, lefekvés előtt 25-26%-al rakom töltőre. De még ha magamhoz képest extrémen használom a telefon (értsd: sok net, fényképezés, online rádió wifin, de nem naphosszat), akkor is elmegy két napot. -
szucsi
őstag
válasz
Andris_2 #8907 üzenetére
az emberek nagy többsége (itt nem premetére gondolok) nem racionális következtetési és döntési folyamatok mentén választ magának telefont (se mást, de ez nem ide tartozik
) "Jujj az olyan szép, ai a kezedben van, mi a neve? Várjál, leírom, apus úgyis akar nekem telefont venni." "Milyen telefont vegyek, Zsóti? - Vegyél XY-t, nekem is olyan van, tök jó, egyébként is hallottam többektől, hogy XY-t szabad csak venni, mert a Z az szar. - Jó, köszi, akkor olyat veszek." Szerintem a fenti kettő a tipikus döntési szitu + a keret. Lehet, hogy egy ilyen fórumon ennek más az optikája, de azt emberek nagy többsége így dönt, mert nem akar órákat - heteket fórumozással tölteni, veszi amelyik akciós a szolgáltatónál meg amelyik tetszik neki.
-
premete
veterán
válasz
Andris_2 #8907 üzenetére
Ez leggyakrabban azért van, mert az idióta felhasználó egyszerre futtat egy halom felesleges programot, letölt a marketről minden felesleges xart, letiltja a képernyő kikapcsolását, bekapcsolja a wifit és a 3G-t, ahol egyik sem elérhető, és azt hiszi, egy okostelefon teljesen kiváltja a PC-t, a konzolt, a profi kamerát, a videólejátszót és a TV-t.
-
BoB
veterán
válasz
Andris_2 #8040 üzenetére
"Az ébresztőórában ne bízzatok meg, mert nekem már háromszor nem csöngött és elaludtam."
Én már több mint 2 éve rábízom magam ( mármint Androidosra, 1.5-től kezdve) és minden reggel hibátlanul ébresztett akármelyik teló.
Akkor fordul elő ilyen gond ha pl task killerezel, rosszul van beállítva és kilövi. Akkor persze hogy nem ébreszt. -
premete
veterán
válasz
Andris_2 #7066 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen a modem, például egy Huawei E173-as sokkal érzékenyebb, mint pl. egy zte. Nálam ugyanazzal a cuccal a letöltés ugyanakkor a T-mobil-lal ~4000, a Vodával ~1200, a Telenorral ~350 kbps volt, de ez helyszíntől függ. Ez utóbbin vagy volt 3g, vagy nem, a másik kettővel volt.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Andris_2 #5165 üzenetére
csak egy átlagos felhasználó
(#5160 ) doddencs
ikszné nemfog válaszolni, nyugdíjazta magát 3napra. kapott egy l'orealt vagyis BANánt a seggébe
(#5166 ) bob.zxr
azért a gps is erös kissé. mitis várunk el? garmin navim se talált épületen belül jelet csak szabad ég alatt,vonat is eléggé árnyékol, haver iphonja autoban se.
-
fjudors
aktív tag
válasz
Andris_2 #4135 üzenetére
igen..
meg http: nélkül is..
meg kitöltve a tübbit, PAP hitelesités, anélkül, a SGS beállitásaival...leáll egy idő után.addig jó, amig közvetlen utána használom, de később nem mőködik.
a 4636-os menüben is hiába játszok.kiirja ilyenkor hogy fail because data not subscribed, mig az SGS azt irja hogy fail because no error -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
Andris_2 #4018 üzenetére
Szia. En is kiprobaltam hatlap nelkul, es kezben tartva tenyleg jobb kb. 20 dBm-el a wifi jel. De asztalon osszehasonlitva mar csak 5 dBm -el jobb...szoval erdekes...ja, a gsm resz is gyenge, eszrevettem hogy az egyik boltban ahol a regi telom ment, ezzel csak szakadozva van tererom, es szakadozva hall csak a hivo fel. Szerintem jo lefedettsegu helyeken teljesen szuperul hasznalhato telefon azert...valszinu aki nem panaszkodik, az meg nem volt gyengebben lefefedett zonaban, illetve ez ugye pszichologiai dolog, hogy a draga penzen vasarolt telo nem lehet hibas, csak hinni kell, hogy nincs problema
Eleg azokra gondolni, akik "kicsikemnek" hivjak a telefonjukat, tiszta fetis
lol
-
knyitogato
őstag
válasz
Andris_2 #3889 üzenetére
a neonzöld azt jelenti, h éppen a google-lel van kapcsolatban (szinkonizál), semmi köze a mobilnethez
wifi:
gyerekek, a wifi ilyen a telefonban. minden telónak van vmi gyengesége. ilyen benne a chip, erről linkeltem is nemrég infót. 200ezret valóban nem érne így, de 70k-ért szerintem nagyon tuti a teló. nincs tökéletes telefon, még az SGS2 sem az. felesleges ezért szervizbe rohangálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest