- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
cba001
csendes tag
válasz
proci985 #1095 üzenetére
Teszteltem a lábujjas mutatványt, de majdnem feldőlt,e zért leszedtem az előlapot és igazgattam, de nem volt jó, de mivel írtad, hogy valahogy jónak kell lennie ezért leszedtem mindent, amit le lehetett és újra felpakoltam és láss csodát jó lett
Valahol lehetett benne valami feszültség, a lényeg, hogy most már megy lábujjal is
Szóval kössz a segítséget.
-
intelfan
aktív tag
köszönöm ;)
végre egy hely ahol megvan a 690, a 140es ventik meg a 80as is egy helyen ;)
igaz lehetne egy csöppet olcsóbbamúgy légáramlás terén amiről beszéltetek feljebb, nekem az az ötletem hogy a hátsó mindenféleképp kifelé fújjon, ha álló procihűtő van akkor én a fent lévő 14 cm es ventikből a hátsót kifelé fujatnám, az elsőt pedig szívóra állítanám, ily módon egy konkrét áramlás alakúlna ki a proci körül....
-
intelfan
aktív tag
no hát látom van itt forgalom, szóval kérdezek
jövendőbeli CM690 tulaj lennék, ezért érdeklődök itt...
elsőnek, milyenek a stock 12 cm ventik benne?
milyen 14 cm ventiket raknátok bele (halk+3pines csati)?
hol kapok akkora 8 cm es ventit ami az alaplap mögé befér...pontosabban mekkora fér be, mert pár cikkben azt írják hogy a 25ös az nem...előre is köszi
-
proci985
MODERÁTOR
"látod kisfiam, így néz ki a fajtanemesítés: fogod a CM690et, AntecP182őt, Aerocool Aeroengine2őt és a Cosmos 1100at, hozzáadsz egy kis Silverstonet és a végén ezt kapod."
uramatyám.
cba001: kapd le az elejét, és nézd meg, hogy a power gomb pöcke jól áll e. én speciel nagylábujjal be tudtam kapcsolni (hajolni lusta volam
). oldallap tényleg picit nehezen mozog.
-
cba001
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést, ha volt már erről szó, sajnos nem volt időm végigolvasni ezt a sok hozzászólást.
Nekem is ilyen házam van, nagyon tetszik, de 2 apró gondom van vele és szeretném megkérdezni, hogy más is tapasztalta-e ezeket a dolgokat:
1. ha szemből nézem a bal oldali oldallap elég nehezen jön le, izombl kell ráncigálni, hogy levarázsoljam.
2. a power gombot elég nehézkesen veszi be. Persze nem arról van szó, hogy kalapáccsal kell ütnöm, de azért nem is enyhe nyomásra üzemel. Csak úgy bírom bekapcsolni, ha az előlap bal oldalán lévő ezüstszínű csík mögé fogok a többi ujjammal balkézzel és így megszorítom az egészet. És a power gombnak csak az első részét veszi be ezzel a módszerrel üzembiztosan, ha a felső részét nyomkodom nem is nagyon kapcsol be.Ezek a hibák egyike se annyira zavaró, hogy emiatt komoly problémába ütközne a gép használata, csak érdekel, hogy ez gyárliag ilyen-e vagy csak én szívtam meg illetve hogy tud-e adni valaki brmilyen ötletet, amivel esetleg meg lehetne oldani ezt a két dolgot.
Köszi előre is! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SeaShark #1091 üzenetére
jaja, a procin úgy max 1-2 fok plusszt fogsz kapni, a vidkari hátuljának hűtése viszont meg van oldva (ambient tempjei érezetően csökkeni fognak). nálam az IFX14 vége kb 120+120-140m3/hnál van a ventifesszel való játékom alapján, ekkora légszállításnál éri el a hűtő azt a pontot, amikor már a feszt tovább emelve nem tudok hőmérségletet nyerni (viszont nálam még a fölötte lévő kifújó gyengébb, a procin lévő két venti erősebb, lehet ez a baj).
Noctuákat mennyiért láttad (érdeklődök... nyár van, nekem közben Cosmosom lett -ami felhúzott ventikkel jól szellőzik, de idleben hajlamos megállni benne a meleg behalkított módban... elődje viszont 690es volt, és felépítésben eléggé hasonlóak
-, a gyári 1200asok halkak ugyan, de sajnos gyengék picit... én Papst 4412 G/L2kön gondolkodok, 5Vre leszabályozva nekem elég halkak
)?
vga akkor kifeje fúj és kétslotos. ez jó, lefele fújóval kicsit problémásabb a házban lévő légfuvallatok átlátása. vidkarin lévő gyári hűtések általában gyengék (olyan 15CFM / 20m3/h teljesítmény körül van pl a 3870en maximális fesz mellett), bár a nyákra merőleges friss levegő jót tesz.
ennyi ventinél sajnos a sok kábelt nem lehet megúszni (nálam most 8 12es van házon belül excl táp), kötegelővel viszont lehet machinálni (vagy valamelyik közeli kábelre rátekered a venti kábelét is). nálam zalman mfc1plus van, eredetileg a 690hez vettem (hála égnek kis trükközéssel a cosmos ajtaját is be tudom tőle csukni), előnye, hogy 6 ventit kezel, viszont pwmes ventit nem tud (az egy ilyenem az alaplapra van kötve). a 8adik kieg venti a vinyók mellett vidkarira merőlegesen, 5Vre leszabályozva (ugye a CM molex-3pin átalakítóiban az a jó, hogy a piros és sárga ér a molex részen nincs rögzítve, a kettő lazán megcserélhető, tehát ha fix 5 v 12 V kell, akkor simán az átalakítóval megoldható a dolog -ez a két említett házon kívül a Stackerekre is igaz-).
-
SeaShark
tag
válasz
proci985 #1090 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy a hűtőt vízszintesen elforgatva tenném be, hogy a vga felől szívja a levegőt, majd a két felső helyre tennék még 2 db 12cm ventit melyek ugyanolyan sebességű mint a procin lévő(noctua 12p-s (1300ford.)
A vga (EVGA 8800 GTS 512mb, gyári hűtővel). Tehát a vga fölé tennék egy noctua ventit melynek sebessége, 1200-600 fordulaton pörög. elöl hátul meg maradnának az eredeti hűtő ventik, ha nem hangosak, ha igen akkor lecserélem őket.nézegettem a venti szabályzókat, de nem tudom, melyiket válasszam.
Tanácstalan vagyok még ebben,. (el akarom kerülni a kábelköteg dzsungelt)
Van valami tanácsod. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
SeaShark #1087 üzenetére
szerintem függőlegesen rakd be. igaz, hogy úgy a vidkari hátuljáról fogja húzni a levegőt, de az a vidkarinak nagyon jót tesz és elkél, a proci hőmérségletén meg marginálisan nem változtat. a cpu fölötti venti valszeg Neked nem fog beférni (ha a 120 ultráról beszélünk), de az ezzel a felépítésű hűtővel nem is jó. vidkari mellé mindenképpen rakj 12est. ventit hűtőre szerintem alulra rakd, fölé pedig kerüljön egy házhűtő venti ( nem tudom, hogy ott van e elég hely két ventinek... ha olyan 2-3 centi táv a két venti között lenne, akkor érdemes lehet elgondolkozni a duplaventis megoldáson). a hátsó hűtőt szintén beüzemelném, kifújó beállítással. az előrébb lévő felső ventit szintén behelyezném, az direktbe fogja a ramokról lehúzni a meleget (és csinál némi kereszthuzatot is). vinyók előtti venti maradjon, alulra pedig esetleg kellhet egy, bár felül amennyi venti húzná ki a levegőt, hogy alulról/elölről a nyomáskülönbség miatt amúgy is be fog jönni a levegő. viszont egy jobb porszűrő lehet nem ártana emiatt alulra bepakolni.
tápot mindenképpen alulról szívósra üzemeld be (porszűrőt esetleg cseréld itt is). jobb, ha az külön körön van.
vidkarin milyen hűtés lesz?
ventik esetében ügyelj arra, hogy amire a procihűtő ventijei küldik a meleget, azok mindenképpen egy szinten legyenek a hűtőn lévő ventikkel. ha halkat akarsz, akkor érdemes jobb minőségűt használni, leszabályozva/alacsony (800-900) fordulaton (Glacialtechnek elég jó áron vannak alapból ilyen ventijei, viszont azok 12Vn mennek ennyit, halkak, de a légszállításuk lehetne nagyobb is). ha van szabályzód, akkor terhelésnél gyorsan tudod a megnövekedett igényeknek megfelelően átállítani a légszállítást.
ventinél érdemes megnézni, hogy mennyi a maxa hány decibelen, és mennyi levegőt tud itt kitolni (ha van rá keret, akkor sleeve bearingest érdemes venni), adott esetben ha van szabályzód, nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb.
-
Gerisz
addikt
válasz
SeaShark #1087 üzenetére
Nekem a procihűtő hátrafelé áll, és akkor előle szívná el a levegőt. Azért nem lenne jobb. Holnap ha minden sikerül végzek is vele.
A táp lefelé néz. De mondjuk nekem a táp ne szívja a levegőt, vannak arra ventilátorok. (Azt nem hiszem, hogy arra találták kiés nem gondolom, hogy jót tesz neki)
-
SeaShark
tag
Szia!
Engem nagyon érdekel a teszt.
Szerintem ha a felső ventik a prociról meg a ram-ról inkább leszívná a levegő az nem lenne jobb választás? hisz a meleg levegő felfele száll.
Én most vagy a jövő héten rakom össze a gépet, és még nem tudom pontosan hogy hogyan helyezzem le a procihűtőt (th ultra extrem) vízszintesen vagy függőlegesen és a ventilátorokat, és hogy milyen sebbességuek is legyenek. Noctua ventiket néztem, nem akarom, hogy hangos legyen.Úgyhogy várom a tesztet nagyon
UI: neked a táp miképpen van benne gépbe, a fent a házból szivja ki a levegőt vagy a ház alján. Én még nem tudtam eldőnteni, hogy melyik lenne a jobb megoldás.
-
Gerisz
addikt
No eddig nem járok sehol.
Hétfő, kedd szabi, uh. megcsinálom a tesztet. egyszerre nem lehet a GPU és CPU tesztet nyomatni mert akkor nem csinálja rendesen. Mindegy melyiket használom. Külön külön lefuttatom őket. meg egy kis Game-t. Ami biztos az első venti nem egetrengetően hat a belsőre, amire való a winchesterek. az alsó venti befelé megint csak pár fok. Viszont ha a felső venti a proci elé fújja a levegőt, meg a ramokra az több mint 5°C-t jelentett a procira. A hátsó szintúgy fontos. Az oldalsó több mint 10°C-t jelent a vidkarira nézve. terhelés alatt nem megy 50°C pár fok fölé, amikor lent volt a venti ez volt az alap érték. (minden venti 7V-on)
Ha van még türelem akkor megcsinálom, csak a nap ne 24 óra lenne hanem valamivel több -
kingabo
őstag
válasz
Savanya #1080 üzenetére
Igaz! Bár, ha egy jobb fajta huzat van a házban az lehet kiviszi a nagy részét, ami meg felszáll az felül a hátsó venti helyén távozik a házból, vagy az ottani venti szívja ki.
A Te variációdnál meg még arra kell figyelni, hogy a gép többi alkatrésze által generált meleget vhogy kijuttasd a házból. De a csövek eléggé útban lennének az egyetlen szabad kifujó venti elött. -
snoopy
aktív tag
-
Calogero
addikt
Tetszik nagyon a házikó, de kis lemezmeghajtót (enélkül még meg is lennék) és a 3,5-ös kártyaolvasómat nem tudom bele tenni
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! azt szeretném megkérdezni h felülre ha rakok ventit azt milyen irányba tegyem? a processzor fujja a kinti levegőt vagy a processzortól elfelé. köszi
-
Gerisz
addikt
Elkezdtem tesztelgetni.
De van egy bajom, okosan kitaláltam, hogy nem érek rá futtatom a GPU caps-ot meg az Orthost egyszerre. Ez szép és jó, de mikor indítom az Orthost nem gyilkol olyan szinten a GPU Caps mint Orthos nélkül. (vissza léptem a fánkra, hogy az legyen az aktív, mert ha nem az az akkor egyáltalán nem is terhel)
Mivel csináljam, hogy jó legyen?
3DMark? az megterheli eléggé? -
snoopy
aktív tag
ti házatokban sincs speaker kábel vagy csak az enyémből maradt le?
-
jorden06
senior tag
-
Gerisz
addikt
válasz
jorden06 #1063 üzenetére
De ezen mit kell ennyit problémázni?Ha jó a procihűtőd a VGA hűtőd akkor elbirja 2 ventivel is. Ha meg szar akkor mindegy milyen házad van. Az a kérédés, hogy elégedd vagy-e a mostani házaddal vagy nem. Ha igen akkor tartsd meg.
Pl egy teszt
Még egy
Egyébként az oldalsó ventilátor ami számít a videókártya szempontjából. A több semmit.
Az első hűti a Winyókat és kész
Holna lekötöm az összes ventit és csinálok egy pár órás terheléses tesztet és megmondom mi mit ér.
Szépen egyessével visszakapcsolom a ventiket és megtudod melyik mit érJa a táp minimális port szív be, tiszta az asztal
-
jorden06
senior tag
válasz
Gorneck #1062 üzenetére
Nyilván átenged valamennyit, csak sajnos nem annyit, mintha nem lenne elforgatva 90fokkal a HDD keret - mostani házam ilyen standard kiképzésű. (ezért is gondolkozom a 690-es megvételén, ennek a szellőzésnek a milyenségétől függ tulajdonképpen) Szabályzás az még rendben, de nem akarok sok ventit, még akkor sem ha le van szabályozva.
1 elöl 1 hátul mennyire elég? A táp egyébként mennyivel szív be több port stb. így, hogy lent van?
-
Gorneck
legenda
válasz
jorden06 #1059 üzenetére
Csak vmilyen szinten törik meg...hisz mind2 oldala a tartó lemezeknek lyukacsos és egyforma...
Gerisz amit ír sztem teljesen korrekt. 4 12es venti...elől, alul, hátul és fent. Oldalra nem raknék ventit...4 AC esetén én pl 600-700rpm környékére lőném be...ezek a ventik mindig mennének. Cpu hűtő meg lenne idle passzív, load meg 12Von. Panelod segítségével ez meg is oldható...
Jön a nyár kell egy kis levegő a házba... -
-
jorden06
senior tag
És a vinyók előtte ventiből mennyi légáram jut el a belső térhez? ( amiben maga a lap+cpu stb. van ) mert a vinyók után közvetlenül lent is van egy venti, gondolom az a plusz a belső térhez, de akkor csak magában a vinyók előtti venti nem elég az egész ház légáramának kialakításához? (tehát az alsó venti nélkül)
-
grunge
addikt
nekem teljesen jo a hdd hütés ebben a házban..ezt onan tudom, hoyg az egyi kvinyot másik gépben s használom, amiben nem csekély 15 fokkal is többet mutat a mérö
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
jorden06 #1051 üzenetére
Én nem vagyok a téma szakértője, de szerintem ne cseréld le. Ha van egy megbízható házad, akkor minek cserélnéd le egy másikra.
Sajnos én is a HDD hűtés miatt aggódom, mert a mostani házamban is azzal van a gond
(50C fokos) Bár már ott tartanék, hogy hogyan legyen megoldva a hűtés a házban. -
jorden06
senior tag
A 1026-os hsz-re esetleg még valaki?
-
ész ventura
aktív tag
válasz
HUNNIA1920 #1045 üzenetére
Én is most vettem bibibi és nem adom!
-
Savanya
addikt
válasz
Nekem van egy eladó plexis ,de csak táppal .
-
nike_
addikt
válasz
Engusztól (PC Gear) tudsz szerezni. Bár onnan nem annyira olcsó, de nagyon korrekt csávó.
-
HUNNIA1920
őstag
Senki sem akar megválni e remek kis házikótól?
Jó lenne szerezni egyet "occsón".
-
nike_
addikt
Sziasztok.
Na, most csináltam kisebb átalakításokat a gépen, 2 ventit rákötöttem az alaplapra, egyet viszont csak tápra tudok, mert rövid a kábele (az első kék ledesnek).
Remélem már nem lesz olyan meleg mint volt, meg nem fog újraindulgatni..
-
Fori23
őstag
Alaplap függő, nincs feltétlenül szükség PWM-re.
Nálam a PWM-es CPU-n kívül három ventit tud még szabályozni. CHA Fan 1/2/3-at, ezt lehet állítani biosban, meg van valami gyári wines program és vélhetőleg a Speedfan is elboldogul evvel a hárommal. A többi az fix 12voltot kap.
Szerintem "ész"lapján is kell lenni 2-3 ilyen szabályozható aljzatnak.
-
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1040 üzenetére
Azért írtam ezt, mert megnéztem a Speedfan kompatibilitási
listáját és nem tudja vezérelni a lapod.
Az Atitoolt nem néztem.Nem hiszem, hogy szabályozza az alaplap, mert csak a PWM-es csatlakozó a PWM-es ventiket szokta amik ugye négy vezetékesek.(a 3pinest is szokta, de csak a PWM-es)
Nekem úgy van megoldva ahogy mutattam, csak nem bele van dugva a venti vezetéke, hanem vettem átalakító kábelt. 4->3pin és azt csináltam meg, de lehet venni gyárilag leszabályozottat is!(én vágtam forrasztottam és egy csatiról 2 ventilátor kap szuflát)A másik megoldás a sorolható AC venti. Ezt úgy lehet, hogy szépen a processzor PWM-es csatijára kötve őket (sorba)
Mindet egyszerre szabályozza a procihűtővel. (a hangról és a teljesítményről ne beszéljünk, fogalmam sincs milyen eredményt hoz ez)
De ettől biztosan olcsóbb a panel. Ha nem akarsz beruházni meg mindig álítgatni akkor az elsőt javaslom. Nekem tökéletesen megfelel. -
ész ventura
aktív tag
OK, köszönöm!
Az alaplap egyébként automatikusan szabályozza?
Speedfan vagy Atitoolssal nem lehet szabályozni a venti fordulatszámát?
Speedfanban van egy %-os gomb amit ha lefelé nyomogattam nem történt semmi, nem csökkent a venti fordulatszáma. Akkor meg minek tették oda, vagy van valami trükkje? -
jorden06
senior tag
na igen, de annak a ventinek a légáramlata nem a ház belső tere felé megy, csupán a hddket hűti le... mert a másik tartófal megtöri a légáramot és gondolom ezért is van egy másik 12-es hely a hdd-k után rögtön lent. Mert ha csak elöl van venti akkor is jut még rendesen friss levegő a belső térbe ahol a többi eszköz is van? Mert ahol nincs 90fokban elforgatott hdd ott tuti, de ennél a fajtánál?
-
pohár
félisten
Nekem is süvített egy kicsit az oldalsó venti, hát lekötöttem az alaplapról
De annak az oldalsó ventinek sok értelmét látom, mert nem hiszem hogy sokat hűtene a memóriámon meg amihez odafújja a levegőt
Arra ott van a Csendes Lovagom 2. kiadása, kicsit hűti azt is
Vagy pont a hátlap fele fújja a levegőt?? -
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1035 üzenetére
így lehet megoldani
-
Fori23
őstag
válasz
ész ventura #1035 üzenetére
Az oldalsót nem használom, hogy ne zizzenjek meg. Alulra tettem egy 12-est, és az alaplap szabályozza mind a hármat (vinyó+alsó+hátsó)
-
-
Fori23
őstag
válasz
ész ventura #1033 üzenetére
Ha nem használsz floppy meghajtót, a tartójára egy HDD-t ugyanúgy rögzíthetsz. Mivel kivehető közelebb is teheted az optikaihoz
-
nike_
addikt
Hu, most majdnem beszartam, a tápon csak egy darab két SATA csatival rendelkező kábel van, és ha a legalsó slotba rakom a DVD-t, a legfelsőbe pedig a winyót, akkor nagyon megfeszül a kábel, de épphogy elér.
Nem tudjátok, jó az úgy, hogy van a sata kábel, és a közepén levőre kötöttem a winyót, a végére pedig az ODD-t?
-
nike_
addikt
Áá, felment be kellett ütnöm a négy oldalát.
-
nike_
addikt
válasz
ész ventura #1024 üzenetére
Sziasztok.
Megjött a ház, de az előlapjával nem bírunk. Ha bepattintjuk az tetejét, akkor az alja lejön. Ha az alját pattintjuk be, akkor a teteje jön le..
Mit csináljak szerinted?
jorden06: Ha az előlapot leveszed, tádám ott egy ventihely..
-
jorden06
senior tag
Hali!
Új ház után keresgélek, jelenleg egy AeroCool Mastige házam van. Olvastam már pár dolgot erről a 690-ről, azonban aggodalmam van a 90fokkal elforgatott hdd tartókkal kapcsolatban
,hogy az első venti igy falnak ütközik és kell még egy venti a belső légtérhez, én meg a halkságra törekszek (persze a hűtés sem elhanyagolható).
Érdemes egyáltalán leváltani a jelenlegi házam hűtés szempontjából? A mostaninál normál tartóhelyek vannak, így a légáram is a szokványos. Nálunk beszerezhető egyébként ennek a háznak a plexi oldalfalas verziója?
-
Gerisz
addikt
válasz
ész ventura #1024 üzenetére
pl az ide->Sata adapter lehet megoldás?
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Ma szert tettem egy ilyen házra.
Tetszik, kicsit erős kézzel kellett vele bánnom, főleg a nagy előlappal ill. a dvd-író kis előlapjával. Már attól féltem letöröm.
Viszont gondom is van.
Használja valaki két IDE-s perifériával? Nekem az íróm és az egyik lemezem az és az alaplapon csak egy IDE csati van. Tehát csak egy 80-as kábel jöhet szóba, ami viszont túl rövid, ezáltal nem tudom mindkét egységet táplálni.
Valakinek van megoldása erre? -
WiZARD
veterán
no csináltam távtartós csavarokat az oldallapi ventikhez, így egész jó halkak.
képet nem merek feltenni róla, mert nagyon gány
(bár kívülről nem látszik) -
-
engusz
veterán
Nem vészes a 40 fok sem. Persze azért nem árt átnézni a gyártó doksijait, mert valamelyikben le van írva, hogy milyen intervallumban mozoghat a lemez hőmérséklete. Általában van egy maximum (nagyon magas) érték is, ami felett károsodhat a szerkezet. Szerintem ettől messze vagy, ezért nem kell aggódni.
Ha poros a szűrő, akkor az tényleg sokat vissza tud fogni. Ráadásul, ebben a házban, az első cseréje/tisztítása a ház előlapjának a leszedésével jár. Amit biztosan nem tűrnek sokáig a műanyag tartó-elemek. Nálam alig-alig porosodik ez az elülső szűrő, mivel egy nagyon lassan forgó (~600 RPM) ventilátort véd. Inkább a ház külső burkolatán szokott megülni a por.
-
WiZARD
veterán
a 40 fok azért nem forró. legalábbis kézrátétellel kicsit meleg csak.
viszont ami kívül 40 az belül gondolom több.2 hét után elég porosnak tűnt az első venti előtti szűrő, meg eléggé vissza is fogja. inkább kivettem. így most szép lassan kezdenek hülni a vinyók. most 35-37 fokosak.
-
engusz
veterán
Ez érdekes. Nálam is RAID tömb van, két 80 Gb-os, két tányéros Seagate-Maxtor merevlemezzel. Egy 7V-ra kötött, eredetileg ~1000RPM-et forgó ventilátor szellőzteti őket. Igaz, nem infrás hőmérővel, hanem kézrátétellel, de nem mondanám őket forrónak, se melegnek. Inkább csak langyosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest