- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniele
aktív tag
válasz
Gabrielgray #23918 üzenetére
Az előbb linkelt leírás szerint csináltad?
-
daniele
aktív tag
válasz
Gabrielgray #23916 üzenetére
Itt van leírás róla, e szerint próbáld meg én e szerint tettem újra a gyári 4.1.2-es rendszert és működött tökéletesen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007782 -
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23906 üzenetére
[GUIDE]Factory Images (JB-ICS-GB) [i9020T][i9023][i9020a][m200]
Itt nézelődöm. Az utolsó 4.1.2 factory imageban benne van a recovery.img. Ez full gyári, de nem értem, hogy lehet egy rom i9020 és i9023-ra is kompatibilis...
Kipróbálni nem tudom, már nincs nálam a készülék.
De amúgy nekem visszaállt a gyári recoveryre OTA frissítés után, ez 100%. Csak azt nem tudom mitől. Vagy akkor másik img-t használtam, és már eleve gyári volt, vagy az OTA alatt az is frissült. Ezt már passzolom, de itteni kollégák biztosan naprakészebbekViszont...:
- Nem tudom, hogy a recoveryk változnak e GB, ICS, JB alatt! Tehát lehet nem mindegyik jó mindenhova. Megfelelőt megfelelő alá..
- i9020 és i9023 kompatibilisek, nekem ez necces.
Csak saját felelősségre! Várjatok megerősítést! -
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23904 üzenetére
Akkor az nem gyári. Mindjárt megnézem.
-
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23902 üzenetére
Nem nem.
Az CWM, az a kibővített. A gyári az sima recovery.img. Marha rég tettem, de ebből dolgoztam, és emlékeim szerint ez a gyári. ( a linkelt root_havri-zip -ben ami van.) <--- root nincs benne, nem tudom miért ezt a nevet adtam neki
Ha nem, akkor sorry, kell keresni XDA-n gyárit. (Biztos van).(#23901) V.Stryker fastboot oem lock parancssal zárod, ha minden igaz.
Garanciánál gond igen, vissza kell zárni, és teljesen gyári állapotba kell tenni!
A nyitott Bootloaderrel fel tudsz tenni custom (főzöttŰ) romokat is. Zárt mellett csak stock, gyárit tudsz. -
havri1
félisten
válasz
Gabrielgray #23898 üzenetére
23890 hsz-ben a gyári recovery, a bootloadert meg lock paranccsal zárod.
-
rionpulya
tag
válasz
Gabrielgray #23864 üzenetére
Lehet hogy behalt a memóriachiped mint nekem: [link]
-
Szmoki
senior tag
válasz
Valami olyasmi alkalmazást raktál fel? Mert ilyenről még nem hallottam :-) amúgy ahogy a kolléga is mondta fastboot mód és flashelj rá egy másik recoveryt cmd parancssorból
-
szponzor
senior tag
válasz
Fastboot és ADB?
-
Szmoki
senior tag
válasz
Gabrielgray #23862 üzenetére
Hali, nekem ilyet akkor csinált ha rossz kernelt tettem a rom alá, nem tudom nálad mi a helyzet de ha ez akkor csak egyszerűen tedd újra a romot.
Ja és CWM recovery alatt nekem se látja a sd tartalmat ezért használok TWRP-t -
Simtu
senior tag
válasz
Gabrielgray #23166 üzenetére
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Gabrielgray #23134 üzenetére
Én az eredetivel használtam, nekem nem szaggatott, iszonyat gyors, stabil volt (kb. 2 hetet használtam). Most viszont a telefon új gazdája mondta, hogy időnként lefagy...
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabrielgray #22200 üzenetére
En mint beta teszter annyit mondhatok: KIRALY
1200-on hasznalom (bar ma nem sokat piszkaltam mivel foleg karacsonyi vasarlas volt es szabin is vagyok).
Most mutat 75%-ot az akku (10 oraja huztam le a toltorol). Smartass v2 governorral es 1200-on 1325mV feszultseggel atomstabil.Szoval az akku jol birja. Es gyors mint allat.
-
Slukkica
őstag
válasz
Gabrielgray #20802 üzenetére
Nem is fogsz tudni!
-
Toobee
veterán
válasz
Gabrielgray #11102 üzenetére
Innen. Vagy ROM Manager.
-
FőDudu
veterán
válasz
Gabrielgray #10007 üzenetére
Ez alap, hiszen az ICS-ben megvaltoztattak a forgalom vezerleset es a szamlalo is benne van. Ezert az ilyen 3G watcher es egyeb forgalom szamlalok inkabb csak zavarjak a rendszert...
-
tome0001
senior tag
válasz
Gabrielgray #9766 üzenetére
ok akkor megnyugodtam. masűrűn fogom nézegetni a topic-ot, ha valakinek kiírja hogy elérhető a frissítés, legyen szíves dobni ide egy rövid üzit. Én is így fogok tenni ha lesz történés. Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest