- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
Gorneck #1062 üzenetére
Nyilván átenged valamennyit, csak sajnos nem annyit, mintha nem lenne elforgatva 90fokkal a HDD keret - mostani házam ilyen standard kiképzésű. (ezért is gondolkozom a 690-es megvételén, ennek a szellőzésnek a milyenségétől függ tulajdonképpen) Szabályzás az még rendben, de nem akarok sok ventit, még akkor sem ha le van szabályozva.
1 elöl 1 hátul mennyire elég? A táp egyébként mennyivel szív be több port stb. így, hogy lent van?
-
-
old gray
addikt
Ezt szomorú hallani a VX450-ről, tegnap rendeltem meg, holnap érkezik. Mivel semmi durva zajkeltő nincs már a gépemben (cpu hűtő 1000-1300RPM-en halk, vga ventije 70%-on halk, hdd hangja megoldva bicikli-belsővel, kieg. venti nincs mert levettem az oldallapját a házamnak) csak a táp ezért gondoltam azt is lecserélem. Kisebb fajta csodát vártam az FSP 350W PNF-hez képest. Úgy tűnik ebből semmi nem lesz.
FSP-d nem volt véletlenül?
-
Anubis_9
addikt
A házad maga az Empire State Building.
Jó kis darab!
A céges gépemben szintén van egy 500-as Samsung. Nem használok semmilyen rezgés gátlót, ami miatt annyira rezonál tőle még az asztalom is, amin a gépház áll, hogy akik odaülnek hozzám, mind megkérdezik, mitől remeg az asztal.
De én már megszoktam, nem is foglalkozom vele.
Szerencsére az itthoniak nem rezonálnak.
-
Anubis_9
addikt
-
Anubis_9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest