- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
- 

süttyő tag hy! 
 XD télleg rosz volt a linkem 
 am azt akartam kérdezni h cm 690 re lehet kapni side window-ot? mármint plexi oldallapot?
- 

Pepe78 őstag AC S1 VGA hűtő elfér ha az oldalsó venti fent marad a helyén? 
- 

süttyő tag HY! 
 cm 690-re lehet ilyet kapni magyararoszágon?
 http://prohardver.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=652167
- 

Pepe78 őstag Ez 700 FT! A TTS Kft-nél találjátok ilyen árban. / Google a barátod  / /Én 2-t veszek oldalra mindkét helyre. Van náluk 4 ventis szabályzó ezüst/fekete 3,5 k. 
 Ennyi ventihez kell asszem.Én meghagyom a gyári Cm ventiket sőt igyekszem mindenhová ilyet venni. 
 Nagy szélt kavarnak max fordulaton, persze hangosak.
 Hiába veszek drága vemtit ami alig viszi a levegőt.Ezeket leszabályzom akármennyire, de ha kell mennek 1400-t /perc. kb 1000-1100 körül elhallgatnak. 
- 

Pepe78 őstag Az oldalsó venti búgó hangjának megoldása nagyon egyszerű! 
 Egy porszűrő beépítése megoldja a dolgot.
 Pl keressetek egy szivacsot ami az alaplapok alatt szokott a lenni a dobozban.
 Csak simán kívülről tegyétek a venti elé és elhallgat!
 Ha csak félig takarjátok le akkor is elkussol.
 És porszűrő amúgy se árt.
 Mindjárt be is linkelem hol találtam normálisat jó áron.Próbáljátok ki amit írtam. 1 napja vok CM 690 tulaj, de ha én oldottam meg ezt a gondot akkor mindenki 1 sörrel jön! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Pepe78 őstag Sziasztok! Belefér egy 690 -be egy GTX 260-280 méretű VGA?      
- 

R1200GS aktív tag válasz  Acheron

üzenetére Acheron

üzenetéreKb. 2-3 mm-re eltartja. Ez távtartóval nem oldható meg, mert az ugyanúgy elvezeti a rezgést. Szerintem ez a szilikon szar meg elnyeli valamilyen szinten. Alibabo kollega belinkelte az előző hsz-ében hol lehet ilyet kapni. Noctuát csak ajánlani tudom, szerintem megéri az árát. Vagy esetleg még az Enermax, ha legközelebb ventit veszek az az lesz. 
- 

Acheron őstag válasz  R1200GS

üzenetére R1200GS

üzenetéreHa jól értem, nálad oldalt maradt az eredeti CM légkavaró. Jópofák ezek a gumibakok, biztos hasznosak is.Ezek teljesen odaszorítják a rácshoz a ventit, vagy eltartják valamilyen távolságra? Azért kérdezem, mert amennyire én tapasztaltam, a probléma oka nálam az, hogy a ventillátor lapát túl közel van a rácshoz (a csavar ugye teljesen odahúzza), így a felgyorsult, beömlő légsugárba"belevágva" mintegy szirénaként működik. Kissé eltávolítva a hanghatás teljesen megszűnik, de egyelőre itthon még nem találtam elég széles távtartót. 
 Egyébként attól tartok, külön nem lehet ezeket a bakokat beszerezni (nem baj, megveszem ventistől, úgyis kell még a házba ) )
- 

alibabo tag válasz  R1200GS

üzenetére R1200GS

üzenetéreNekem megérné nagyobb "huzat" a házban, kisebb hanggal.  Oldalt már nincs ventim, mert nem fér el az Acelerotól és a Z600-tól. Ez a ház is kicsi lesz, pedig nagyon bírom. Oldalt már nincs ventim, mert nem fér el az Acelerotól és a Z600-tól. Ez a ház is kicsi lesz, pedig nagyon bírom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Viszont átraktam a ramok fölé és rendesen búgó hangja van. Az elülső kék ledesnek is. Viszont átraktam a ramok fölé és rendesen búgó hangja van. Az elülső kék ledesnek is.
 A P12-vel szemezek én is.
 Azt az Enermaxot én is kinéztem, nálunk pont 1 ezressel több, mint a Noctua, viszont ahogy elnézem jobb is. Lehet ha kicsinyenként is, de arra kéne váltsak.Már próbáltam azzal is rögzíteni, de a motor búgása megmaradt. 
 Itt találsz, de nem éri meg futárral együtt, szerintem, hacsak éppen mást is nem rendelsz.
- 

R1200GS aktív tag válasz  alibabo

üzenetére alibabo

üzenetéreNagyon jó a Noctua, de lehet azért hallani. Kipróbáltam 800-ban is de 1300-ban csak nagyon minimálisan hangosabb, de halkabb mint a Cm. Szerintem, ha csak a hang miatt akarsz cserélni hűtőt, akkor nem biztos, hogy megéri, de a Noctua mindenkép több levegőt mozgat meg. Ja P 12-m van. Most akarok gépet bővíteni (P II 940), és veszek még 2-3 Enermaxot, szerintem ez még a Noctuánál is jobb, és minimális az árkülönbség. Esetleg ha kicseréled a csavarokat ilyen: [link] rögzítésre az sokat segíthet. Az oldalsó Cm-nek mukkja sincs mióta kicseréltem. De nem tudom ilyet hol lehetne venni. 
- 

- 

R1200GS aktív tag válasz  Acheron

üzenetére Acheron

üzenetéreAz oldalsó hűtőn kicseréltem a csavarokat a Noctuáhz kapott rezgéscsillapítóra. Így annak a ventinek semmi hangja  . De mivel van a házban összesen 6 db 12 cm-es ventilátor max fordulaton így észre lehet venni a zajt. Ha netezek, akkor le szoktam venni a fordulatot, ha játszok akkor úgysem hallom, a  Wharfedale - Diamond 8.4 elnyomja a hangját . De mivel van a házban összesen 6 db 12 cm-es ventilátor max fordulaton így észre lehet venni a zajt. Ha netezek, akkor le szoktam venni a fordulatot, ha játszok akkor úgysem hallom, a  Wharfedale - Diamond 8.4 elnyomja a hangját . Szerintem a legjobb megoldás venni a házba egy szabályzót, és mikor nem kell komoly hűtés le lehet venni a fordulatot. . Szerintem a legjobb megoldás venni a házba egy szabályzót, és mikor nem kell komoly hűtés le lehet venni a fordulatot.
- 

Acheron őstag válasz  Korcsii

üzenetére Korcsii

üzenetéreDettó. A "nagy" Samu igencsak csendes jószág. Az egyetlen zajt a házban csak az oldalsó venti okozza, ha az le van kapcsolva, akkor szinte hangtalan a konfig. Ez az oldalsó venti viszont roppant zavaró, még kisebb távtartóval elemelve a rácstól (kb 2mm) is fölöttébb hangos. Ellenben hűvös van odabent, everest szerint 32 fokos a proc terhelés nélkül. 
- 

Korcsii őstag hmm.. az én "egy terrás" samsungom csendben van... max ha ír/olvas, akkor lehet hallani... 
- 

alibabo tag Na kiszanáltam a Samut és végül is egy WD6400AAKS került a helyére és lőn csend, semmi rezgés, búgás.   
 A Hitachit nem mertem bevállalni, mert találtam teszteket, ahol nem éppen voltak halkak (és még lassabbak is voltak).
- 

Monolith tag Én is elmondhatom hogy megbúgatják a Samuk a házat, ezt különösen. Szerintetek Hitachi vagy WD csöndben maradna? 
- 

alibabo tag Van benne valami, mert az előző Codegány házamban is volt búgás, csak ott ennyire nem hallottam. Míg nem néztem át ezt a topikot tüzetesen, addig azt hittem én vagyok marha. Gondoltam ki hiszi el nekem, hogy búg a Samum?  A kis "ócska" WD-émre én sem panaszkodom, kiváló minden tekintetben, pedig majd 3 éves. Mégis sokan ócsárolják.   
- 

- 

alibabo tag Ahogy elnézem nem csak nekem okoz gondot a Samu vinyó ebben a kégliben.  Én már körbe gunizgattam és feszül a keretben minta az állat és így is búg. Ráadásul valamit rezonáltat is, mert ha odacsapok a tetejére akkor megszűnik. Sokszor kivágnám a tizedikről. Én már körbe gunizgattam és feszül a keretben minta az állat és így is búg. Ráadásul valamit rezonáltat is, mert ha odacsapok a tetejére akkor megszűnik. Sokszor kivágnám a tizedikről.  
 Szóval akkor csak a vinyócsere oldja meg?
 Érdekes a régi WD-ém meg sem nyikkan nekem sem.
- 

R1200GS aktív tag válasz  K1blaze

üzenetére K1blaze

üzenetéreSzerintem egy kalap fos, az alaplap ultra gagyi, a procival nem lenne akkora baj, a video kari is elég gyengusz, de azért kösz. Ami ér benne valamit az a ház, táp, procihűtő. Hogy gondolod a táp alá a venti rakást, szerintem felesleges. Megemeltem 5 cm-el a házat hogy azért mégis jobban kapjon levegőt. Ha lesz rá keret majd lecserélem a gyári hűtőket, és kap még hátra is egyet, de ehhez a konfigurációhoz, ez a hűtés is felesleges volt. Végülis azért cseréltem le a házat, tápot, hűtőt, mert nyáron akarok venni, valami komolyabb cuccot, ha lemegy a phenom 2 940 ára, esetleg i7 920(de nem feltétlen akarok ddr3-at, és az alá a lap is drágább). De ha nem lesz rá keret, akkor csak a lapot cserélem le egy valamilyen 790 Fx Sb 750-es lapra, abban talán lehet egy kicsit nyúzni a procit is, és veszek még egy jobb videó karit. Ahhoz már kell a jobb hűtés, és az előző tápom a mostani géphez is gyenge volt (codegen 400 w) 
- 

rzerge aktív tag sziasztok 
 nem tapasztalt vki búgást a házból? Nálam úgy tünik, hogy a tápom búgatja a házat...  
 minden ventit kizártam, és csak a táp maradt.
 Ugye a "vicc" az egészben az, hogy elvileg alul és hátul is rezgéscsillapított a cucc...
 Vkinek vmi ötlet?
 Ha felemelem a házat és "lóg a levegőben" akkor nem búg...
- 

- 

vPhis tag válasz  Szajbee

üzenetére Szajbee

üzenetérenem ugy fordítottam. úgy fordítottam hogy kifelé fújjon. az az én vidkarimnak még jó is. amugy az a baj ezzel az oldalsó ventivel hogy a lapátok nagyon közel vannak a lyukakhoz, de ha megnézed akkor láthatod hogy azon az oldalon amerre fúj, nagyobb a rés ezért nem fog sípolni. nekem nem tetszett hogy nincs benne hangszóró ezért egy régi házból raktam bele, és tök jól működik  
- 

emmm őstag Az előlappal én is szórakoztam megy darabig, gondoltam, hogy valami jól-lerántom dolog lesz, csak nem akartam eltörni. Ezért én is inkább megnéztem a leírást  Mondjuk a gombokat nehezen szoktam meg, de végül is nem olyan vészes. Amivel viszont volt egy kis bajom, az a floppy rész volt, sehogy nem tudtam rögzíteni. Azt hogy a rákba lehet? Mondjuk a gombokat nehezen szoktam meg, de végül is nem olyan vészes. Amivel viszont volt egy kis bajom, az a floppy rész volt, sehogy nem tudtam rögzíteni. Azt hogy a rákba lehet? Nincs hozzá az a kis pöcök, mint a DVD résznél. Igazából nem fontos, úgyse nagyon használom csak gondolom, valamit nem vettem észre... Nincs hozzá az a kis pöcök, mint a DVD résznél. Igazából nem fontos, úgyse nagyon használom csak gondolom, valamit nem vettem észre...
- 

vPhis tag most költöztem bele ebbe a házba... 
 érdekes volt mivel azt hittem hogy sokkal nagyobb rend lesz (nagyobb is lett de azért még nem tökéletes).
 azt hittem hogy nem kell majd a használati utasítás de végül kellett mert lövésem nem volt hogyan kéne leszedni az előlapot ( azt hittem hogy a hagyományos "megnyomod kétoldalrólapöcköt aztán tolod és kijön" féle módon lehet leszedni) de hát ez nem így működik. simán alul megkellett rántani.. a hűtéssel semmi probléma (csak az oldalsó ventit meg kell fordítani h ne sípoljon). a gombok megnyomásával nem értem miért van vkinek baja, sztem nem nehéz megszokni..
 az amit leírtam, a töredéke az egész sztorinak mert 5 óra volt összeszerelni a gépet, nem is a fentebb írt dolgok voltak a gondok. namind1
 a hyper TX2-t meg már nem bírom elviselni.
- 

emmm őstag Na, kicsit megrángattam a procit, lássuk, Everestben mit hoz ki ezzel a házzal+hűtővel. 400as FSB és 8x szorzó mellett 3,2 GHz-en a következőket hozta, 5-6 perc teljes stress után: CPU 42 fok 
 CPU mag 1: 35 fok
 CPU mag 2: 39 fokAzt hiszem meg vagyok elégedve  
- 

emmm őstag válasz  Szajbee

üzenetére Szajbee

üzenetéreNa megnéztem, jól sejtetted, ha 6 slotos a lapod, akkor az utolsó kettővel szívni fogsz, mert kb. az én ramom és a prochűtő ventije között kb. 1 cm hely van magasságban. Az én ramom meg sacc/kb 3 cm magas, mint általában a ramok  Vagy trükközöl, és a prochűtőnek ezt a felét, amelyik a ramra lógna, kicsit feljebb tolod Vagy trükközöl, és a prochűtőnek ezt a felét, amelyik a ramra lógna, kicsit feljebb tolod A lemezek így is megtartják, csak húzd rá erősen. Nekem fel sem kellett fogatnom, simán megtartja a hajlított lemez a ventit A lemezek így is megtartják, csak húzd rá erősen. Nekem fel sem kellett fogatnom, simán megtartja a hajlított lemez a ventit  
 Csak poén volt, szóval szerintem nem éri meg még két memóriamodul az ilyen hűtő mellé.
- 

Szajbee tag TR3X6G1600C8D-m van, és lehet bepakolnék még egy ilyen kitet később, szal tele lenne mind a hat mem slot, és a procihoz közelebb lévő fölé lóg. Ugye az 1366-os verzióhoz 2 db venti van, és így az a méret 120 mm lenne a honlapjuk szerint, tehát középről 6 cm a ramok irányába. És így fölé lóg. Ahogy bedugtam a gépbe a centit (lusta voltam kiszedni a modult  ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával... Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...
- 

emmm őstag Tényleg, igazatok van, hirtelen nem is jutott eszembe...de nagy marha vagyok...akkor tényleg az érzékelő lesz a ludas. Megnézem majd, mennyire lóg ki a memóriák felé a hűtő lemeze, de úgy emlékszem, simán betettem a geil black dragonokat a helyükre.Volt hely bőven, de ha ilyen kétemeletes ramot próbálsz, lehet hogy tényleg nem fér oda. Megnézem! 
- 

Szajbee tag Szervusz Emmm kollega  Én is ilyen hűtőt szeretnék beszerezni, mint a tiéd, csak az se 1366-os verziót, de akadna vele problémám. Meg tudnád nekem nézni (mérni), hogy milyen magasságban kezdődnek a procitól mérve a lamellák? Az a gondom, hogy lehet belógna a ramjaim fölé (nem biztos, de bitos ami biztos alapon jó lenne tudni), és nekem elég magasak a modulok. Meg ugye el lehet ezt forgatni 90 fokokkal (ugye a négyzet alap miatt), nem fix a fújási irány? Nekem P6T Deluxe-om van, és hátrafelé szeretném természetesen fújatni. Köszi  
- 

emmm őstag Értelek, de akkor hogyan magyarázod azt az egyszerű természeti jelenséget: kint a szabadban van pl. 5 fok. De ha elkezd fújni a szél, sokkal hidegebb lesz, pedig ugyanaz a levegő van. Na most gondolom ugyanez történik egy ventillátor esetében, nem? Azt nem hiszem, hogy ha pl. pár magas fordulatszámú szobaventillátorral fújatom a szobában a hőmérőt, akkor ne csökkenne az általa jelzett hőmérséklet... 
- 

sgergi veterán Nem, mert léghűtéssel nem lehet szobahőmérséklet alá hűteni a processzort, fizikai akadályai vannak. Ugyanis, ha 20 fokos a szobád, akkor 20 fokos levegőt fújsz a bordára, ráadásul a borda és a proci között sem tökéletes a hőátadás, szóval a procinak mindenképpen melegebbnek kell lennie mint a levegő hőmérsékletének a szobádban. Persze jó hűtő esetén nem sokkal. 
- 

emmm őstag Nos így kézzel benyúlva (lepattintva a ház oldalát), 2 óra gém után abszolút hűvösek a procihűtő lemezei, azt hiszem, nem bántam meg ezeket a Noctua ventiket  Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem? Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem? Amúgy nem hinném, hogy rossz lenne az érzékelő, mert a régi processzor hűtőmnél, 90 fok körül (néztem Everesttel, egyszer megnéztem, elmegy-e) elkezdett sípolni a gép, mint az állat  90 fokra volt beállítva alapból a deszkán, hogy kapcsolja ki a gépet. Ezek alapján a minimum érték, amit elértem (8-9 fok mag 1-nél), lehetséges elviekben, nem? 90 fokra volt beállítva alapból a deszkán, hogy kapcsolja ki a gépet. Ezek alapján a minimum érték, amit elértem (8-9 fok mag 1-nél), lehetséges elviekben, nem? De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő... De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő... 
- 

emmm őstag Nem  Csak még nincs tuningolva, tehát alapon 2,66 GHz-en megy. Idle-ben kb. 19 fok, mag 1 9-10 fok, mag 2 picivel magasabb. Még ugyan csak 4-5 percig teszteltem, minden stress be volt kapcsolva az Everestben hozzá. Gondolom egy óra után mittomén' 36 fokig megy fel talán. Nem mintha az nem lenne jó Csak még nincs tuningolva, tehát alapon 2,66 GHz-en megy. Idle-ben kb. 19 fok, mag 1 9-10 fok, mag 2 picivel magasabb. Még ugyan csak 4-5 percig teszteltem, minden stress be volt kapcsolva az Everestben hozzá. Gondolom egy óra után mittomén' 36 fokig megy fel talán. Nem mintha az nem lenne jó 
- 

emmm őstag válasz  R1200GS

üzenetére R1200GS

üzenetéreA Noctua márkát én is ajánlom, tegnap szereltem be őket, az eddigiekhez képest halkabbak és kb. 3-4 fokkal MÉG hűvösebb lett a gépem (ventik száma ugyanannyi). Ó, és látom, ugyanaz a prochűtőnk van, bár nekem csak egy venti van rajta, bőven elég is, a még nem húzott Core 2 Duomat 33 foknál tovább nem tudtam fűteni...! Csak ajánlani tudom! 
- 

R1200GS aktív tag válasz  Szajbee

üzenetére Szajbee

üzenetéreSzerintem ezek elég jók Noctua Enermax , de ha 3-4 12 cm venti van a házban az lehet akár menyire minőségi úgy is zavaró lesz. Vagy vegyél egy szabályzót hozzájuk, amikor filmet nézel (gondolom akkor nem melegszik annyira a gép) lejjebb veheted a fordulatot , vagy egyszerűen húzd le a ventik csatlakozóját(bár ez elég macerás). 
- 

R1200GS aktív tag Szerintetek hogy volna érdemes berendezni a házat? A processzor hűtőt elfordítsam a videó kari irányába, és tegyek be még egy ventit hátra? Most kifele fúja a levegőt a procihűtő. Lent a táp mellé érdemes ventilátort rakni?  
- 

- 

zsolt1129 addikt válasz  NeoExDeath

üzenetére NeoExDeath

üzenetéreTeljesen jó. Atx alaplap Atx-es ház    
- 

japy őstag válasz  NeoExDeath

üzenetére NeoExDeath

üzenetéreNincs azzal semmi baj! 
- 

Gerisz addikt válasz  NeoExDeath

üzenetére NeoExDeath

üzenetéreBe lehet szerelni fordítva! 
 Milyen lapod lesz?
 Szerintem a legtöbb lappal ez a jó
- 

NeoExDeath aktív tag Üdv Lenne még egy két kérdésem. Találtam egy tesztet a házról (http://www.viperlair.com/reviews/cases/coolermaster/cases/cm690/), ahol az alábbi dolgot írják: 
 "The final problem, which occurred in a previous Cooler Master case as well, is the power LED connector. Cooler Master includes a two pin connector, where most motherboards use a three pin connector."Vagyis a ház nem szabványos Power Led csatlakozót használ. Ezt tudja valaki cáfolni vagy megerősíteni? A másik kérdésem amire még nem kaptam választ, hogy a tápot belehet szerelni fejjel lefelé? (vagyis hogy a gépházból szív nem alulról). 
 Thx
- 

JanR addikt Az a kerdesem lenne, hogy ilyen hazhoz hol tudok 12CM-s porszurot szerezni a tap ala? 
- 

emmm őstag A Gigabyte 4850, még a referenciahűtős van nekem, azt a ház megvétele előtt 60 %-on pörgettem, mellette le volt szedve a ház oldala. Csak hogy így kb. havonta kellett sűrített levegővel kifújni az egészet, ami kb. 10 fokot jelentett a videókártyán. tehát: 60 %-on a venti hozott idle-ben olyan 60-64 fokot, ami elég sok, és hangos is volt. Mivel erre eléggé ráuntam, megvettem ezt az új házat, és láss csodát; kb. 20 fokot hűlt a videókártya. Jelenleg még a három gyári venti benne van (elöl egy kék 12-es, oldalt és hátul egy sima 12-es, ez utóbbiak elég hangosan zúgnak, le kell cserélnem, és csak 3 pines kábelük van). Most az összerakott ház (oldala is fent ugye) mellett visszavettem a videókártya ventillátorát 45 %-ra, nekem ez már hangban megfelelt, így lement idle-ben 57-58 fokra. Szerintem ez már megfelelő bőven egy refhűtős megoldáshoz. Csak egy a gond: a két gyári 12-es venti elég hangos, ebből ugye főleg az oldalsót hallom, ezt jó lenne lecserélni, csak tudnám, mire...ötlet?  Nem baj az se, ha 12 cm-es ventit javasoltok, csak halk legyen és jól hűtsön Nem baj az se, ha 12 cm-es ventit javasoltok, csak halk legyen és jól hűtsön Szerk.: Az kimaradt, hogy felülre már tettem két új 12 cm-es ventit, azok egész jók, de ha van, akkor jobb lenne a 14 cm-es  
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én raktam mindenhova porszűrőt ahova lehet.
 Én raktam mindenhova porszűrőt ahova lehet. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
 ) 

Én már körbe gunizgattam és feszül a keretben minta az állat és így is búg. Ráadásul valamit rezonáltat is, mert ha odacsapok a tetejére akkor megszűnik. Sokszor kivágnám a tizedikről.
 Én már körbe gunizgattam és feszül a keretben minta az állat és így is búg. Ráadásul valamit rezonáltat is, mert ha odacsapok a tetejére akkor megszűnik. Sokszor kivágnám a tizedikről.