- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Motion_Blur #1248 üzenetére
számíts arra, hogy rettentően visszafogják a légáramot ezek.
én ki is vettem egyből a szűrőt... -
WiZARD
addikt
no kész vagyok a vagdosással.
legközelebb talán szépen is sikerülne...oldallap - sajnos csak 12es rácsot sikerült venni, és 2 különböző venti, ráadásul az egyik 12-es másik 14-es. szóval igényes :p
szebben is lehetett volna vágni, de majd legközelebb.
elégedett vagyok vele, teljesen elnémultak a ventik.hátlap ez egész kultúráltan sikerült. hogy változott-e a hang vagy a légszállítás, azt ne kérdezzétek, de így jobban érzem magam
tető no ez végképp igényes, de a borítást rátéve már úgyse látszik, és rohadt nagy meló ezzel a kis szarral szépen, egynesen végigvágni az egészet. könnyebb volt így hogy csak a rács vékony részeit vagdostam.
(sorry az igénytelen képekért, de sietek is, meg a gépem sincs itt, csak anyám kompaktjával szerencsétlenkedtem)
-
WiZARD
addikt
thx, ennyire lama talán nem vagyok.
kattant egyet és lelassult. kikapcs. csörgött benne valami. szétszedem, hát egy kondi szabadult el - kitört mindkét lába (gondolom nem bírta a rezgést). vettem másikat, beforrasztottam, de nem javult meg. épp csak forog, nagyon lassan, de néha nem is forog, csak "búg"...5-8k forintos kinzo...
-
WiZARD
addikt
nincs, meghalt a vágócucc mielőtt 1 centit is tudtam volna vágni.
a legjobb benne, hogy nem is az enyém, hanem kölcsön kaptam. épp csak bekapcsoltam kipróbálni, és vége lett.5-6-7ezer forint körüli cucc, nem egy nagy összeg, kibírom, csak az bosszant, hogy ezzel az erővel kapásból vehettem volna 1-et és akkor a sajátom marad
bár még bízok benne, hogy meg tudja haver csinálni, hétfőn derül ki.
-
WiZARD
addikt
ha minden jólmegy holnap vágom szét a házat. dremel már megvan
-
WiZARD
addikt
no csináltam távtartós csavarokat az oldallapi ventikhez, így egész jó halkak.
képet nem merek feltenni róla, mert nagyon gány
(bár kívülről nem látszik) -
-
WiZARD
addikt
a 40 fok azért nem forró. legalábbis kézrátétellel kicsit meleg csak.
viszont ami kívül 40 az belül gondolom több.2 hét után elég porosnak tűnt az első venti előtti szűrő, meg eléggé vissza is fogja. inkább kivettem. így most szép lassan kezdenek hülni a vinyók. most 35-37 fokosak.
-
WiZARD
addikt
grr rohadt melegek a vinyók ebben a házban
raid miatt nincs smartom, de infrás hőmérővel mérve 38-40 fokosak kívülről a vinyókmegpróbálom hátha valami erősebb ventivel jobb a helyzet, de sajnos nem nagyon van kilyuggatva a vinyótartó.
na majd nekiesek fúróval ha nincs más.... -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
válasz
DeadMeat #945 üzenetére
nem 2000-ren, de ha már nemolcsón vettem noctua ventiket, amik 1200 rpm körül is egész halkak, akkor szeretném annyin használni.
vehettem volna harmadennyiért bármilyen gagyi ventit, és 5 voltról persze hogy halkak lennének.egyre inkább gonodlkozok, hogy eladom a házat, és bepróbálok egy antec p182 házat.
vagy csak eladom, és marad a chieftec -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
no a kábeleket nagyjából sikerült elrendeznem, de hogy ez a k*rva oldallap milyen szar ez hihetetlen.
4 féle ventit próbáltam, mindegyik k*rva hangos lesz amint rászerelném az oldallapra, olyan irányban hogy befelé fújjon.
ha a másik irányba van, akkor nincs gond. csak annak értelme nem sok
vagy ha kívülre tenném akkor se lenne hangos, csak csúnya... -
WiZARD
addikt
az alaplapi 12V csati kábelét be kell dugnom.
2 db sata tápkábelt (kábelenként 2 csati) be kell dugnom a vinyók+dvdíró miatt.
2 db molexes tápkábelt be kell dugnom, mert egyikre dugom az egyik vinyót, másikra a vízhűtés pumpáját. persze 1 kábel pont nem ér el a kettőhöz.
van még az ATX kábel fixen, meg van még valami kábel fixen, amit persze nem használok.egyedül a 2 vga tápkábelt tudom megspórolni a csoffadt kis 8600gt-nek köszönhetően.
mondjuk nem a moduláris mivolta miatt vettem ezt a tápot.
-
WiZARD
addikt
nekem ott kezdődik, hogy moduláris a tápegység, így nem csak 1 helyről jönnek a kábelek, hanem majdnem a tápegység teljes felületéről
ráadásul kb az összes kábelt be kell dugni, mert csak így elég úgyhogy jó nagy parasztvakítás ez a moduláris táp baromság. ezek viszont jó vastagok. de még majd próbálkozok kábelrendezéssel, ha lesz időm.legszívesebben kivágnám fémből is az összes venti elől a rácsot. az oldallapra pl hiába teszek bármilyen ventit, a rács miatt k*rva hangos szélzaj keletkezik, olyan ventikkel amik amúgy tök halkak
majd megpróbálom valami távtartóval felszerelni, hátha akkor halkabbak, de akkor nem tudom a szilikonos ventitartókat használni. -
WiZARD
addikt
na beköltöztem.
eléggé kicsi a házm legalábbis a nagytorony chieftec után elég zsúfoltnak tűnik.
kábeleket sehogy se sikerült kultúráltan elrendeznia 9 db alaplaptartó csavarból 4et lehetett normálisan becsavarni. a többit csak fogóval, k*rvanehezen. béna, szar menetek miatt
a legfelső 5.25" helyre nem lehet betenni optikai meghajtót, mert a fedlapi csatlakozók kábelei/panelje nem fér el.pozitívum: a vinyók egész kultúrált halkak benne.
-
WiZARD
addikt
válasz
DeadMeat #902 üzenetére
egyáltalán nem érzem hogy meggyengült volna
először direkt csak minden második sort szedtem ki, de nem éreztem hogy gyengülne, így aztán gyorsan kiszedtem a maradékot is.hőfokról, javulásról több okból nem tudok beszámolni:
kb kicsomagolás után az első lépés volt hogy kitörjem a műanyagot
azóta se volt időm beköltözni.
fokban mérhető javulást nem igazán várnék ettől, inkább picit nagyobb légáramot, alacsonyabb szélzajt. -
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
na végre ma én is megvettem a házikót
eddig tetszik.
1et mondjon meg valaki. az a sok szar műanyag minek van az első/felső ventik előtt? 10 perc volt kitördelni....még beköltözni ma nem volt időm
-
WiZARD
addikt
szűrőkkel kinek milyen tapasztalata van, mennyire befolyásolják a légáramot, és főleg a hangot?
-
WiZARD
addikt
le tudja mérni valaki nekem, hogy alul a táp és a vinyók között mekkora hely van? (és mekkora a táp, amivel mérted)
nem tudom, hogy vízhűtés pumpája elférne-e
-
WiZARD
addikt
a vinyó beszerelő cucc mennyire gumis, mennyire némítja/tompítja a vinyót?
nagyon gondolkozok egy ilyen házon, de most is a vinyókkal van a fő gondom. (3 db)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged