Új hozzászólás Aktív témák
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Van-e értelme annak, ha mind a hét 12 centis ventihelyet megtöltöm ventivel, vagy elég csak 5-öt! ÉSzrevehető a különbség? Egy forrófej ATI 48XX-es vga-t vennék hozzá, amire nem nagyon akarok más hűtőt tenni, mint a gyári.
Jelenleg három van benne amit gyárilag adtak hozzá.
Használja valaki olyan sokkal? -
ész ventura
aktív tag
válasz
eddie17 #1185 üzenetére
Szép rend van nálad!
Azt nem tudom, hogy a 24-pines csatidtól be tudtad zárni a jobb oldali részt? Vagy csak simán nem teszed fel?
Nekem már nagyon feszült az oldalfal, így azt a csatit elölről kötöttem be a többit meg hátul kivezettem és leragasztottam szigszalaggal. A tápom hasnló csak TX650-es.Gerisz: Ezt tőled is kérdezem, látom neked is hátul van kivezetve a 24-es csati vezetéke.
-
ész ventura
aktív tag
válasz
HUNNIA1920 #1045 üzenetére
Én is most vettem bibibi és nem adom!
-
ész ventura
aktív tag
OK, köszönöm!
Az alaplap egyébként automatikusan szabályozza?
Speedfan vagy Atitoolssal nem lehet szabályozni a venti fordulatszámát?
Speedfanban van egy %-os gomb amit ha lefelé nyomogattam nem történt semmi, nem csökkent a venti fordulatszáma. Akkor meg minek tették oda, vagy van valami trükkje? -
-
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Ma szert tettem egy ilyen házra.
Tetszik, kicsit erős kézzel kellett vele bánnom, főleg a nagy előlappal ill. a dvd-író kis előlapjával. Már attól féltem letöröm.
Viszont gondom is van.
Használja valaki két IDE-s perifériával? Nekem az íróm és az egyik lemezem az és az alaplapon csak egy IDE csati van. Tehát csak egy 80-as kábel jöhet szóba, ami viszont túl rövid, ezáltal nem tudom mindkét egységet táplálni.
Valakinek van megoldása erre? -
ész ventura
aktív tag
válasz
ész ventura #850 üzenetére
Erre valaki?
Vagy erre Ti is kíváncsiak vagytok? -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Tudom láma kérdés lesz, de az mindig is érdkelt, hogy kettőnél több ventit, hogyan üzemeltek be?
Nekem a Gigabyte lapomon 3db 3 tűs Fan hely van, ami elég a VGA hűtésre + két nagyobb ventire. Így sem marad hely, mondjuk a táp ventiszabályzására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest