Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cassius.clay

    senior tag

    válasz FőDudu #21875 üzenetére

    1 Köszi szépen! hasznos volt az üzeneted sok mindenben! Az akkukijelzést megtaláltam magamtól is tegnap este, de hiába váltogattam az opciók között, nem váltott át százalékos kijelzésre-legalábbis rossz helyen kerestem, mert nem láttam, hogy az akkuban jelenik meg a szám :) Ma már direkt néztem és láttam, szóval köszi.
    2 A Permission Managert megnéztem, a MIUI automatikusan Trusted-nek minősítette a telepített Google Play alkalmazást. A biztonság kedvéért végig futottam az appokon, egyik sem kap olyan jogot ami szerintem gyanús lenne. Mindenesetre köszi a tippet, mert eddig erre a Permission Manager-re nem is figyeltem fel.( tegnap este raktam fel a MIUI-t, szóval olyan sok időm nem is volt még átnézni)
    3 A Control Panel pontosan mit takar? Nem egyenlő a Notification bárral, ha jól sejtem ugye? Mire jó ez pontosan? Alapból gondolom nem tartalmazza az us verziós MIUI sem, ha lejjebb azt írtad, hogy feltelepítetted külön. Honnan szedjem le?
    4 A témák, jó ötlet, köszi! Ezek ingyenesek? Csak mert tegnap este próbáltam telepíteni a MIUI Marketből, de nem sikerült telepíteni, letölteni egyet sem, csak egy error üzenetet kaptam és hogy próbáljam meg később. Jah és volt amelyiknél írt valami MIUI creditet is, hogy x creditbe kerül a téma letöltése... Ha lockscreen-t szeretnék letölteni és alkalmazni, akkor azt ugyanoda kell másolnom, mint a témákat?
    5 Külön kérdés: Titanium Backup root. Nagyon dícsért és ajánlott program. Nem ismerem, de tippelnék, miért: Nem ezzel lehet minden egyes alkalmazást backupolni? Igy, ha új romot teszek fel, akkor csak a Titanium backup root-ot kell telepítenem, és ezen belül vissza tudom pakolni az összes alkalmazásokmat, beállításomat, és nem kell egyesével visszatöltögetnem Play-ről. Jól sejtem, hogy erre való?

    Szmoki: Köszi szépen neked is az infókat! Holnap lesz rom illetve kernel csere, mivel ma dolgozok és nem áll rendelkezésre minden eszköz. :R

    [ Szerkesztve ]

    Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom

Új hozzászólás Aktív témák