- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Gorneck #1062 üzenetére
Nyilván átenged valamennyit, csak sajnos nem annyit, mintha nem lenne elforgatva 90fokkal a HDD keret - mostani házam ilyen standard kiképzésű. (ezért is gondolkozom a 690-es megvételén, ennek a szellőzésnek a milyenségétől függ tulajdonképpen) Szabályzás az még rendben, de nem akarok sok ventit, még akkor sem ha le van szabályozva.
1 elöl 1 hátul mennyire elég? A táp egyébként mennyivel szív be több port stb. így, hogy lent van?
-
-
old gray
addikt
Ezt szomorú hallani a VX450-ről, tegnap rendeltem meg, holnap érkezik. Mivel semmi durva zajkeltő nincs már a gépemben (cpu hűtő 1000-1300RPM-en halk, vga ventije 70%-on halk, hdd hangja megoldva bicikli-belsővel, kieg. venti nincs mert levettem az oldallapját a házamnak) csak a táp ezért gondoltam azt is lecserélem. Kisebb fajta csodát vártam az FSP 350W PNF-hez képest. Úgy tűnik ebből semmi nem lesz.
FSP-d nem volt véletlenül?
-
Anubis_9
addikt
A házad maga az Empire State Building.
Jó kis darab!
A céges gépemben szintén van egy 500-as Samsung. Nem használok semmilyen rezgés gátlót, ami miatt annyira rezonál tőle még az asztalom is, amin a gépház áll, hogy akik odaülnek hozzám, mind megkérdezik, mitől remeg az asztal.
De én már megszoktam, nem is foglalkozom vele.
Szerencsére az itthoniak nem rezonálnak.
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest