- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReD_NeX
csendes tag
Jah, azt vágom meg néztem Én is, csak feltűnt hogy a ház méreteihez képest kicsinek találtam képeken a plexit. Bár még mindig jobb mint az a hajóablak kinézetű cucc!
Szal ezért gondoltam egyedi moddingra, egy takaros méretű plexivel.Akinek van még ilyen háza írhat hosszabb véleményt is hogy tényleg elég tágas-e a kuckó neonoknak meg minden "sallangnak"!?
Cosmos és Cosmos S esetében is ugyanez lenne a helyzet a plexivel, mert ahhoz is van plexis lap de az sem tűnik nagyon nagynak. Am a plexin meg úgy alakítom a ventiket is ahogy akarom, gondolok itt arra hogy VGA környékére raknám őket, még 4 ventit is lehetne...Jobban tetszik mint az S-féle 20-as "turbina".
-
Korcsii
őstag
csak nálunk mindig elkavarodnak a csavarok - 4 ugyanolyan abból se lett volna
nah találtam valami öntapadós gumi izét, amin pont 4 juk volt, szétvágtam, felragasztottam, és szinte teljesen elmúlt... ha nagyon akarom hallani, akkor még talán egy kicsit mindig adja azt a hangot, de valószínűleg csak kevés ez az 1-2 milis távtartó... majd ha véletlen a kezembe akad valami használható dolog, akkor kipróbálom hogy még egy kicsit arrébb hogy szól...
még egyszer köszönöm a tippet
-
-
SOAD19
addikt
Nekem külön kábelen van a FireWire és külön kábelen a HD audio és AC'97. Nekem már sikerült a fülhallgatót beüzemelni. Bár nem volt könnyű, annyi szépség hibája van, h azt nem tudtam megoldani, h mikor bedugom a fülhallgatót a gépre kötött hifim bekussoljon.
.
A Realtek HD Audio Manager-ben a hifimet és a fülhallgató kimenetet is fejhallgatóként csatlakoztattam. A Device advanced settings-ben bejelöltem azt, h
" A hátsó kimeneti eszköz némítása, ha az előlapi fejhallgató csatlakozóhoz eszközt csatlakoztatnak." Ekkor a hifimből és a fülhallgató is működik. De ha az "Az első és hátsó kimeneti eszközöket egyszerre két különböző hangforrás lejátszására állítja" jelölöm be, akkor elmegy a fülhallgatóból a zene.
A Csatlakozó beállításoknál: Ha az "Előlapi jack-aljzat érzékelése letiltása" be van jelölve, akkor szintén mindkettőből jön zene, de ha nincs kijelölve,akkor csak a fülhallgatóból jön hang. próbáltam már mindent -mindennel, de csak nem akar összejönni.
Ha vki tudja a megoldást, akkor megsúghatná. -
Gerisz
addikt
Az jó lenne, csak az a baj, hogy ahhoz benne maradna a lyukakból jó néhány
Csak sima ovális plexi lesz. (bár most s festéssel szarakodok, mert lecsiszoltam a karcolásokat, lefestettem és ugyan úgy látszottak
Akkor lecsiszoltam megint 600-as papírral az egészet és lőn csoda, akkor is csíkos csak apróbb
ez így marad, majd elviszem a fényezőhöz, hogy polírozza fel -
Gerisz
addikt
nono szövet ragasztószallag!
Az nem ragad úgy oda vagyis nem lesz tőle minden ragasztós!
és még szépen flexibilis is marad márha a puhával csinálod nem a durvábbal. még a SATA kábelek is azzal vannak betekerve azért fekete
meg a ventik vezetékei isEgy riasztós szaküzletbe vettem 700 pézé egy nagy tekercset
-
eddie17
addikt
Én is ilyen rendet akartam.
A hátsó kábelezést, meg így szerintem nem tudom megoldnai, mert harisnyés az összes kábelem, de szerintem holnap nekiállok. Amúgy köszi a képet(ha irányomba küldte)
De lehet megoldható, mert nekem is elállt, de addig gyürkéztem, amíg szépen rásimult
De valahogy nem tetszett a megoldás. -
jorden06
senior tag
na igen, de annak a ventinek a légáramlata nem a ház belső tere felé megy, csupán a hddket hűti le... mert a másik tartófal megtöri a légáramot és gondolom ezért is van egy másik 12-es hely a hdd-k után rögtön lent. Mert ha csak elöl van venti akkor is jut még rendesen friss levegő a belső térbe ahol a többi eszköz is van? Mert ahol nincs 90fokban elforgatott hdd ott tuti, de ennél a fajtánál?
-
HUNNIA1920
őstag
Köszi, de nekem a 690 - es jobban bejön.
Persze szép az 590 - es is, de ha választani lehet, akkor inkább az előbbi.
Közben nézegettem a boltokat, 14500Ft - ért találtam ilyen házat. Hát az nekem még egy kicsit sok. Ha használtan találnák mondjuk 10k - ért, akkor az jó volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest