Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
-
válasz
kerdig #22534 üzenetére
Megnéztem fehér háttérnél, nálam szerencsére nincs sárgulás.
Én egyébként teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal. Volt már korábban is Nexus S-em, azt miui-val használtam teljes megelégedéssel, most ezen gyári JB van, ami annyira hibátlanul működik, hogy még rootolni se volt kedvem... -
FőDudu
veterán
válasz
kerdig #21479 üzenetére
Nekem mukodik. IGO PRIMO 9.6.7.235654
Azonban volt olyan gondom mint neked.
Valami Galaxy mini telefont hozott a kollegam.
2 egyformat.Az egyikre felraktam a letorrentezett verziot, aztan a masikra atmasolva a teljes mappat (amibe kozben mar frissitettem a terkepeket) nem mukodott. Friss telepites es utana terkepek frissitese volt a megoldas. Nem tudom miert nem mukodott az IGO konyvtar atmasolas utan a masik telefonon.
-
FőDudu
veterán
válasz
kerdig #21350 üzenetére
vagy berakod a fastboot.exe elerhetoseget a PATH-ba vagy a parancsot a fastbott.exe konyvtarabol inditott parancssorban kell kiadni.
Legegyszerubb, ha letoltesz egy rootolo progit - abban legtobbszor ott a fastboot mag adb meg minden egyeb ami kellhet.
Itt a konyvtar tartalma ami nalam Win7x64 alatt mukodik.
http://www.filesend.net/download.php?f=94993e85a5dd6d2939906266ddcd6e65
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest