Új hozzászólás Aktív témák
-
csanalaci
csendes tag
üdv. kedves fórumozók !
Néhány hete volt talán szó róla, hogy van valami apk, amitől beszél a 3 betűs navi JB alatt is. Emlékezetem szerint talán Keyol kolléga tudott valami megoldást. Szívesen várok megoldást privátban is. -
csanalaci
csendes tag
Használ itta valaki cyanogenmod-ot, és ha igen honnan lehet letölteni tuti működő változatot ? Sajnos az új MIUI-ban két zavaró dolgot találtam. 1. Az auto fényerő néha kikapcsol az állapot sor előhozásával,. 2. Az ébresztés beállítás hibával kilép. A korábbi verzióban ezek a hibák nem fordultak elő.
-
csanalaci
csendes tag
Sziasztok kedves fórumozók !
Most lettem boldog tulaja egy ilyen készüléknek. Megpróbáltam a rootolást a leírások alapján.Korábban más telefonokkal nem volt gondom, de ez kifogott rajtam. Eljutottam odáig, hogy kiírta :STANDA RD_SET_CONFIGURATION. Eztán jött volna az UNLOCK. Nekem se találta azt a bizonyos dll-t amit letöltöttem és a tools mappába másoltam. Ezután beírtam a parancssorba: cd C:\androidsdk\tools, majd:fastboot oem unlock.
Ezután csak annyit írt, hogy Waiting for device. A telefonon nem látok változást. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest